Najdeno: 27

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Sifcon držalo za serviete, 4 kosi, črno
9,20 €

2,90 €

Držalo za serviete povzdigne jedilnico na višjo raven. Stojalo od znamke Sifcon je izdelan iz kovine, stekla in poliestra v črni barvi. Komplet vsebuje 4 kose.


Sifcon držalo za serviete, 4 kosi, srebrno
9,20 €

2,90 €

Držalo za serviete povzdigne jedilnico na višjo raven. Stojalo od znamke Sifcon je izdelan iz kovine, stekla in poliestra v srebrni barvi. Komplet vsebuje 4 kose.


My Best Home prt za mizo ODILLIO II. 28x43 cm
13,65 €

12,40 €

Visoka kakovost prta za mizo prinaša ODILLIO iz MyBestHome, ki ni priročen pomočnik le za jedilnico, ampak služi tudi kot sodobna dodatna oprema v kuhinji. Elegantni dodelan vzorec s čipkami duši zvoke, ko postavljate posodo na mizo in jo ščiti pred umazanijo.


Svilanit gospodinjska rokavica Dotty
8,90 €

6,23 €

Gospodinjska rokavica, znamke Svilanit, varuje vaše roke pred vročo posodo. Še posebej pa je primerna za prenašanje pekačev. Rokavica je narejena za obe roki hkrati.


Svilanit predpasnik Dotty
9,90 €

6,93 €

Poskrbite, da se med kuhanjem ne boste umazali. Izberite predpasnik Dotty, ki vam z dimenzijami 60×90 cm nudi ustrezno zaščito.


Svilanit prt Dotty
21,90 €

15,33 €

Prt s čudovitim vzorcem se bo odlično podal v vsako jedilnico. Primeren je tako za serviranje vsakodnevnih obrokov kot za posebne priložnosti.