My Best Home komplet pogrinjkov KOKARDA, 6 kosov
10,20 €

Zadnji kos!

komplet pogrinjkov KOKARDA blagovne znamke My Best Home je primeren za ljubitelje hrane, ki si svojo ljubezen želijo pokazati na mizi. Ščiti površino mize pred umazanijami in je enostaven za čiščenje. Hkrati zmanjšuje hrup pri postavljanju krožnikov in pribora. Na jedilni mizi razdeli prostor za vsakega.


My Best Home pogrinjek SQUARE 30x45 cm, rjav
13,80 €

Obojestranski elegantni pogrinjek je zelo praktičen dodatek v jedilnici. Ima pralno površino, ki preprečuje umazanost mize. Prav tako postavi meje na jedilniku. My Best Home pogrinjek Square 30×45 cm, rjav, je primeren za vsako kuhinjo oz. jedilnico.


My Best Home pogrinjek STRIP 30x45 cm, siv
13,80 €

Obojestranski elegantni pogrinjek je zelo praktičen dodatek v jedilnici. Ima pralno površino, ki preprečuje umazanost mize. Prav tako postavi meje na jedilniku. My Best Home pogrinjek STRIP 30×45 cm, siv, je primeren za vsako kuhinjo oz. jedilnico.


My Best Home prt za mizo ODILLIO II. 28x43 cm
13,65 €

10,20 €

Visoka kakovost prta za mizo prinaša ODILLIO iz MyBestHome, ki ni priročen pomočnik le za jedilnico, ampak služi tudi kot sodobna dodatna oprema v kuhinji. Elegantni dodelan vzorec s čipkami duši zvoke, ko postavljate posodo na mizo in jo ščiti pred umazanijo.


My Best Home Black White, kuhinjski komplet, 3 kosi, črtast
13,60 €

Komplet kuhinjskega tekstila ne bo navdušil le vas, ampak tudi vaše ljubljenem zato je odličen za darilo. Kuhinjski komplet Black White blagovne znamke My Best Home vsebuje predpasnik, rokavice in kuhinjsko krpo, da boste pri peki in kuhanju v stilu.


Kela Pasado kuhinjska krpa, modra, 3 kosi, roza
7,42 €

6,80 €

Kuhinjska krpa Kela Pasado navdušuje s kakovostno izdelavo in prijetnim videzom. Komplet vsebuje 3 krpe, izdelane iz 100 % bombaža, s tem da je ena siva, drugi dve pa karirasti v sivo-roza barvi. Njene dimenzije znašajo 65 × 45 cm, lahko jo perete v pralnem stroju na 40 °C.


Toro kuhinjske krpe, 3 kosi, 38x64 cm
7,40 €

5,20 €

Kuhinjske krpe z motivom kolačkov. Toro Kuhinjske krpe, 3 kosi 38×64 cm, vam popestrijo kuhanje. 2 kuhinjski krpi sta izdelani in mikrovlaken, 1 pa iz 100% poliestra.


My Best Home Black White, kuhinjski komplet, 3 kosi, s trikotniki
13,50 €

Komplet kuhinjskega tekstila ne bo navdušil le vas, ampak tudi vaše ljubljenem zato je odličen za darilo. Kuhinjski komplet Black White blagovne znamke My Best Home vsebuje predpasnik, rokavice in kuhinjsko krpo, da boste pri peki in kuhanju v stilu.


My Best Home komplet pogrinjkov DRACENA, 6 kosov
10,20 €

Komplet pogrinjkov DRACENA blagovne znamke My Best Home z motivom listov dracene poživi vsako veliko mizo. Ščiti površino mize pred umazanijami in je enostaven za čiščenje. Hkrati zmanjšuje hrup pri postavljanju krožnikov in pribora. Na jedilni mizi razdeli prostor za vsakega.


My Best Home komplet pogrinjkov ZYGZAK, 6 kosov
10,20 €

Komplet namiznih pogrinjkov ZYGZAK blagovne znamke My Best Home s cikcak črtami bo poživil velike mize. Ščiti površino mize pred umazanijami in je enostaven za čiščenje. Hkrati zmanjšuje hrup pri postavljanju krožnikov in pribora. Na jedilni mizi razdeli prostor za vsakega.


My Best Home pogrinjek Strip 30x45 cm, rjav
13,84 €
13,70 €

Obojestranski elegantni pogrinjek je zelo praktičen dodatek v jedilnici. Ima pralno površino, ki preprečuje umazanost mize. Prav tako postavi meje na jedilniku. My Best Home pogrinjek STRIP 30×45 cm, rjav, je primeren za vsako kuhinjo oz. jedilnico.


My Best Home Verdure, kuhinjski komplet, 3 kosi, bež
13,50 €

Komplet kuhinjskega tekstila ne bo navdušil le vas, ampak tudi vaše ljubljenem zato je odličen za darilo. Kuhinjski komplet Verdure blagovne znamke My Best Home vsebuje predpasnik, rokavice in kuhinjsko krpo, da boste pri peki in kuhanju v stilu.


My Best Home komplet pogrinjkov LAVENDA, 6 kosov
10,20 €

Komplet 6 kosov pogrinjkov LAVENDA blagovne znamke My Best Home z motivom sivke bo popestril vašo mizo. Ščiti površino mize pred umazanijami in je enostaven za čiščenje. Hkrati zmanjšuje hrup pri postavljanju krožnikov in pribora. Na jedilni mizi razdeli prostor za vsakega.


My Best Home komplet pogrinjkov PRANZO, 6 kosov
10,20 €

Komplet 6 kosov pogrinjkov PRANZO blagovne znamke My Best Home z motivom kompleta za mizo bo požel val navdušenja. Ščiti površino mize pred umazanijami in je enostaven za čiščenje. Hkrati zmanjšuje hrup pri postavljanju krožnikov in pribora. Na jedilni mizi razdeli prostor za vsakega.


My Best Home komplet pogrinjkov TULPEN, 6 kosov
10,20 €

Komplet pogrinjkov TULPEN blagovne znamke My Best Home bo vaši mizi dodal barvo. Ščiti površino mize pred umazanijami in je enostaven za čiščenje. Hkrati zmanjšuje hrup pri postavljanju krožnikov in pribora. Na jedilni mizi razdeli prostor za vsakega. V paketu je 6 kosov.


My Best Home komplet pogrinjkov PAPUGI, 6 kosov
10,20 €

Komplet pogrinjkov PAPUGI blagovne znamke My Best Home bo vaši mizi dodal barvo. Ščiti površino mize pred umazanijami in je enostaven za čiščenje. Hkrati zmanjšuje hrup pri postavljanju krožnikov in pribora. Na jedilni mizi razdeli prostor za vsakega. V paketu je 6 kosov.


My Best Home komplet pogrinjkov BETON, 6 kosov
10,20 €

Komplet pogrinjkov BETON blagovne znamke My Best Home bo vaši mizi dodal pridih elegance. Ščiti površino mize pred umazanijami in je enostaven za čiščenje. Hkrati zmanjšuje hrup pri postavljanju krožnikov in pribora. Na jedilni mizi razdeli prostor za vsakega. V paketu je 6 kosov.


My Best Home komplet pogrinjkov HIBISKUS, 6 kosov
10,20 €

Komplet pogrinjkov HIBISKUS blagovne znamke My Best Home z motivom cvetlic in listov hibiskusa, ki bodo izstopali na beli mizi. Ščiti površino mize pred umazanijami in je enostaven za čiščenje. Hkrati zmanjšuje hrup pri postavljanju krožnikov in pribora. Na jedilni mizi razdeli prostor za vsakega.


My Best Home komplet pogrinjkov KOSTARIKA, 6 kosov
10,20 €

Komplet pogrinjkov KOSTARIKA blagovne znamke My Best Home z motivom ananasa poživi vsako veliko mizo. Ščiti površino mize pred umazanijami in je enostaven za čiščenje. Hkrati zmanjšuje hrup pri postavljanju krožnikov in pribora. Na jedilni mizi razdeli prostor za vsakega.


Kela Luo univerzalna krpa, 8 kosov
4,67 €

3,70 €

Univerzalna krpa Kela Lou ne sme manjkati v nobenem gospodinjstvu. Krpo lahko uporabljate za kakršnokoli čiščenje, ki je zaradi njene kakovostne izdelave poenostavljeno. V pakiranju je 8 krp različnih barv, vse pa imajo isto dimenzijo, 30 × 30 cm. Krpe so izdelane iz poliestra.


Tefal podloga za lonec s silikonom COMFORT K1298314
8,94 €

8,20 €

Enostavna in praktična kuhinjska podloga za odlaganje loncev Tefal Comfort v elegantnem dizajnu je primerna za vse kuhinje. Notranja plast je izdelana iz visoko kakovostnega silikona z odpornostjo na temperaturo do 230 °C.


Kela Tabea prijemalka (rokavica), 100 % bombaž
6,24 €

5,50 €

Oprijemalna rakavica Kela Tabea iz 100 % bombaža je praktičen dodatek za v vsako kuhinjo. Ima priročno zanko za obešanje, lahko jo perete v pomivalnem stroju. Dimenzije rokavice so 28 × 18 cm.


Kela Tabea predpasnik, 100 % bombaž
16,46 €

14,40 €

Predpasnik Kela Tabea iz 100 % bombaža ščiti preprečuje, da bi se vaša oblačila med kuhanjem umazala. Ta praktičen predpasnik je izdelan iz 100 % bombaža, ki je zelo prijeten za nošenje. Njegove dimenzije so 67 × 80 cm, zagotovo pa vas bo razveselilo dejstvo, da ga lahko operete v pralnem stroju.


Kela Carla oprijemalka (rokavica), 100 % bombaž
6,25 €

5,50 €

Oprijemalna rokavica Kela Carla iz 100 % bombaža je idealen pripomoček za vsako kuhinjo. Izdelana je iz 100 % bombaža in ima praktično zanko za obešanje. Rokavico lahko varno operete v pralnem stroju. Njene dimenzije so 28 × 18 cm, poleg kvalitetne izdelave pa vas navduši tudi s prijetnim dizajnom.


Kela Tabea kvadratna oprijemalka, 100 % bombaž
4,67 €

4 €

Štirikotna oprijemalka Kela Tabea iz 100 % bombaža je praktičen pripomoček za v vsako kuhinjo. Ima priročno zanko za obešanje, lahko jo perete v pomivalnem stroju. Njene dimenzije so 20 × 20 cm, poleg kvalitetne izdelave pa vas navduši tudi s prijetnim dizajnom.


My Best Home plastificirani prt Pettite 29 × 43 cm
11,42 €

9,60 €

Plastificirani prt s starinskim črno-belim motivom. Prt My Best Home po 6 kosov z dimenzijami 43 × 28 cm je izdelan iz 100% polipropilena. Praktičen dodatek, ki ščiti površino vaše mize in je enostaven za pranje.


My Best Home pogrinjek SQUARE 30x45 cm, siv
13,80 €

Obojestranski elegantni pogrinjek je zelo praktičen dodatek v jedilnici. Ima pralno površino, ki preprečuje umazanost mize. Prav tako postavi meje na jedilniku. My Best Home pogrinjek Square 30×45 cm, siv, je primeren za vsako kuhinjo oz. jedilnico.


My Best Home Verdure, kuhinjski komplet, 3 kosi, siv
13,50 €

Komplet kuhinjskega tekstila ne bo navdušil le vas, ampak tudi vaše ljubljenem zato je odličen za darilo. Kuhinjski komplet Verdure blagovne znamke My Best Home vsebuje predpasnik, rokavice in kuhinjsko krpo, da boste pri peki in kuhanju v stilu.


My Best Home komplet pogrinjkov BISETTE, 6 kosov
17,60 €

Plastični komplet pogrinjkov BISETTE blagovne znamke My Best Home z motivom čipk bo vaši mizi dodal pridih elegance. Ščiti površino mize pred umazanijami in je enostaven za čiščenje. Hkrati zmanjšuje hrup pri postavljanju krožnikov in pribora. Na jedilni mizi razdeli prostor za vsakega.


My Best Home komplet pogrinjkov PAD, 6 kosov
12,70 €

Komplet 6 kosov pogrinjkov PAD blagovne znamke My Best Home bo vaši mizi dodal pridih elegance. Ščiti površino mize pred umazanijami in je enostaven za čiščenje. Hkrati zmanjšuje hrup pri postavljanju krožnikov in pribora. Na jedilni mizi razdeli prostor za vsakega.


Toro kuhinjski božični set Pingvin
6,20 €

4,50 €

Priročen kuhinjski set z božičnim motivom. Toro Kuhinjski božični set vsebuje kuhinjsko rokavico, krpo in podlogo. Vsi deli imajo praktično zanko za obešanje.


Toro kuhinjski božični set
6,20 €

4,50 €

Priročen kuhinjski set z božičnim motivom. Toro Kuhinjski božični set vsebuje kuhinjsko rokavico, krpo in podlogo. Vsi deli imajo praktično zanko za obešanje.


Toro kuhinjski božični set Zvonček
6,20 €

4,50 €

Priročen kuhinjski set z božičnim motivom. Toro Kuhinjski božični set Zvonček vsebuje kuhinjsko rokavico, krpo in podlogo. Vsi deli imajo praktično zanko za obešanje.


Toro Levandule 2 kuhinjska krpa, 17x78 cm
3,90 €

2,60 €

Velika kuhinjska krpa z motivom sivke. Toro Velika kuhinjska krpa 2 17×78 cm je opremljena z 2 žepoma in je praktična pri rokovanju z vročo posodo.


Toro Levandule kuhinjski komplet
6,20 €

4,10 €

Priročen kuhinjski komplet z motivom sivke. Toro kuhinjski komplet Levandule vsebuje krpo, kuhinjsko rokavico in podlogo za pod vročo posodo.


Toro Levandule 2 kuhinjska rokavica, 27x17 cm
3,50 €

2,10 €

Velika kuhinjska rokavica z motivom sivke. Toro Kuhinjska rokavica Levandule 2 27×17 cm se uporablja za nošenje vročih posod ali dvigovanje pokrovov med kuhanjem.


Svilanit gospodinjska rokavica Dotty
8,90 €

6,23 €

Gospodinjska rokavica, znamke Svilanit, varuje vaše roke pred vročo posodo. Še posebej pa je primerna za prenašanje pekačev. Rokavica je narejena za obe roki hkrati.