Lamaze igralna podloga Freddie Flames
50,80 €

41,30 €

Zadnji kos!

Igralna podloga Freddie Flames za raziskovanje sveta in učenje preko igre. Otrok razvija svoj vid, dotik in motorične sposobnosti. Vključuje odstranljive igrače in udobno blazino. Dimenzije podloge so 50 × 40 cm. – Primerna od rojstva


Tiny Love igralni center Sončni dan
72,40 €

Zadnji kos!

Tinylove igralni center Sončni dan je odličen pripomoček za spodbujanje otrokovega razvoja, raziskovanja in veselja do igre.


Playgro igralna podloga z motivom živali-32%
38,48 €

25,90 €

Odlična cena

Playgro – igralna podloga je ljubka barvita igralna podloga, ki je primerna za otroke od rojstva. S pregrado z igračkami in ljubkimi podrobnostmi. Otroku pomagajo pri razvoju motorike in mu pričarajo pravo zabavo. Dimenzije so 92 × 58 cm.


Playgro igralna podloga Vrt
70,90 €

Playgro igralna podloga Vrta je lepa pomladno obarvana podloga z visečimi igračami. Snemljive igrače igrajo dolgotrajne melodije Paket vključuje tudi plišastega ježa. Primerno za dojenčke od rojstva.


Playgro igralna podloga Maxi, 150 x 100 cm
55,10 €

Velika igralna podloga blagovne znamke Playgro je izjemno velika, izjemno mehka podloga, ki je na voljo v dimenziji 150 × 100 cm in ponuja veliko prostora za igro in zabavo!


KinderKraft igralna podloga MILY
31,50 €

Igralna podloga Kinderkraft MILY je čudovit nabor igrač, ki krepijo kognitivne funkcije pri vašem malčku. Vašemu otroku bo ta barvita podloga prav gotovo prinesla obilo zabave, ob kateri bo neizmerno užival.


KinderKraft igralna podloga s podobo živali v gozdu MILYPLAY
39,99 €
39,40 €

Igralna podloga MILYPLAY je čudovit nabor igrač, ki krepijo kognitivne funkcije pri vašem malčku. Vašemu otroku bo ta barvita podloga prav gotovo prinesla obilo zabave. V paketu se nahaja tudi 30 zabavnih balonov, ki so prav tako vključeni v paket.


Lamaze igralna podloga
44,99 €

33,40 €

Lamaze igralna podloga z dimenzijami 46 × 35 cm se hitro in enostavno spremeni v priročno torbo. Odlikuje jo vodoodporna zasnova, zato je idealna za igranje na prostem.


T-tomi MAXI podloga MINKY
59 €

T-Tomi MAXI igralna blazina je primerna za otroke od rojstva do vrtca ali še naprej. Lahko se uporablja ne le kot podloga za igro, ampak tudi kot idealno mesto na primer v kampu ali pa kar za počitek. Podloga bo vašemu otroku omogočila občutek mehkobe, udobja in varnosti v istem trenutku.


Tiny Love igralni center Gymini Tiny Princess Move & Play
129,99 €
126 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Igralni center Tiny Love Gymini Tiny Princess Move & Play je vsestransko uporaben, saj omogoča različne vrste dejavnosti za otroke oz. dojenčke od rojstva dalje. Opremljen je s številnimi zabavnimi elementi, ki bodo poskrbeli za dolge ure zabave, lok pa lahko poljubno nastavljate po višini. Dimenzije podloge znašajo 114 × 106 cm.


Taf Toys igralna odeja I love
45,90 €

Odlična cena

Barvna odeja je mehka in otroku ponuja veliko elementov, kot so npr. zrcalo. Zahvaljujoč ročajem lahko zloženo odejo enostavno prestavljate.


Playgro igralna podloga tunel
35 €

Igralna podloga s tunelom je odličen prostor za igro in raziskovanje, ki bo poskrbela za otrokov razvoj koordinacije.


KinderKraft igralna podloga SMARTPLAY
51,20 €

Igralna podloga SMARTPLAY je čudovit nabor igrač, ki krepijo kognitivne funkcije pri vašem malčku. Vašemu otroku bo ta barvita podloga prav gotovo prinesla obilo zabave, ob kateri bo neizmerno užival. V paketu se nahaja tudi 20 zabavnih balonov, ki so prav tako vključeni v paket.