Toro obesna kuhinjska polica 2 nadstropji, krom
12,95 € 12,03 €

Zadnji kos!

Dvonadstropna obesna polica je primerna za kuhinje in tudi drugje, pomagala vam bo pri organizaciji in učinkovitem izkoristku tudi manjših prostorov. Izdelana je iz kromirane kovine in postavite jo enostavno tako, da jo obesite.

Westmark posoda s 6 predali za sestavine "Venezia"
23,70 €

Zadnji kos!

Vsak dober kuhar mora v svoji kuhinji imeti ta predalnik. Če želite natančno vedeti, kjer imate sestavine, si privoščite ta predalnik s 6 kuhinjskimi predali za sestavine, vsak s prostornino 1 l. Sestavine v vaši kuhinji bodo bolj pregledne.

Tescoma kuhinjska polica
30,60 €

Tescoma kuhinjska polica onWall 4 v 1 je odlična za shranjevanje folije za hrano, aluminijaste folije in papirnatih brisač. Polico lahko obesite na steno. Nudi štiri uporabne funkcije hkrati.

Kesper lesena polička z začimbami
35,90 € 34,98 €

Lesena polička za začimbe znamke Kesper je izdelana iz kakovostnega borovega lesa. Na stojalu je tudi 12 začimb v kozarčkih. Začinjanje vaših jedi bo tako enostavnejše, začimbe pa imate vedno pri roki.

Toro obesna kuhinjska polica, krom
8,22 € 7,56 €

Obesna kuhinjska polica blagovne znamke Toro izkorišča neuporabljen prostor in ustvarja novo mesto za shranjevanje tudi v majhni kuhinji. Izdelana je iz kromirane kovine in postavite jo enostavno tako, da jo obesite.

Westmark predalnik za kuhinjske sestavine - 4 delni komplet "Roma"
18,97 €

V pregledni kuhinji se boste dobro znašli. Organizirajte se v svoji kuhinji s pomočjo tega predalnike za kuhinjske sestavine blagovne znamke Westmark. Komplet Roma ponuja tri predalnike s prostornino 1l**, v katere lahko shranite vse potrebno.

Westmark posoda s 3 predali za sestavine "Milano"
12,18 €

V organizirani kuhinji se boste lažje znašli. Ta predalnik blagovne znamke Westmark ponuja predale, vsakega s prostornino 1 l, v katere lahko shranite dovolj sestavin za kuhanje.

Tescoma kuhinjska polica
37,39 € 34,62 €

Tescoma kuhinjska polica onWall 5 v 1 je odlična za shranjevanje folije za hrano, aluminijaste folije in papirnatih brisač. Je zelo priročna, ima prozorno polico in tri predale za shranjevanje majhnih kuhinjskih pripomočkov. Polico lahko obesite na steno. Nudi pet uporabnih funkcij hkrati.

TimeLife kuhinjski regal, bambus
14,49 €

Kuhinjski regal blagovne znamke TimeLife je izdelan iz bambusovega lesa, police pa so izdelane iz visokokakovostne kovine. Ima odlično stabilnost** in obstojnost. Višina stojala je 43 cm.