Harmony avto prevleka za VW Golf 7, Comfortline, Variant, od 2012 do 2017, Golf

Harmony avto prevleka za VW Golf 7, Comfortline, Variant, od 2012 do 2017, Golf

Številka: 1366472001
Avto prevleka po meri za avtomobil VW GOLF 7, COMFORTLINE, variant, letnik od 2012 do 2017, narejena natančno po modelu vašega vozila. Celoten opis
198,90 €
Vključno z DDV
183 €
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču zadnji kos

26.7. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
27.7. predvidena dostava na dom
 

Številka: 1366472001

Predstavitev

Avto prevleke po meri so izdelane v EU. Komplet vsebuje ročno izdelane avto prevleke, pazljivo krojene in šivane po meri s poudarkom na vsak detajl, da bi se doseglo popolno prileganje na sedeže. Sedežne avto prevleke za vozila z vgrajenimi bočnimi zračnimi blazinami in zračnimi blazinami sprednjih sedežev. Barve so odporne na UV žarke, pranje avto prevlek pa je možno v pralnem stroju.

Nudimo vam povsem novi dizajn z dekorativnim dvojnim šivom. Materiali imajo vse potrebne certifikate (obstojnost, barve, suho in mokro trenje, odpornost na svetlobo in temperaturo, gostoto, kompaktnost, krčenje…). Pri izdelavi so uporabljene italijanske tkanine in dizajni, kroji pa so izdelani na računalniškem krojaškem stolu CAD/CAM. Tehnika zagotavlja preciznost in popolno prilagajanje. Tipske avto prevleke po meri so izdelane za trajno uporabo. Montaža je enostavna.

Sprednja sedeža sta navadna, bočna zračna blazina (airbag), sprednji nasloni za glavo so normalni, sprednji naslon za roko konzolni (ni pritrjen na naslon sedeža), zadnji naslon deljiv 2/3 plus 1/3, zadnji sedeži v enem kosu, isofix-pritrditev za otroški sedež je povezana s prevleko, tretji pas (za osebo v sredini) izhaja iz naslona, zadnji naslon za roko, v zadnjem naslonu za roko je nosilec za steklenico (ovalni), zadnji nasloni za glavo so razklopni (2 plus 1).

VW GOLF 7, COMFORTLINE, variant, letnik od 2012 do 2017

Navodila za montažo