Manta SPK5003 GHUL karaoke zvočni sistem

Manta SPK5003 GHUL karaoke zvočni sistem

Številka: 894928
Manta karaoke zvočni sistem SPK5003 GHUL omogoča Bluetooth povezavo in daljinsko upravljanje. Odličen je za zabavo. Celoten opis
199,90 €
Vključno z DDV
122 €
-38%
Dostava Mimovrste

Razprodano

Številka: 894928

Predstavitev

Odličen zvok in prenosljivost

Izredna moč 40 W ter neverjeten globok vrhunski zvok bosta poskrbela, da boste z vašo novo napravo SPK5003 GHUL priznanega poljskega proizvajalca MANTA priredili pravo zabavo, vročico ter vzdušje doma, v dvorani, plesni dvorani, na prostem, na potovanju, na počitnicah. S priloženim brezžičnim mikrofonom boste poskrbeli za pravo KARAOKE zabavo ter na zvočnik priključili celo kitaro. Zvočnik se ponaša z lesenim ohišjem, ojačanim basom – Super Bass, visoko dinamiko zvoka in obogatenimi nizkimi toni.

Zvočnik ima vgrajeno izredno zmogljivo baterijo (akumulator), ki vam omogoča poslušanja glasbe na največji jakosti do 5ur, izdelan pa je iz lahkih materialov, ki ob pomoči ročaja ter koleščkov omogoča enostaven prenos in popolno svobodo gibanja. Priložen je tudi daljinski upravljalnik, tako da bo upravljanje naprave za vas prava malenkost. MANTA SPK5003 GHUL se ponaša kot povsem samostojna stabilna prenosna glasbena enota oz. sistem, ki s svojo dovršeno zasnovano obliko ne potrebuje nobenega pomožnega stojala za samo postavitev.

MANTA SPK5003 GHUL

Multimedijski center

SPK5003 GHUL je pravi multimedijski center, saj ima vgrajeno Bluetooth povezavo za povezavo z vašim pametnim telefonom ali tablico, nanjo lahko priklopite ter predvajate glasbo iz USB naprav ali iz spominskih kartic, ali pa direktno preko AUX vhoda (MP3 predvajalnika, prenosnega računalnika itd…). Vgrajene disco lučke bodo poskrbele za pravo in nepozabno vzdušje ter zabavo. Zvočnik omogoča tudi snemanje oddajnega signala na USB ključek.

MANTA SPK5003 GHUL

Karaoke in FM Radio Tuner

Z avdio sistemom MANTA SPK5003 GHUL lahko priredite tudi pravo KARAOKE zabavo. Posebej lahko kontrolirate glasnost in ECHO mikrofonov, kar omogočajo po navadi že bolj profesionalne avdio naprave. Poleg vsega ima vgrajen tudi kvaliteten FM Radio tuner z anteno, kar pomeni, da lahko vedno poslušate tudi vaše najbolj priljubljene radijske postaje. Akustični avdio sistem bo vedno poskrbel za super zabavo in razpoloženje znotraj ali na prostem. Z neverjetno zmogljivostjo in kristalno čistim zvokom, boste poskrbeli za zabavo, ki je vaši prijatelji ne bodo nikoli pozabili.

MANTA SPK5003 GHUL

Tehnične podrobnosti

Moč 2.500 W P.M.P.O. (resničnih 40 W RMS)
Material ohišja les
Zaslon LCD
Povezljivost Bluetooth povezava, USB vhod
Radio FM da, + antena
Baterija 4,5 Ah, 12 V
Napajanje AC 110–240 V / 50/60 Hz
Občutljivost 90 dB (+/- 3 dB)
Priključki 1× USB, 1× AUX-in, 1× MicroSD, 1× SD/MMS, 1× MIC-in, 1× GUITAR-in
Dimenzije 381 × 300 × 625 mm
Teža 13,6 kg
Ostalo daljinsko upravljanje, priložen brezžični mikrofon, kontrola glasnosti, ECHO za mikrofon in kitaro, LED RGB disco lučke, indikator napolnjenosti baterije, zložljiv ročaj, kolesa

Garancija: 1 leto