Fiskars večnamenske škarje, 21 cm, za levičarje
23,99 € 21,59 €

Večnamenske škarje Fiskars Classic imajo posebej oblikovane ročaje in rezilo, ki je prilagojeno posebej za levičarje. Zaradi teh lastnosti zagotavljajo boljšo ergonomijo ter večjo vidljivost rezanja na levi strani. Imajo patentiran nastavljiv vijak za spremembo napetosti rezila. Zahvaljujoč vsestranskosti jih boste lahko uporabljali v kuhinji, pisarni, pri šivanju in drugih domačih opravilih.

Tefal Comfort kuhinjske škarje
10,14 €

Kuhinjske škarje iz serije Comfort od blagovne znamke Tefal. Škarje imajo rezilo iz nerjavečega jekla in ergonomsko oblikovan ročaj iz trdnega ABS materiala.

Banquet škarje za perutnino Culinaria
7,52 € 6,28 €

Škarje za perutnino Culinaria so opremljene z ukrivljenim robom za enostavno rokovanje in hitro rezanje perutnine. Škarje so izdelane iz jekla, gladki ergonomski ročaji, v črni barvi, pa iz plastike.

Tefal Ingenio kuhinjske škarje K2071314
14,53 €

Posebne kuhinjske škarje imajo zaščitni pokrov za večjo varnost. Škarje lahko po potrebi odprete in očistite. Ingenio Tefal črna in rdeča orodja so vzdržljiva in visoko kakovostna.

Kela Boca škarje za perutnino, nerjaveče jeklo
12,77 €

Perutninske škarje, od podjetja Kela, vam olajšajo rezanje vseh vrst perutnin. Z njimi lahko narežete tako surovo, kot tudi kuhano meso. Škarje so izdelane iz nerjavečega jekla. Skupna dolžina škarij je 24,5 cm.

Banquet nož za perutnino Culinaria, lesen ročaj
8,65 € 7,98 €

Škarje za perutnino Culinaria so opremljene z ukrivljenim robom za enostavno rokovanje in hitro rezanje perutnine. Škarje so izdelane iz jekla, gladki ergonomski ročaji, v rjavi barvi, pa iz lesa.

Fiskars večnamenske škarje za desničarje, 21 cm
23,99 € 21,59 €

Večnamenske škarje za desničarje Fiskars navdušujejo s svojo oranžno barvo. Visoko kakovostna rezila se lahko pohvalijo z dolgo življenjsko dobo, posebej oblikovani ročaji pa skrbijo za popolno udobje.

Fiskars Classic večnamenske škarje, 17 cm
18,89 €

Fiskars Classic večnamenske škarje so odlične za rezanje lažjih materialov. Izdelane so iz nerjavečega jekla najvišje kakovosti in PTB plastike.

Fiskars kuhinjske škarje Classic
23,99 € 21,59 €

Kuhinjske škarje Fiskars Classic, ki vam bodo v pravo pomoč pri odpiranju embalaže in rezanju hrane.