Fackelmann stojalo za papirnate brisačke, 34 cm, les
17 € 15,43 €

Zadnji kos!

Enostavno stojalo za papirnate brisačke 34 cm znamke Fackelmann, ki poleg tega služi še kot dozirnik. Stojalo iz nerjavečega jekla na podstavku iz bukovine je poleg pripomočka lahko tudi del dekoracije.

Leifheit nosilec za brisače
14,75 € 13,97 €

Foil Parat nosilec za papirnate brisače je izdelan iz plastike in pomaga pri organizaciji kuhinjskih papirnatih brisač, aluminijaste folije, papirja za peko ali plastične folije za hrano.

Leifheit držalo za brisačke in folije Parat F2
18,82 €

Plastični nosilec Leifheit vam bo v veliko pomoč pri enostavni uporabi kuhinjskih folij in brisačk. Z njim si preprosto odmerite želeno količino folije v samo enem koraku.

Simplehuman držalo za kuhinjske brisačke
32,61 €

Stensko držalo za kuhinjske brisače meri v dolžino 23 cm. Nosilec je iz nerjavečega jekla. Robustno držalo za kuhinjske brisačke je namenjeno namestitvi na steno.

Kela Caro držalo za papirnate brisače
6,20 € 5,81 €

Zaradi stojala od znamke Kela boste videli, da lahko tudi običajni pripomoček, kot so papirnate brisače, okrasijo vašo kuhinjo. Brezčasna spiralna zasnova ni samo funkcionalna, ampak tudi lepa na pogled.

Simplehuman držalo za kuhinjske brisačke
32,61 €

Stensko držalo za kuhinjske brisače meri v dolžino 28 cm. Nosilec je iz nerjavečega jekla. Robustno držalo za kuhinjske brisačke je namenjeno namestitvi na steno.

Kesper držalo za papirnate brisačke
13,30 € 12,98 €

Držalo za papirnate brisačke znamke Kesper je izdelano iz robustnega bukovega lesa. Uporabite ga lahko za vse standardne kuhinjske brisačke ali kot dozirnik ovijalnega papirja. Enostavno in hitro ga sestavite in pritrdite na steno.

Kesper držalo za papirnate brisačke
9,40 € 9,19 €

Držalo za kuhinjske brisačke znamke Kesper je zelo praktičen pomočnik v kuhinji. Držalo je izdelano iz bambusa in nerjavečega jekla in se prilega prav v vsako kuhinjo ali kopalnico.

Brabantia stojalo za papirnate brisačke
21,65 €

Prenosno stojalo za papirnate brisače Brabantia ustreza standardnim dimenzijam papirnatih brisačk in je nepogrešljiv pripomoček v kuhinji in jedilnici.