Bodite varni. Plačujte varno, udobno in ugodno.


Visa

Plačujte s kartico Viso in izkoristite ugodnosti: Vsak, ki v spletni trgovini Mimovrste opravi nakup s kartico Visa, lahko kupljene artikle brezplačno prevzame v trgovini Ljubljana-BTC.


Visa vsak dan povezuje ljudi z inovativnimi plačilnimi rešitvami v več kot 200 državah po vsem svetu. Že od samega začetka leta 1958 imamo preprosto in neomajno vizijo: omogočati najboljši način plačevanja in prejemanja plačil za vse in kjerkoli.


V teh nepredvidljivih časih je še posebno pomembno, da lahko vsi potrošniki in trgovci kupujejo in poslujejo z zaupanjem.

Zato smo tu, da vam zagotovimo, da so vaša plačila s kartico Visa vedno varna.

Ne glede na to, ali gre za nakup prek spleta iz udobja lastnega doma ali za plačilo živil v trgovini, z nakupom s kartico Visa prek spleta ali POS terminala vam zagotavljamo:

  • SMS obvestila za vsako plačilo
  • Večjo varnost s sistemom 3D Secure
  • 0 % provizije (za vsako spletno plačilo ali prek POS terminala)

Uporabite kartico Visa za vse vaše nakupe.

Spletno nakupovanje s kartico Visa je vedno enostavno, hitro in varno. Že tako varni spletni nakupi so s 1. 1. 2021 še varnejši. Visa in izdajatelji kartic Visa so se pridružili direktivi EU, ki je vsem imetnikom kartic Visa s sistemom močne prepoznave imetnika SCA v plačilni postopek prineslo dodaten korak, ki zagotavlja večjo varnost in obenem ohranja enostavnost nakupov. Vendar vedno lahko z določenimi postopki tudi sami poskrbite za varen spletni nakup, zato smo vam pripravili 7 nasvetov, ki jim je priporočljivo slediti.

Več na visaeurope.si.

Visa