Pure StreamR radio, belo-siv

Pure StreamR radio, belo-siv

Številka: 1503929001
Pure StreamR v eni napravi združuje prenosni zvočnik in radijsko postajo, ki omogoča tudi povezavo z glasovnim asistentom Amazon Alexa. Deluje s povezavo Bluetooth 4.2, omogoča pa tudi povezavo preko priloženega kabla, ki lahko opravlja tudi funkcijo antene za poslušanje radijskih postaj. Celoten opis

default
default
199,99 €
Vključno z DDV
197,52 €
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

30.9. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
4.10. predvidena dostava na dom
 

Številka: 1503929001

Predstavitev

Pure StreamR

Pure StreamR lahko kjerkoli in kadarkoli uživate v DAB+ radiu, poslušate svojo najljubšo glasbo ali zanimive podcaste. Je odličen spremljevalec na plaži ali kampiranju, saj združuje priročnost prenosnega zvočnika z dodanimi pametnimi funkcijami in razvedrilo, ki ga zagotavlja digitalni radio.

Sedaj lahko svoje najljubše radijske postaje DAB+ spremljate kjerkoli. Naprava omogoča kakovosten zvok in povezavo z glasovnim asistentom.

Pure StreamR

S Pure StreamR lahko svoje najljubše sezname predvajanja, podcaste in podobno poslušate na poti preko Bluetooth® 4.2 povezave ali preko vgrajenega dodatnega kabla. Ta kabel lahko uporabite tudi kot anteno za poslušanje digitalnega radia z neskončno izbiro postaj.

StreamR prinaša močan in kakovosten zvok, ki napolni prostor, dobro pa se sliši tudi zunaj. Popolnoma napolnjen ponuja do 15 ur delovanja. Odlikuje ga tudi edinstvena oblika zvočnikov Pure, X-SPAN ™, ki zagotavlja 360-zvočni zvok, hkrati pa nudi večjo prenosljivost in zaščito.

Eden redkih prenosnih zvočnikov, ki omogoča dostop do glasovne storitve Alexa. Vgrajen mikrofon se preko Bluetooth povezave poveže z aplikacijo Pure Home na vašem pametnem telefonu. Ta preko povezave WiFi ali mobilnih podatkov omogoča uporabo glasovnega asistenta ne glede na lokacijo. Z Alexo ste lahko vedno obveščeni o dogodkih v koledarju, vremenu, itd.


Tehnične podrobnosti

Vrsta povezave Bluetooth 4.2
Frekvenčno območje 2402–2480 MHz
Moč maks. – 0,3 dBm (EIRP)
Glasovni asistent Amazon Alexa
Radio DAB + in FM
Moč zvoka 30 W RMS
Tip zvočnika nizkotonski zvočnik 1 × 2 "
Procesor Digitalni signalni procesor (DSP)
Prikaz Mono LCD 1.7 "
Vrsta baterije Li-ion (7,4 V, 2500 mAh)
Čas polnjenja do 6 ur za polnjenje pri 5V 1A
Čas delovanja do 15 ur pri zmerni ravni poslušanja
Dimenzije (VxŠxD) 8/10,5 × 10,5 × 10,5 cm
Dolžina napajalnega kabla 1 m
Osvetlitev LED
Nadzor in upravljanje na dotik
Senzor bližine da
Funkcije upravljanja povečanje / zmanjšanje glasnosti, večfunkcijski gumb, seznam postaj / skladb, vir, 
Št. prednastavljenih postaj 4

Garancija: 1 leto