Sony brezžične slušalke WHXB700B, črna - Odprta embalaža

Sony brezžične slušalke WHXB700B, črna - Odprta embalaža

Številka: 1829010
Z estetsko napako Odprodaja
Sony slušalke WHXB700 se ponašajo s funkcijo Extra Bass, dolgo življenjsko dobo in vgrajenim mikrofonom. Razstavni eksponat Celoten opis
122,36 €
86,91 €
-28%
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču zadnji kos

Jutri predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
14.5. predvidena dostava na dom
 

Odprta embalaža

Artikel ima manjše znake uporabe, a deluje brezhibno.

Številka: 1829010

Predstavitev

Sony brezžične slušalke WHXB700

Sony slušalke WHXB700 se ponašajo s funkcijo Extra Bass, dolgo življenjsko dobo in vgrajenim mikrofonom.

Sony brezžične slušalke WHXB700

Extra Bass za globok, izrazit zvok

Sonyjeva funkcija Extra Bass, s katero se ponašajo slušalke WH-XB700, poudari vse nizke frekvence, zato so nizki toni izjemni, pri čemer pa se ohrani jasnost vokalov, zato je vsaka skladba izboljšana z neskončnimi valovi gromkega ritma.

NFC in Bluetooth za takojšnjo povezljivost

Komunikacija v bližnjem polju (NFC – Near Field Communication) in tehnologija Bluetooth odpravljata potrebo po žičnih povezavah in zapletenih zaporedjih nastavitve. Z napravo s podporo za NFC se enostavno dotaknite slušalk za hitro, brezhibno povezavo, nato pa začnite pretakati glasbeno zbirko. Nimate tehnologije NFC? Nič zato. Povežite se prek povezave Bluetooth in že boste pripravljeni.

Dolga življenjska doba baterije za nemoteno poslušanje

S polnjenjem, ki traja približno 4 ure, imate na voljo celodnevno delovanje za približno 30 ur predvajanja, zato boste lahko nemoteno uživali ob neprekinjenem poslušanju skladb ali miksov.

Hitro polnjenje, ko ste v stiski s časom

Če v vaših slušalkah zmanjkuje energije, jih lahko s hitrim 10-minutnim polnjenjem napolnite za 90 minut predvajanja. Idealno, če hitite z enega konca na drugega.

Vgrajen mikrofon za prostoročno klicanje

Pogovor je enostaven, tudi če poslušate glasbo – preprosto pritisnite večnamenski gumb, ki se nahaja na sredi med tremi gumbi na slušalkah, in ker je vgrajen mikrofon, lahko v izbranih pametnih telefonih opravite klic prostoročno. Enostavno preklapljajte med glasbo in klici, ne da bi zato morali sneti slušalke.

Prilagodite zvok

Nastavite popoln zvok za vsako skladbo. Z inovativno aplikacijo Sony Headphones Connect lahko prilagodite raven nizkih tonov in zvok predhodno nastavite na sloge za klube, dvorane, arene ali zvok na prostem.

Elegantna zasnova in udobje ob dolgem času poslušanja

Enostavna, elegantna in prefinjena zasnova slušalk WH-XB700 z enobarvnim živahnim poudarkom na ohišju za nizke tone se odlično ujema z vsemi vašimi slogi. Mehke ušesne čašice lahko dolgo udobno uporabljate, zaradi vrtljive zasnove pa so kot nalašč za neprekinjeno poslušanje najljubših albumov.

Pomagajte si z glasovnim pomočnikom

Pri organizaciji dneva vam lahko pomaga glasovni pomočnik v pametnem telefonu, s katerim se povežete prek mikrofona, ki je vgrajen v slušalke. Prepustite se razvedrilnim vsebinam, povežite se s prijatelji, poiščite informacije, poslušajte glasbo in obvestila, nastavite opomnike in še veliko več.


Tehnične podrobnosti

Vrsta povezave: brezžično
Način pritrditve: za na uho
Mikrofon: da
Prenosne: da
Življenjska baterija: 30 ur
Brezžična tehnologija: Bluetooth
NFC: da
Občutljivost: 103 dB
Impedanca: 37 Ohm
Frekvenčni razpon: 20–20.000 Hz
Čas polnjenja: 4 ure
Dolžina kabla: 1,2 m

Garancija: 1 leto