My Best Home plastificirani prt Pettite 29 × 43 cm
11,42 €

9,70 €

Plastificirani prt s starinskim črno-belim motivom. Prt My Best Home po 6 kosov z dimenzijami 43 × 28 cm je izdelan iz 100% polipropilena. Praktičen dodatek, ki ščiti površino vaše mize in je enostaven za pranje.


My Best Home pogrinjek SQUARE 30x45 cm, rjav
13,80 €

Obojestranski elegantni pogrinjek je zelo praktičen dodatek v jedilnici. Ima pralno površino, ki preprečuje umazanost mize. Prav tako postavi meje na jedilniku. My Best Home pogrinjek Square 30×45 cm, rjav, je primeren za vsako kuhinjo oz. jedilnico.


My Best Home pogrinjek STRIP 30x45 cm, siv
13,80 €

Obojestranski elegantni pogrinjek je zelo praktičen dodatek v jedilnici. Ima pralno površino, ki preprečuje umazanost mize. Prav tako postavi meje na jedilniku. My Best Home pogrinjek STRIP 30×45 cm, siv, je primeren za vsako kuhinjo oz. jedilnico.


My Best Home pogrinjek SQUARE 30x45 cm, siv
13,80 €

Obojestranski elegantni pogrinjek je zelo praktičen dodatek v jedilnici. Ima pralno površino, ki preprečuje umazanost mize. Prav tako postavi meje na jedilniku. My Best Home pogrinjek Square 30×45 cm, siv, je primeren za vsako kuhinjo oz. jedilnico.


My Best Home pogrinjek Strip 30x45 cm, rjav
13,80 €

Obojestranski elegantni pogrinjek je zelo praktičen dodatek v jedilnici. Ima pralno površino, ki preprečuje umazanost mize. Prav tako postavi meje na jedilniku. My Best Home pogrinjek STRIP 30×45 cm, rjav, je primeren za vsako kuhinjo oz. jedilnico.


My Best Home prt za mizo ODILLIO II. 28x43 cm
13,65 €

12,40 €

Visoka kakovost prta za mizo prinaša ODILLIO iz MyBestHome, ki ni priročen pomočnik le za jedilnico, ampak služi tudi kot sodobna dodatna oprema v kuhinji. Elegantni dodelan vzorec s čipkami duši zvoke, ko postavljate posodo na mizo in jo ščiti pred umazanijo.


Sifcon držalo za serviete, 4 kosi, črno
9,20 €

2,90 €

Držalo za serviete povzdigne jedilnico na višjo raven. Stojalo od znamke Sifcon je izdelan iz kovine, stekla in poliestra v črni barvi. Komplet vsebuje 4 kose.


Sifcon držalo za serviete, 4 kosi, srebrno
9,20 €

2,90 €

Držalo za serviete povzdigne jedilnico na višjo raven. Stojalo od znamke Sifcon je izdelan iz kovine, stekla in poliestra v srebrni barvi. Komplet vsebuje 4 kose.


My Best Home komplet pogrinjkov COLAZIONE, 6 kosov
10,30 €

Komplet pogrinjkov COLAZIONE blagovne znamke My Best Home z motivom skodelice kave bo popestril vsako mizo. Ščiti površino mize pred umazanijami in je enostaven za čiščenje. Hkrati zmanjšuje hrup pri postavljanju krožnikov in pribora. Na jedilni mizi razdeli prostor za vsakega.


My Best Home komplet pogrinjkov HIBISKUS, 6 kosov
10,30 €

Komplet pogrinjkov HIBISKUS blagovne znamke My Best Home z motivom cvetlic in listov hibiskusa, ki bodo izstopali na beli mizi. Ščiti površino mize pred umazanijami in je enostaven za čiščenje. Hkrati zmanjšuje hrup pri postavljanju krožnikov in pribora. Na jedilni mizi razdeli prostor za vsakega.


My Best Home komplet pogrinjkov KOKARDA, 6 kosov
10,30 €

komplet pogrinjkov KOKARDA blagovne znamke My Best Home je primeren za ljubitelje hrane, ki si svojo ljubezen želijo pokazati na mizi. Ščiti površino mize pred umazanijami in je enostaven za čiščenje. Hkrati zmanjšuje hrup pri postavljanju krožnikov in pribora. Na jedilni mizi razdeli prostor za vsakega.


My Best Home komplet pogrinjkov KOSTARIKA, 6 kosov
10,30 €

Komplet pogrinjkov KOSTARIKA blagovne znamke My Best Home z motivom ananasa poživi vsako veliko mizo. Ščiti površino mize pred umazanijami in je enostaven za čiščenje. Hkrati zmanjšuje hrup pri postavljanju krožnikov in pribora. Na jedilni mizi razdeli prostor za vsakega.


My Best Home komplet pogrinjkov LAVENDA, 6 kosov
10,30 €

Komplet 6 kosov pogrinjkov LAVENDA blagovne znamke My Best Home z motivom sivke bo popestril vašo mizo. Ščiti površino mize pred umazanijami in je enostaven za čiščenje. Hkrati zmanjšuje hrup pri postavljanju krožnikov in pribora. Na jedilni mizi razdeli prostor za vsakega.


My Best Home komplet pogrinjkov PAPUGI, 6 kosov
10,30 €

Komplet pogrinjkov PAPUGI blagovne znamke My Best Home bo vaši mizi dodal barvo. Ščiti površino mize pred umazanijami in je enostaven za čiščenje. Hkrati zmanjšuje hrup pri postavljanju krožnikov in pribora. Na jedilni mizi razdeli prostor za vsakega. V paketu je 6 kosov.


My Best Home komplet pogrinjkov TULPEN, 6 kosov
10,30 €

Komplet pogrinjkov TULPEN blagovne znamke My Best Home bo vaši mizi dodal barvo. Ščiti površino mize pred umazanijami in je enostaven za čiščenje. Hkrati zmanjšuje hrup pri postavljanju krožnikov in pribora. Na jedilni mizi razdeli prostor za vsakega. V paketu je 6 kosov.


My Best Home komplet pogrinjkov WATERMELON, 6 kosov
10,30 €

Komplet pogrinjkov WATERMELON blagovne znamke My Best Home s črtami in motivi lubenice bodo poživili mizo. Ščiti površino mize pred umazanijami in je enostaven za čiščenje. Hkrati zmanjšuje hrup pri postavljanju krožnikov in pribora. Na jedilni mizi razdeli prostor za vsakega.


My Best Home komplet pogrinjkov ZYGZAK, 6 kosov
10,30 €

Komplet namiznih pogrinjkov ZYGZAK blagovne znamke My Best Home s cikcak črtami bo poživil velike mize. Ščiti površino mize pred umazanijami in je enostaven za čiščenje. Hkrati zmanjšuje hrup pri postavljanju krožnikov in pribora. Na jedilni mizi razdeli prostor za vsakega.


Tefal podloga za lonec s silikonom COMFORT K1298314
8,94 €

8,30 €
VIKENDMANIJA: .
Enostavna in praktična kuhinjska podloga za odlaganje loncev Tefal Comfort v elegantnem dizajnu je primerna za vse kuhinje. Notranja plast je izdelana iz visoko kakovostnega silikona z odpornostjo na temperaturo do 230 °C.

My Best Home komplet pogrinjkov BISETTE, 6 kosov
17,70 €

Plastični komplet pogrinjkov BISETTE blagovne znamke My Best Home z motivom čipk bo vaši mizi dodal pridih elegance. Ščiti površino mize pred umazanijami in je enostaven za čiščenje. Hkrati zmanjšuje hrup pri postavljanju krožnikov in pribora. Na jedilni mizi razdeli prostor za vsakega.


My Best Home komplet pogrinjkov PAD, 6 kosov
12,70 €

Komplet 6 kosov pogrinjkov PAD blagovne znamke My Best Home bo vaši mizi dodal pridih elegance. Ščiti površino mize pred umazanijami in je enostaven za čiščenje. Hkrati zmanjšuje hrup pri postavljanju krožnikov in pribora. Na jedilni mizi razdeli prostor za vsakega.


Svilanit gospodinjska rokavica Dotty
8,90 €

6,23 €

Gospodinjska rokavica, znamke Svilanit, varuje vaše roke pred vročo posodo. Še posebej pa je primerna za prenašanje pekačev. Rokavica je narejena za obe roki hkrati.


Svilanit gospodinjska rokavica Dotty
3,90 €

2,73 €

Gospodinjska rokavica Dotty varuje vaše roke pred vročo kuhinjsko posodo. S prikupnim pikčastim vzorcem se bo odlično podala v vašo kuhinjo.


Svilanit prt Dotty
21,90 €

15,33 €

Prt s čudovitim vzorcem se bo odlično podal v vsako jedilnico. Primeren je tako za serviranje vsakodnevnih obrokov kot za posebne priložnosti.


My Best Home komplet pogrinjkov BETON, 6 kosov
10,30 €

Komplet pogrinjkov BETON blagovne znamke My Best Home bo vaši mizi dodal pridih elegance. Ščiti površino mize pred umazanijami in je enostaven za čiščenje. Hkrati zmanjšuje hrup pri postavljanju krožnikov in pribora. Na jedilni mizi razdeli prostor za vsakega. V paketu je 6 kosov.


My Best Home komplet pogrinjkov DRACENA, 6 kosov
10,30 €

Komplet pogrinjkov DRACENA blagovne znamke My Best Home z motivom listov dracene poživi vsako veliko mizo. Ščiti površino mize pred umazanijami in je enostaven za čiščenje. Hkrati zmanjšuje hrup pri postavljanju krožnikov in pribora. Na jedilni mizi razdeli prostor za vsakega.


My Best Home komplet pogrinjkov POSATE, 6 kosov
10,30 €

Komplet 6 kosov pogrinjkov POSATE blagovne znamke My Best Home z motivom starinskega jedilnega pribora bo poživil vsako mizo. Ščiti površino mize pred umazanijami in je enostaven za čiščenje. Hkrati zmanjšuje hrup pri postavljanju krožnikov in pribora. Na jedilni mizi razdeli prostor za vsakega.


My Best Home komplet pogrinjkov PRANZO, 6 kosov
10,30 €

Komplet 6 kosov pogrinjkov PRANZO blagovne znamke My Best Home z motivom kompleta za mizo bo požel val navdušenja. Ščiti površino mize pred umazanijami in je enostaven za čiščenje. Hkrati zmanjšuje hrup pri postavljanju krožnikov in pribora. Na jedilni mizi razdeli prostor za vsakega.