Simplehuman držalo za kuhinjske brisačke
30,27 €

27,60 €

Stensko držalo za kuhinjske brisače meri v dolžino 28 cm. Nosilec je iz nerjavečega jekla. Robustno držalo za kuhinjske brisačke je namenjeno namestitvi na steno.


Tescoma kuhinjska polica
39,40 €

Tescoma kuhinjska polica onWall 5 v 1 je odlična za shranjevanje folije za hrano, aluminijaste folije in papirnatih brisač. Je zelo priročna, ima prozorno polico in tri predale za shranjevanje majhnih kuhinjskih pripomočkov. Polico lahko obesite na steno. Nudi pet uporabnih funkcij hkrati.


Tescoma Model za ledene kocke myDRINK, kocke XXL-27%
12,30 €

8,90 €

Odlična cena

Model MyDrink znamke Tescoma je odličen za pripravo originalno oblikovanega ledu v XXL kocke. Opremljeno z vodotesnim pokrovom za enostavno prenašanje napolnjenega modela in njegovo namestitev v zamrzovalniku v poljuben položaj.


TimeLife odcejalnik za posodo, 32 x 22 cm
7,90 €

Plastičen odcejalnik blagovne znamke TimeLife je primeren za potovanja in kampiranja. Uporabljate ga lahko za odlaganje manjše količine posode, idealen je za steklo in skodelice. Praktičen zaklop omogoča odtekanje vode v korito.


TimeLife odcejalnik za posodo, 50 x 40 cm
10,60 €

Praktičen odcejalnik blagovne znamke TimeLife je izdelan iz kombinacije gume in PVC ter je primeren tudi za potovanja in kampiranja. Uporabljate ga lahko za odlaganje manjše količine posode, idealen je za steklo, skodelice in jedilni pribor.


Banquet LINEA, stojalo, 28 x 33 cm
15 €

13,80 €

Stojalo BANQUET LINEA z velikostjo 28 × 33 cm bo našel mesto v vsaki kuhinji. Kakovostno jeklo je enostavno za vzdrževanje in lahko služi kot dekoracija.


Banquet LINEA, stojalo, 30 x 33 cm
15 €

13,80 €

Stojalo BANQUET LINEA z velikostjo 30 × 33 cm bo našel mesto v vsaki kuhinji. Kakovostno jeklo je enostavno za vzdrževanje in lahko služi kot dekoracija.


Leifheit nosilec za brisače
14,75 €

13,90 €

Foil Parat nosilec za papirnate brisače je izdelan iz plastike in pomaga pri organizaciji kuhinjskih papirnatih brisač, aluminijaste folije, papirja za peko ali plastične folije za hrano.


Tescoma kuhinjska polica
31,60 €

Tescoma kuhinjska polica onWall 4 v 1 je odlična za shranjevanje folije za hrano, aluminijaste folije in papirnatih brisač. Polico lahko obesite na steno. Nudi štiri uporabne funkcije hkrati.


Leifheit držalo za brisačke in folije Parat F2
18,31 €
17,40 €

Plastični nosilec Leifheit vam bo v veliko pomoč pri enostavni uporabi kuhinjskih folij in brisačk. Z njim si preprosto odmerite želeno količino folije v samo enem koraku.


TimeLife kuhinjski regal, bambus
13,50 €

Kuhinjski regal blagovne znamke TimeLife je izdelan iz bambusovega lesa, police pa so izdelane iz visokokakovostne kovine. Ima odlično stabilnost** in obstojnost. Višina stojala je 43 cm.


Simplehuman stojalo za papirnate brisače
30,27 €

27,60 €

Stojalo za kuhinjske papirnate brisače meri v dolžino 28 cm. Stojalo za papirne brisače je odlična pomoč pri ohranjanju vaše kuhinje pospravljene. Stojalo je namenjeno za valje dolge do 28 cm. Izdelano je iz nerjavečega jekla. Zahvaljujoč praktični roki, ki drži brisačke, je dovolj samo ena roka, da odtrga papirnato brisačo.


Kela Podloga za odcejanje posode RAPIDA siva
6,84 €
6,70 €

Neobičajen odcejalnik v podobi tega praktičnega kosa poliestra dimenzij 50×39 cm. Zadržuje vlago in je enostaven za pranje, zlaganje in shranjevanje. Material se hitro suši in je odporen proti madežem.


Kela odcejalnik Loop
14,60 €

Odcejalnik znamke KELA iz kromirane kovine je zelo praktičen in bo nepogrešljiv v vaši kuhinji.


Toro obesna kuhinjska polica 2 nadstropji, krom
13 €

Dvonadstropna obesna polica je primerna za kuhinje in tudi drugje, pomagala vam bo pri organizaciji in učinkovitem izkoristku tudi manjših prostorov. Izdelana je iz kromirane kovine in postavite jo enostavno tako, da jo obesite.


ZippZapp varilec folije
13,90 €

10,90 €

ZippZapp varilec je pomočnik, ki poveča rok trajanja živil, ki jih spravite v vrečko. Z njim lahko varite skoraj vse vrečke, pri tem pa jih popolnoma zapre in naredi vodoodporne.


Tescoma odcejevalnik za posodo PRESTO TONE, siv
6,70 €

Odcejevalnik za posodo PRESTO TONE je odličen za sušenje oprane posode, učinkovita vpojna blazinica odlično absorbira vodo. Površina mehke tkanine ščiti kozarce, jedilni pribor, skodelice in posodo pred poškodbami.


Simplehuman stensko držalo za vrečke
20,44 €

15,80 €

Enostavno stensko držalo za vrečke. Lahko je nameščeno na notranji strani vrat kuhinjske omare. Enostavna namestitev z vijaki ali dvostranskim lepilnim trakom.


Tescoma podstavek FlexiSPACE 370x222 mm
9,80 €

Podstavek za kuhinjsko orodje in pripomočke, ki ga lahko v predalu kuhinjskega pulta uporabite samostojno ali skupaj z ostalimi podstavki FlexiSPACE.


Simplehuman stojalo za papirnate brisače
30,27 €

27,60 €

Stojalo za kuhinjske papirnate brisače meri v dolžino 23 cm. Stojalo za papirne brisače je odlična pomoč pri ohranjanju vaše kuhinje pospravljene. Stojalo je namenjeno za valje dolge do 23 cm. Izdelano je iz nerjavečega jekla. Zahvaljujoč praktični roki, ki drži brisačke, je dovolj samo ena roka, da odtrga papirnato brisačo.


Tescoma odcejevalnik za kuhinjsko orodje PRESIDENT
23,60 €

S praktičnim odcejevalnikom je pomivanje kuhinjskega orodja enostavno. Z njim se izognete, da bi pribor ali drugi pripomočki ležali povsod okoli pomivalnega korita. Odcejevalnik ni le praktičen, ampak je tudi elegantnega videza.


Westmark posoda s 3 predali za sestavine "Milano"
11,80 €

V organizirani kuhinji se boste lažje znašli. Ta predalnik blagovne znamke Westmark ponuja predale, vsakega s prostornino 1 l, v katere lahko shranite dovolj sestavin za kuhanje.


Westmark posoda s 6 predali za sestavine "Venezia"
23,60 €

Vsak dober kuhar mora v svoji kuhinji imeti ta predalnik. Če želite natančno vedeti, kjer imate sestavine, si privoščite ta predalnik s 6 kuhinjskimi predali za sestavine, vsak s prostornino 1 l. Sestavine v vaši kuhinji bodo bolj pregledne.


Küchenprofi stojalo za papirnate brisače
19,73 €

17,01 €

Stojalo za papirnate brisače je narejeno iz lakiranega nerjavečega jekla. Stojalo je izredno priročno in s svojim videzom bo krasil vsako gospodinjstvo.


Leifheit kuhinjski nosilec Parat, rdeč
22,35 €
21,90 €

Kuhinjski nosilec je namenjen shranjevanju aluminijaste folije, peki papirja in papirnatih brisač, tako, da so nam vedno pri roki.


Berlingerhaus stojalo za skodelice
17,70 €

Berlingerhaus stojalo za skodelice v temnem kovinskem odtenku vam bo elegantno pomagalo pospraviti svoje najljubše skodelice v kuhinji.


Simplehuman držalo za kuhinjske brisačke
30,27 €

27,60 €

Stensko držalo za kuhinjske brisače meri v dolžino 23 cm. Nosilec je iz nerjavečega jekla. Robustno držalo za kuhinjske brisačke je namenjeno namestitvi na steno.