Taf Toys Odeja s trapezi Morje
77,96 € 62,27 €

Prostorna in zelo mehka igračka. Viseče igrače (kit, čoln, zajčji klopot in veliko varno ogledalo) se lahko po vodoravni letvi prosto izmenjajo, otrok se lahko z njimi igra tudi zunaj odeje.

KinderKraft Luno Foam Mat Puzzles penasta podloga
43,12 €

Kinderkraft penasta podloga Luno je odlična izbira za varnost vašega otroka. Pena z debelino 1,2 cm zagotavlja udobje in popolno izolacijo. Podlogo iz 30 sestavljank lahko sestavite in povežete po želji. Primerna za otroke, starejše od 10 mesecev.

Canpol babies SENSORY kontrasta igralna odeja
97,90 € 90,51 €

Igralna odeja ima interaktivne elemente za podporo razvijanja čutov. Opremljena je z ropotuljico, ugrizom, ogledalom, barvnimi kroglicami in škripajočim ali ropotajočim elementom. Canpol babies SENSORY kontrasta igralna odeja je primerna za otroke od rojstva.

Tinéo Baby Nest blazina, siva/temno siva
42,90 € 41,20 €

Baby Nest blazina, od znamke Tineo, je je ergonomska spalna blazinica z vsemi potrebnimi dodatki za otroško udobje, odstranljiva in nastavljiva glede na potrebe in velikosti otroka. Stranski valji ohranjajo otroka varno in naravno, nožni podporni valj pa pomirja otrokov trebušček.

DBB Remond potovalna podloga s streho
36,20 € 35,47 €

Praktična podloga za vašega novorojenčka. Komfortna podloga je prekrita s streho z UV zaščito. Uživajte v poletju in si privoščite najmanjše udobje in svež zrak na vrtu ali ob vodi.

Summer Infant SwaddleMe otroška odeja
17,81 €

Mehka otroška odeja od blagovne znamke Summer Infant je primeren za brezskrben spanec vašega dojenčka. Odeje so dovolj velike (102 × 102 cm) in elastične in s ezato lahko poleg odeje uporablja tudi, kot ovoj ali podloga v otroškem vozičku. V paketu boste prejeli 2 kosa odeje

ZOPA Play Maxi podloga 200/180 cm, potovalna/živali
46,44 €

Podloga play s čudovitim motivom živali, primerna za potovanje za male turiste in avanturiste pa je idealen kraj za igranje in razvoj otroških motoričnih sposobnosti. Podloga je izdelana iz visoko kakovostnega materiala XPE, je odporna na vlago, ima nedrsečo površino, ustvarja toplotno izolacijo. Zato je primerna za otroke, ki se učijo plazenja ali hoje po vseh štirih. Mehka blazinica lahko ublaži učinke manjših padcev, ko otrok poskusi svoje prve korake ali trenira hojo.

ZOPA igralna podloga Play 150/180 cm, potovalna/živali
38,65 €

Podloga play s čudovitim motivom živali, primerna za potovanje za male turiste in avanturiste pa je idealen kraj za igranje in razvoj otroških motoričnih sposobnosti. Podloga je izdelana iz visoko kakovostnega materiala XPE, je odporna na vlago, ima nedrsečo površino, ustvarja toplotno izolacijo. Zato je primerna za otroke, ki se učijo plazenja ali hoje po vseh štirih. Mehka blazinica lahko ublaži učinke manjših padcev, ko otrok poskusi svoje prve korake ali trenira hojo.

Tiny Love Meadow Days igralna odeja
60 € 56,65 €

Ekstra velika igralna odeja s izjemno simpatičnimi živalskimi ilustracijami. Tiny Love igralna odeja Meadow Days ponuja številne dejavnosti za zabavo otroka, razvijanje čutov in motorične sposobnosti. Za lažje nošenje sta vključena odeja ročni prijem in zanka z gumbom za zloženo odejo. Primerna za otroke od rojstva dalje.

Teddies BABY Trapez z blazinico in ropotuljicami
30,04 €

Prostorna in zelo mehka igračka z živalskim motivom je opremljena s številnimi aktivnimi elementi. Odeja vključuje 2 vodoravni palici za viseče igrače, na sredini katerih je sončno ogledalo.

Hape prenosna otroška blazina
101,88 € 72,66 €

S to mehko blazino omogočite otroku zadovoljstvo in udobje skozi cel dan. Ročaj je opremljen z igračami jabolka, čebele z vrtečimi krili in rožico. Igrače bodo zamotile otroške oči in roke.

Baby Einstein Discovery Seas Multi Mode 0m+ igralna odeja
119,96 € 68,85 €

Odeja za igranje Discovery Seas Multi Mode 0m+ je multifunkcionalna odeja z edinstvenim dizajnom morskih motivov, ki bo navdušila vašega otroka. Ta odeja ponuja resnično dolgo uporabnost zaradi svoje velikosti. Zagotavlja veliko zabave.

Fisher-Price Igralna podlaga z aktivnostmi
71,60 € 59,02 €

V tem otroškem mestu psi šušljajo, mačke cingljajo in sijoče prikolice letijo po nebu. Panda in lenivec sta prijatelja pri telovadbi, sladoledarski kombi pa oskrbuje zasnežene gore z dobrotami. Poleg tega avto igra in sveti.

Lamaze igralna podloga Freddie Flames
38,94 € 30,10 €

Igralna podloga Freddie Flames za raziskovanje sveta in učenje preko igre. Otrok razvija svoj vid, dotik in motorične sposobnosti. Vključuje odstranljive igrače in udobno blazino. Dimenzije podloge so 50 × 40 cm. – Primerna od rojstva

Teddies trapez z ropotuljicami v škatli, 51 x 29 x 9cm
28,10 € 20,01 €

Velik plastičen trapez z igračkami za najmanjše otroke. Na trapezu visijo tri igračke. Igračke lahko odpnete in obesite na avtosedež ali voziček. Po sraneh sta še 2 igrački, s katerima se otrok zamoti.

Fisher-Price igra Igralni center, prenosna
42,99 € 30,69 €

Z igro otroci uživajo v aktivni zabavi doma in na poti. Je mehka in lepo obarvana s številkami. Za otroke je primerna od njihovega rojstva.

Fisher-Price Igralna podlaga z lenivcem
56,50 € 47,94 €

Preživeti čas s Fisher-Price® igralno podlago z lenivcem je čudovit užitek, ki prinaša mnogo krasnih in nepričakovanih presenečenj. Igralna podloga je polna senzoričnih iger za vašega otroka. Oblački cingljajo, metuljčki klopotajo, listki šelestijo.

T-tomi MAXI podloga MINKY
59,16 € 53,05 €

T-Tomi MAXI igralna blazina je primerna za otroke od rojstva do vrtca ali še naprej. Lahko se uporablja ne le kot podloga za igro, ampak tudi kot idealno mesto na primer v kampu ali pa kar za počitek. Podloga bo vašemu otroku omogočila občutek mehkobe, udobja in varnosti v istem trenutku.

Canpol babies otroška igralna podloga Pirati
73,52 € 67,86 €

Okrasna odeja v slogu Pirati je opremljena z različnimi elementi, odvisno od modela – barvne igrače, imitacija ogledala ropotuljico in ostalimi ropotajočimi elementov. Igrače se lahko snamejo in uporabljajo kot ločene ropotuljice. Dvignjen rob preprečuje, da bi se otrok iz odeje prevrnil na tla.

Fisher-Price Igralna podloga Klic divjine z blazino za trebuh
124,40 € 105,54 €

Lev, slon in tukan se potepajo po džungli in skupaj poslušajo vesele pesmi, ki vsakemu polepšajo začetek dneva. S Fisher-Price® Igralna podloga Klic divjine vaš otrok vstopi v džunglo, polno živalskih prijateljev, ki šumijo, ropotajo in igrajo pesmi, medtem ko vaš malček raziskuje vse igre in aktivnosti.

Clementoni Baby igralna podloga z igrali (17247)
29,90 € 26,56 €

Clementoni igralna podloga z igrali spodbuja razvoj otroka s pomočjo 7 različnih aktivnosti: melodije, „kuc-kuc“, žgečkanja, cviljenja, ogledalca, zvoka dežja in obeska. Vsebuje mehko igralno podlogo z elektronskim modulom, 2 mehki palici za oblikovanje loka, 2 plišasti igrački, ogledalce in dodatek za zvok dežja. Primerna je za otroke od 1. meseca starosti.

Babymoov CosyMorpho Blue FRESH podloga
36,90 € 33,67 €

Ergonomična podloga Babymoov je posebej razvita za zagotavljanje optimalnega udobja novorojenčkom. Izdelana iz zelo mehke zračne tkanine, ki preprečuje potenje glave, hrbta in vratu. Izvrstno uravnava temperaturo. Znotraj jeelastična spominska pena, ki preprečuje kakršen koli pritisk. Univerzalna, primerna za kakršnokoli otroški voziček, avtosedež, ležalnik in gugalnik. Z luknjami za varnostne pasove. Lahko jo perete ročno. Dimenzije: 54,5 cm x 34 cm x 5 cm.

Yookidoo igralna blazina z loki
89,99 € 79,73 €

Yookidoo igralna blazina z loki ponuja nešteto možnosti za zabavo. Meri 100 × 85 cm.

Canpol babies podloga za igro z ograjo Coutry
54,07 € 45,43 €

Okrasna odeja v slogu country je opremljena z različnimi elementi, odvisno od modela – barvne igrače, imitacija ogledala ropotuljico in ostalimi ropotajočimi elementov. Igrače se lahko snamejo in uporabljajo kot ločene ropotuljice. Dvignjen rob preprečuje, da bi se otrok iz odeje prevrnil na tla.

Playgro igralna podloga tunel
34,99 € 30,90 €

Odprodaja

Igralna podloga s tunelom je odličen prostor za igro in raziskovanje, ki bo poskrbela za otrokov razvoj koordinacije.

DBB Remond potovalna igralna podloga s streho in UV zaščito
55 € 51,16 €

Praktična podloga za vašega novorojenčka. Udobna podloga je prekrita s streho, ki ima UV zaščito in jo s pomočjo 4 šotorskih klinov lahko pritrdite v tla kot šotor. Vključena je tudi mehka podloga, ki ublaži sedenje na tleh. Uživajte v poletju in si privoščite najmanjše udobje in svež zrak na vrtu ali ob vodi.

Playgro Razkošna igralna odeja Pingvin
79,90 € 60,44 €

Izjemno velika in mehka odeja, v obliki pingvina, je opremljena s palico in spodbudnimi igračami. Zrcalo, ropotulje, igrače razvijajo fine motorične sposobnosti in podporna blazinica, ki pomaga pri „paši hobijev“, kar pozitivno vpliva na krepitev mišic hrbta in vratu ter ohranjanje ravnotežje.

Lamaze igralna podloga
44,99 € 30,18 €

Lamaze igralna podloga z dimenzijami 46 × 35 cm se hitro in enostavno spremeni v priročno torbo. Odlikuje jo vodoodporna zasnova, zato je idealna za igranje na prostem.

Nattou Odeja za igranje TT 0m+
75,96 € 67,15 €

Odeja za igraje Nattou TT bo dojenčku omogoča prijeten in zabaven prostor za igranje in raziskovanje sveta. Ta udobna odeja je opremljena s palico s prikupnimi znaki. Na odeji so igralni elementi, ki otroka motivirajo za raziskovanje.