Tescoma Model za ledene kocke myDRINK, kocke XXL
12,30 € 8,90 €

Model MyDrink znamke Tescoma je odličen za pripravo originalno oblikovanega ledu v XXL kocke. Opremljeno z vodotesnim pokrovom za enostavno prenašanje napolnjenega modela in njegovo namestitev v zamrzovalniku v poljuben položaj.

Banquet LINEA, stojalo, 30 x 33 cm
15 € 12,58 €

Zadnji kos!

Stojalo BANQUET LINEA z velikostjo 30 × 33 cm bo našel mesto v vsaki kuhinji. Kakovostno jeklo je enostavno za vzdrževanje in lahko služi kot dekoracija.

Leifheit nosilec za brisače
14,75 € 13,97 €

Zadnji kos!

Foil Parat nosilec za papirnate brisače je izdelan iz plastike in pomaga pri organizaciji kuhinjskih papirnatih brisač, aluminijaste folije, papirja za peko ali plastične folije za hrano.

Kela odcejalnik Loop
13,82 € 13,59 €

Odcejalnik znamke KELA iz kromirane kovine je zelo praktičen in bo nepogrešljiv v vaši kuhinji.

Toro obesna kuhinjska polica 2 nadstropji, krom
12,95 € 12,03 €

Zadnji kos!

Dvonadstropna obesna polica je primerna za kuhinje in tudi drugje, pomagala vam bo pri organizaciji in učinkovitem izkoristku tudi manjših prostorov. Izdelana je iz kromirane kovine in postavite jo enostavno tako, da jo obesite.

Tescoma podstavek FlexiSPACE 296x148 mm
6,65 € 6 €

Zadnji kos!

Podstavek za kuhinjsko orodje in pripomočke, ki ga lahko v predalu kuhinjskega pulta uporabite samostojno ali skupaj z ostalimi podstavki FlexiSPACE.

Kela stojalo za kuhalnico CUCHARA
10,65 €

Praktičen pripomoček iz porcelana vam bo prihranil odvečno pospravljanje po kuhanju. Belo stojalo je namenjeno odlaganju kuhalnic, metlic in drugih orodij med kuhanjem. V skledico kaplja tekočina, ki je ostala na orodju, in vam tako ne bo umazala kuhinjskega pulta in stvari v okolici.

Westmark posoda s 6 predali za sestavine "Venezia"
23,70 €

Zadnji kos!

Vsak dober kuhar mora v svoji kuhinji imeti ta predalnik. Če želite natančno vedeti, kjer imate sestavine, si privoščite ta predalnik s 6 kuhinjskimi predali za sestavine, vsak s prostornino 1 l. Sestavine v vaši kuhinji bodo bolj pregledne.

TimeLife odcejalnik za posodo, 32 x 22 cm
7,74 € 6,77 €

Zadnji kos!

Plastičen odcejalnik blagovne znamke TimeLife je primeren za potovanja in kampiranja. Uporabljate ga lahko za odlaganje manjše količine posode, idealen je za steklo in skodelice. Praktičen zaklop omogoča odtekanje vode v korito.

Berlingerhaus stojalo za skodelice
16,15 € 15,86 €

Zadnji kos!

Berlingerhaus stojalo za skodelice v temnem kovinskem odtenku vam bo elegantno pomagalo pospraviti svoje najljubše skodelice v kuhinji.

Kela Purana set za pomivanje posode, bel
19,50 € 18,97 €

Set za pomivanje posode Purana, od znamke Kala, je idealen pomočnik v vsaki kuhinji. Vključuje odmernih pralnega detergenta, dva oddelka in prilagodljivo krtačo za čiščenje. Komplet je izdelan iz keramike.

TimeLife odcejalnik za posodo, 50 x 40 cm
10,46 € 9,98 €

Praktičen odcejalnik blagovne znamke TimeLife je izdelan iz kombinacije gume in PVC ter je primeren tudi za potovanja in kampiranja. Uporabljate ga lahko za odlaganje manjše količine posode, idealen je za steklo, skodelice in jedilni pribor.

Banquet LINEA, stojalo, 28 x 33 cm
15 € 13,13 €

Stojalo BANQUET LINEA z velikostjo 28 × 33 cm bo našel mesto v vsaki kuhinji. Kakovostno jeklo je enostavno za vzdrževanje in lahko služi kot dekoracija.

Tescoma model za ledene kocke my Drink
11,90 € 7,90 €

Zadnji kos!

Model nam omogoča pripravo klasičnih ledenih kock. Opremljen je s pokrovom za lažje rokovanje in prenašanje.

Kela Podloga za odcejanje posode RAPIDA siva
6,84 € 6,50 €

Neobičajen odcejalnik v podobi tega praktičnega kosa poliestra dimenzij 50×39 cm. Zadržuje vlago in je enostaven za pranje, zlaganje in shranjevanje. Material se hitro suši in je odporen proti madežem.

Tescoma odcejevalnik za kuhinjsko orodje PRESIDENT
22,49 € 21,46 €

S praktičnim odcejevalnikom je pomivanje kuhinjskega orodja enostavno. Z njim se izognete, da bi pribor ali drugi pripomočki ležali povsod okoli pomivalnega korita. Odcejevalnik ni le praktičen, ampak je tudi elegantnega videza.

Tescoma kuhinjska polica
30,69 €

Tescoma kuhinjska polica onWall 4 v 1 je odlična za shranjevanje folije za hrano, aluminijaste folije in papirnatih brisač. Polico lahko obesite na steno. Nudi štiri uporabne funkcije hkrati.

Kesper lesena polička z začimbami
35,90 € 34,89 €

Lesena polička za začimbe znamke Kesper je izdelana iz kakovostnega borovega lesa. Na stojalu je tudi 12 začimb v kozarčkih. Začinjanje vaših jedi bo tako enostavnejše, začimbe pa imate vedno pri roki.

Tescoma doza z detergentom s predelom za gobico ONLINE, 350 ml (900812)
17,90 € 12,11 €

ONLINE doza za detergent s priročnim predelom za shranjevanje gobice. Ima prostornino 350 ml in je izdelan iz visokokakovostne keramike ter iz nerjavečega jekla in plastike. Dno predela za shranjevanje gobice ima vreze, ki pomagajo pri odtekanju vode z gobice.

Kela Caro držalo za papirnate brisače
6,20 € 5,84 €

Zaradi stojala od znamke Kela boste videli, da lahko tudi običajni pripomoček, kot so papirnate brisače, okrasijo vašo kuhinjo. Brezčasna spiralna zasnova ni samo funkcionalna, ampak tudi lepa na pogled.

Tescoma podstavek FlexiSPACE 370x222 mm
9,80 € 9,30 €

Podstavek za kuhinjsko orodje in pripomočke, ki ga lahko v predalu kuhinjskega pulta uporabite samostojno ali skupaj z ostalimi podstavki FlexiSPACE.

Curver odcejalnik, kvadraten, temno siv
4,70 € 4,14 €

Novo

Odcejalnik za posodo inovativne oblike omogoča sušenje kozarcev na zunanji steni. Curver odcejalnik, kvadraten, temno siv ima vsestransko notranjo del in vgrajen otvor za odtekanje vode.

Curver odcejalnik za posodo, siv
4,70 € 3,44 €

Novo

Odcejalnik za posodo iz kakovostnih materialov bo služil kar nekaj let. Curver odcejalnik za posodo v sivi barvi je praktičen, odporen in prostoren.

CS Solingen magnetno držalo nožev Pro-Star, 33 cm
5,26 €

magnetno držalo nožev Pro-Star blagovne znamke CS Solingen z dolžino 33 cm, zahvaljujoč močnemu magnetnemu traku zagotavlja stabilno pritrditev rezila. Magnetna palica je priročen kuhinjski pomočnik, ki prihrani prostor na kuhinjskem pultu.

Toro obesna kuhinjska polica, krom
8,22 € 7,53 €

Obesna kuhinjska polica blagovne znamke Toro izkorišča neuporabljen prostor in ustvarja novo mesto za shranjevanje tudi v majhni kuhinji. Izdelana je iz kromirane kovine in postavite jo enostavno tako, da jo obesite.

ZippZapp varilec folije
13,90 € 6,05 €

ZippZapp varilec je pomočnik, ki poveča rok trajanja živil, ki jih spravite v vrečko. Z njim lahko varite skoraj vse vrečke, pri tem pa jih popolnoma zapre in naredi vodoodporne.

Westmark predalnik za kuhinjske sestavine - 4 delni komplet "Roma"
18,90 €

V pregledni kuhinji se boste dobro znašli. Organizirajte se v svoji kuhinji s pomočjo tega predalnike za kuhinjske sestavine blagovne znamke Westmark. Komplet Roma ponuja tri predalnike s prostornino 1l**, v katere lahko shranite vse potrebno.

Westmark posoda s 3 predali za sestavine "Milano"
12,15 €

V organizirani kuhinji se boste lažje znašli. Ta predalnik blagovne znamke Westmark ponuja predale, vsakega s prostornino 1 l, v katere lahko shranite dovolj sestavin za kuhanje.

Curver odcejalnik, kvadraten, bel
4,70 € 4,14 €

Novo

Odcejalnik za posodo inovativne oblike omogoča sušenje kozarcev na zunanji steni. Curver kvadratni bel odcejalnik ima vsestransko notranjo del in vgrajen otvor za odtekanje vode.

Kesper držalo za papirnate brisačke
13,30 € 12,93 €

Držalo za papirnate brisačke znamke Kesper je izdelano iz robustnega bukovega lesa. Uporabite ga lahko za vse standardne kuhinjske brisačke ali kot dozirnik ovijalnega papirja. Enostavno in hitro ga sestavite in pritrdite na steno.

Kesper držalo za papirnate brisačke
9,40 € 9,17 €

Držalo za kuhinjske brisačke znamke Kesper je zelo praktičen pomočnik v kuhinji. Držalo je izdelano iz bambusa in nerjavečega jekla in se prilega prav v vsako kuhinjo ali kopalnico.