Najdeno: 54

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Portoss lesena salamoreznica
43,20 €

Lesena salamoreznica je čudovit in nepogrešljiv pripomoček v vaši kuhinji za pripravo kuharskih mojstrovin.


Banquet deska za rezanje BRILLANTE Bamboo, 35 x 25 x 3 cm, mozaik
17,50 €

16 €

Bambusova masivna rezalna plošča BRILLANTE Bamboo, dimenzij 35×25×3 cm. S prekrasno naravno strukturo mozaika iz lesa, ne samo, da bo postal vaš praktičen pomočnik pri kuhanju, temveč tudi praktično dopolnilo v njej – izgledal bo dovršeno na vašem kuhinjskem pultu.


Banquet posoda za maslo s pokrovom BRILLANTE
23,35 €

21 €

Servirna miza z odprtino, BRILLANTE, dimenzij 30,3×22,5×14 cm. Narejena je iz visoko kakovostnega gumijastega lesa. Akrilni pokrov z lesenim gumbom za enostavno prileganje.


TimeLife deska za rezanje, 38 cm
9,61 €

8,80 €

Praktična deska za rezanje meri 45 cm in prihaja iz blagovne znamke TimeLife ter je izdelana iz lesa.


TimeLife deska za rezanje, 45 cm
13,10 €

Praktična deska za rezanje meri 45 cm in prihaja iz blagovne znamke TimeLife ter je izdelana iz lesa. Plošča ima praktičen ročaj in dodelan predel za lažje obešanje.


Brabantia komplet rezalnih plošč, 3 kosi
24,90 €

Trenutno ni na zalogi

Barvni komplet Brabantia prinaša rezalne plošče za rezanje v treh različnih barvah in velikostih. Komplet rezalnih plošč imajo primeren oprijem in robove proti zdrsu ter so izdelane iz materiala, ki ne vpija oziroma absorbira tekočin ali vonjav.


Zassenhaus 2 kuhinjski deski za rezanje
12,40 €

10,60 €

Trenutno ni na zalogi

2 lični kuhinjski deski sta izdelani iz visokokvalitetnega bambusa, omogočata pa nam veliko svobode pri kuhi, saj lahko eno uporabimo za rezanje zelenjave in sadja, drugo pa za rezanje mesa.


Kela kuhinjska deska za rezanje iz bambusa
23,82 €

15,90 €

Trenutno ni na zalogi

Lična kuhinjska deska je izdelana iz visokokvalitetnega bambusa, primerna pa je za rezanje različne hrane, od sadja in zelenjave do mesa. Zaradi svoje elegantne naravne oblike je primerna tudi za serviranje hrane.