Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo
0
na mesec

Igrače za najmlajše

Izbirajte med pestro ponudbo artiklov iz kategorije Igrače za najmlajše. Za lažje iskanje lahko artikle filtrirate po najnižji ceni ali priljubljenosti.

Prikaži več
 • Dostava po celotni Sloveniji.
 • Blago lahko osebno prevzamete v enem izmed naših prevzemnih mest. Ne velja za artikle iz spletne tržnice.
 • V primeru vprašanj se lahko obrnete na našo podporo za stranke.
 • Več možnosti plačila:
  • S kartico preko spleta
  • Plačilo ob prevzemu (kartica ali gotovina)
  • Po predračunu
  • Leanpay
  • V poslovalnicah na obroke
 • Če vam artikel iz kategorije Igrače za najmlajše ne ustreza, ga lahko vrnete v roku 14 dni, skladno s pogoji poslovanja.

Priporočamo ogled podobnih kategorij: Igre na prostem, Ročne lutke, Lego BrickHeadz, Pikado in Kovčki za otroke.

Določi parametre
LEGO Duplo® 10933 Gradnja s stolpnim žerjavom LEGO DUPLO 10966 Zabava med večernim kopanjem: Plavajoči živalski otok
LEGO Duplo® 10933 Gradnja s stolpnim žerjavom

Pojdite z malčki na gradbišče, polno funkcij in dodatkov ter uživajte v dolgih urah zabave. Velik buldožer, mini buldožer, tovornjak za smetišča, bager in žerjav daje otrokom in staršem možnost, da skupaj prevažajo material, gradijo in čistijo ruševine z ulic. In ko je čas za kosilo, se lahko odpravite ob stojalo za hrenovke in si privoščite grižljaj!

na voljo predvidoma: JUTRI

Partner: Mimovrste
LEGO DUPLO 10948 Garaža in avtopralnica LEGO DUPLO 10966 Zabava med večernim kopanjem: Plavajoči živalski otok
LEGO DUPLO 10948 Garaža in avtopralnica

Iščete primerno izobraževalno igračo z avtomobili za najmlajše otroke? Ta komplet z garažo in avtopralnico LEGO® DUPLO® bo zagotovo všeč vsem ljubiteljem avtomobilov.

na voljo predvidoma: JUTRI

Partner: Mimovrste
LEGO DUPLO 10966 Zabava med večernim kopanjem: Plavajoči živalski otok LEGO DUPLO 10966 Zabava med večernim kopanjem: Plavajoči živalski otok
LEGO DUPLO 10966 Zabava med večernim kopanjem: Plavajoči živalski otok

Popeljite otroka iz kopalnice na tropski otok, poln priložnosti za igro in razvijanje spretnosti. Prijazen lev stoji v svojem plavajočem otoškem raju, flamingo plava v krogu, riba in hobotnica pa čofotata v vodi. Otok je mogoče razdeliti na dva dela, ki prav tako plavata – po končanem kopanju pa lahko vse preprosto operete in skrijete v notranjost.

na voljo predvidoma: JUTRI

Partner: Mimovrste
LEGO DUPLO 10959 Policijska postaja in helikopter LEGO DUPLO 10959 Policijska postaja in helikopter
LEGO DUPLO 10959 Policijska postaja in helikopter

Komplet Policijska postaja in helikopter (10959) iz kompleta LEGO® DUPLO® je primeren za otroke od 2. leta starosti naprej, ki jih bodo navdušili navdihujoči liki in vozila. S kompletom lahko na igriv način razvijate fino motoriko, empatijo in druge uporabne spretnosti.

na voljo predvidoma: JUTRI

Partner: Mimovrste
LEGO DUPLO 10913 Škatla s kockami LEGO DUPLO 10959 Policijska postaja in helikopter
LEGO DUPLO 10913 Škatla s kockami

Ko odprete ta barvit nabor kock LEGO® DUPLO®, vstopite v svet kreativnih iger, ki razvijajo pomembne spretnosti. Ta vsestranski otroški komplet je poln idej in navdiha. Našli boste avtomobil s premičnimi kolesi, streho, oknom, rožami, kruhom … vse to lahko združite z veliko izbiro kock in kosov sestavljanke, da zagotovite, da igranja ne bo konec. Zahvaljujoč številkam 1, 2 in 3 s kockami lahko otrok začnem odkrivati skrivnosti štetja.

na voljo predvidoma: JUTRI

Partner: Mimovrste
LEGO DUPLO 10914 Velika škatla s kockami LEGO DUPLO 10959 Policijska postaja in helikopter
LEGO DUPLO 10914 Velika škatla s kockami

Spodbudite otroško radovednost s kreativno igro in zabavnim učenjem. Zabavajte se z zabavnimi oblikami in LEGO® opekami v hladnih barvah. Otroško domišljijo očara avto, okna, plus kock s številkami od 1 do 3 za prvo štetje.

na voljo predvidoma: JUTRI

Partner: Mimovrste
LEGO DUPLO 10874 Parni vlak LEGO DUPLO 10872 Dodatki za vlak - most in tirnice
LEGO DUPLO 10874 Parni vlak

LEGO® DUPLO® 10874 Parni vlak je zaradi enostavnosti uporabe in veliko interaktivnih elementov primeren za tudi najmanjše. Otroci lahko postanejo strojevodje s tehnologijo motorja Push & Go – Vlak se začne premikati z nežnim potiskom naprej ali nazaj in ustavi bodisi s pridržanjem ali z dvignjenimi tirnicami. Pomagajte jim na tirnice postaviti 5 barvnih kock, s katerimi bodo zaustavili vlak. Vklopite ali izklopite luči, ustavite oskrbo goriva, spreminjajte smer vožnje in ustavite, kjerkoli želite.

na voljo predvidoma: JUTRI

Partner: Mimovrste
LEGO DUPLO 10973 Divje živali Južne Amerike LEGO DUPLO 10872 Dodatki za vlak - most in tirnice
LEGO DUPLO 10973 Divje živali Južne Amerike

Gradbeni komplet Divje živali Južne Amerike (10973) iz kompleta LEGO® DUPLO® popelje otroke, stare 2 leti in več, na potovanje v divjo džunglo, starši pa lahko s svojimi predšolskimi otroki delijo dragocene razvojne mejnike. Odpravite se v divjino in skupaj s svojim malim pustolovcem raziskujte južnoameriško naravo.

na voljo predvidoma: JUTRI

Partner: Mimovrste
LEGO DUPLO 10872 Dodatki za vlak - most in tirnice LEGO DUPLO 10872 Dodatki za vlak - most in tirnice
LEGO DUPLO 10872 Dodatki za vlak - most in tirnice

Dodajte ta LEGO® DUPLO® komplet 10872 Dodatki za vlak – most in tirnice k novemu ali obstoječemu DUPLO vlaku in razvijajte sposobnosti vaših najmanjših med gradnjo proge in visokega mostu. Na stezo postavite rumeno kocko, zaradi katere se kompatibilni DUPLO vlaki združijo, takoj, ko vanjo udarijo.

na voljo predvidoma: JUTRI

Partner: Mimovrste
LEGO DUPLO 10882 Tirnice LEGO DUPLO 10980 podloga za sestavljanje, zelena
LEGO DUPLO 10882 Tirnice

Odprite vrata neskončnim možnostim in s svojimi najmlajšimi postavite odlično železniško progo za nov ali obstoječ DUPLO vlak s kompletom 10882 Tirnice od LEGO® DUPLO®. Zahvaljujoč železniškim križiščem, postankom, možnostjo izklopa in kombinacijo ukrivljenih in ravnih tirov, komplet prinaša veliko zabave!

na voljo predvidoma: JUTRI

Partner: Mimovrste
LEGO DUPLO 10969 Gasilsko vozilo LEGO DUPLO 10980 podloga za sestavljanje, zelena
LEGO DUPLO 10969 Gasilsko vozilo

Otroke, stare 2 leti in več, ki so navdušeni nad gasilskimi vozili, bo navdušil Gasilski avto (10969) iz LEGO® DUPLO®. Ta ustvarjalni komplet s prikupno figurico živali in prijaznim gasilcem v opremljenem avtomobilu razvija predšolske socialne in čustvene spretnosti ter fino motoriko, medtem ko uprizarjajo resnične dogodivščine vsakdanjih junakov.

na voljo predvidoma: JUTRI

Partner: Mimovrste
LEGO DUPLO 10980 podloga za sestavljanje, zelena LEGO DUPLO 10980 podloga za sestavljanje, zelena
LEGO DUPLO 10980 podloga za sestavljanje, zelena

LEGO® DUPLO® zelena gradbena podloga (10980) ima kvadratno površino več kot 38 cm in zagotavlja idealno igralno okolje za otroke od 18 mesecev naprej, da se lahko igrajo in prikazujejo svoje neverjetne stvaritve. Ta zelena podloga s 24×24 izboklinami je odličen začetni pripomoček za male graditelje.

na voljo predvidoma: JUTRI

Partner: Mimovrste