Kela odcejalnik Loop
13,82 € 13,59 €

Odcejalnik znamke KELA iz kromirane kovine je zelo praktičen in bo nepogrešljiv v vaši kuhinji.

Kela stojalo za kuhalnico CUCHARA
10,65 €

Praktičen pripomoček iz porcelana vam bo prihranil odvečno pospravljanje po kuhanju. Belo stojalo je namenjeno odlaganju kuhalnic, metlic in drugih orodij med kuhanjem. V skledico kaplja tekočina, ki je ostala na orodju, in vam tako ne bo umazala kuhinjskega pulta in stvari v okolici.

TimeLife odcejalnik za posodo, 32 x 22 cm
7,74 € 6,77 €

Zadnji kos!

Plastičen odcejalnik blagovne znamke TimeLife je primeren za potovanja in kampiranja. Uporabljate ga lahko za odlaganje manjše količine posode, idealen je za steklo in skodelice. Praktičen zaklop omogoča odtekanje vode v korito.

Kela Purana set za pomivanje posode, bel
19,50 € 18,97 €

Set za pomivanje posode Purana, od znamke Kala, je idealen pomočnik v vsaki kuhinji. Vključuje odmernih pralnega detergenta, dva oddelka in prilagodljivo krtačo za čiščenje. Komplet je izdelan iz keramike.

TimeLife odcejalnik za posodo, 50 x 40 cm
10,46 € 9,98 €

Praktičen odcejalnik blagovne znamke TimeLife je izdelan iz kombinacije gume in PVC ter je primeren tudi za potovanja in kampiranja. Uporabljate ga lahko za odlaganje manjše količine posode, idealen je za steklo, skodelice in jedilni pribor.

Kela Podloga za odcejanje posode RAPIDA siva
6,84 € 6,50 €

Neobičajen odcejalnik v podobi tega praktičnega kosa poliestra dimenzij 50×39 cm. Zadržuje vlago in je enostaven za pranje, zlaganje in shranjevanje. Material se hitro suši in je odporen proti madežem.

Tescoma odcejevalnik za kuhinjsko orodje PRESIDENT
22,49 € 21,46 €

S praktičnim odcejevalnikom je pomivanje kuhinjskega orodja enostavno. Z njim se izognete, da bi pribor ali drugi pripomočki ležali povsod okoli pomivalnega korita. Odcejevalnik ni le praktičen, ampak je tudi elegantnega videza.

Tescoma doza z detergentom s predelom za gobico ONLINE, 350 ml (900812)
17,90 € 12,11 €

ONLINE doza za detergent s priročnim predelom za shranjevanje gobice. Ima prostornino 350 ml in je izdelan iz visokokakovostne keramike ter iz nerjavečega jekla in plastike. Dno predela za shranjevanje gobice ima vreze, ki pomagajo pri odtekanju vode z gobice.

Curver odcejalnik, kvadraten, temno siv
4,70 € 4,14 €

Novo

Odcejalnik za posodo inovativne oblike omogoča sušenje kozarcev na zunanji steni. Curver odcejalnik, kvadraten, temno siv ima vsestransko notranjo del in vgrajen otvor za odtekanje vode.

Curver odcejalnik za posodo, siv
4,70 € 3,44 €

Novo

Odcejalnik za posodo iz kakovostnih materialov bo služil kar nekaj let. Curver odcejalnik za posodo v sivi barvi je praktičen, odporen in prostoren.

Curver odcejalnik, kvadraten, bel
4,70 € 4,14 €

Novo

Odcejalnik za posodo inovativne oblike omogoča sušenje kozarcev na zunanji steni. Curver kvadratni bel odcejalnik ima vsestransko notranjo del in vgrajen otvor za odtekanje vode.

Brabantia odcejalnik za posodo, svetlo siv
25,09 €

Odcejalnik za posodo Brabantia odlikujeta sodoben izgled in kakovostna izdelava. Narejen je iz trpežnega in mehkega silikona. Dimenzije: 1,2 × 32,5 × 29 cm.

Brabantia odcejevalnik za posodo, siv
56,10 €

Brabantia odcejevalnik za posodo ponuja veliko prostora za sušenje posode. Ima žični okvir iz nerjavečih materialov in odstranljiv predel za pribor.

Brabantia odcejalnik za posodo, siv
25,77 €

Odcejevalnik za posodo Brabantia odlikujeta sodoben izgled in kakovostna izdelava. Narejen je iz trpežnega in mehkega silikona. Dimenzije: 0,9 × 32,5 × 43,8 cm.

Brabantia odcejalnik za posodo, mint
25,09 €

Odcejalnik za posodo Brabantia odlikujeta sodoben izgled in kakovostna izdelava. Narejen je iz trpežnega in mehkega silikona. Dimenzije: 1,2 × 32,5 × 29 cm.

Simplehuman odcejevalnik za posodo
68,77 €

Simplehuman odcejevalnik za posodo ima posebno dodan predel za nože. Ima žični okvir iz matiranega jekla in je opremljen s snemljivim držalom za jedilni pribor.

Simplehuman odcejevalnik posode, jeklo/črn
101,99 € 93,18 €

Simplehuman odcejevalnik posode ima veliko prostora za vso posodo in ostale kuhinjske pripomočke. Narejen je iz kombinacije jekla in črne barve.