Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Ugreen kabel, 15m, 4K HDMI (40105)

Ugreen kabel, 15m, 4K HDMI (40105)

Številka: 33262909
Visokokakovosten kabel, namenjen prenosu avdio in video signala v izjemni 4K ločljivosti. Celoten opis
59,19 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s
70,33 €

Pri dobavitelju

9.5.2024 predviden osebni prevzem
 
13.5.2024 predvidena dostava na dom
 
Številka: 33262909

Predstavitev

Zanesljiv kabel

Ta HDMI kabel omogoča podporo za 4K UHD (Ultra High Definition) ločljivost, kar pomeni, da lahko uživate v izjemno jasnih in podrobnih slikah ter vrhunskem zvoku. S tem kablom boste doživeli živahne barve, izrazite kontraste in ostre podrobnosti, kar bo vaše gledanje filmov, igranje iger in pretakanje vsebin naredilo bolj realistično in uživaško.

Ugreen 4K HDMI kabel je opremljen z IC tehnologijo, ki zagotavlja visoko kakovost signala in zmanjšuje izgubo podatkov med prenosom. To pomeni, da boste vedno dobili najboljšo kakovost slike in zvoka brez motenj ali izgube podrobnosti. Ne glede na to, ali gledate akcijske filme, igrate igre ali ustvarjate vsebine, boste imeli izjemno izkušnjo.

Kabel je zasnovan s kakovostnimi materiali, ki zagotavljajo vzdržljivost in dolgo življenjsko dobo. Ima dvojno oplaščeno ohišje, ki nudi dodatno zaščito pred zunanjimi vplivi, elektromagnetnimi motnjami in obrabo. To zagotavlja, da bo vaša povezava stabilna in brez motenj, kar je ključnega pomena za kakovosten prenos avdio in video signala.

1

Tehnične podrobnosti

Vmesnik HDMI
Za prenos v 4K ločljivost
Barva črna
Dolžina 15 m

Garancija: 2 leti