Najdeno: 24

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Banquet nož za perutnino Culinaria, lesen ročaj
8,65 €

7,20 €

Škarje za perutnino Culinaria so opremljene z ukrivljenim robom za enostavno rokovanje in hitro rezanje perutnine. Škarje so izdelane iz jekla, gladki ergonomski ročaji, v rjavi barvi, pa iz lesa.


Banquet škarje za perutnino Culinaria
7,52 €

5,80 €

Škarje za perutnino Culinaria so opremljene z ukrivljenim robom za enostavno rokovanje in hitro rezanje perutnine. Škarje so izdelane iz jekla, gladki ergonomski ročaji, v črni barvi, pa iz plastike.


Stanley Rogers univerzalni škarje 20,5 cm, nerjaveče jeklo
9,30 €

8,10 €

Univerzalne kuhinjske škarje blagovne znamke Stanley Rogers so nepogrešljiv pripomoček v vaši kuhinji. Izdelane so iz nerjavečega materiala in zahvaljujoč ergonomskemu ročaju bo delo z njimi udobno.


Fiskars večnamenske škarje, 21 cm, za levičarje
21,10 €

Trenutno ni na zalogi

Večnamenske škarje Fiskars Classic imajo posebej oblikovane ročaje in rezilo, ki je prilagojeno posebej za levičarje. Zaradi teh lastnosti zagotavljajo boljšo ergonomijo ter večjo vidljivost rezanja na levi strani. Imajo patentiran nastavljiv vijak za spremembo napetosti rezila. Zahvaljujoč vsestranskosti jih boste lahko uporabljali v kuhinji, pisarni, pri šivanju in drugih domačih opravilih.


Fiskars večnamenske škarje za desničarje, 21 cm
19,99 €

17,60 €

Trenutno ni na zalogi

Večnamenske škarje za desničarje Fiskars navdušujejo s svojo oranžno barvo. Visoko kakovostna rezila se lahko pohvalijo z dolgo življenjsko dobo, posebej oblikovani ročaji pa skrbijo za popolno udobje.