Fisher-Price otroška igrača podvodni konj in žoga 2v1
19,25 €

16,60 €

Zadnji kos!

S tem srčkanim plišastim podvodnim konjem se bo vaš otrok počutil kot, da je odet v bombaž. Podvodnega konja lahko obrnete navznoter in ga spremenite v žogo, ki bo otroku nudila še več zabave. Z njim lahko naredite tudi lutko.


Fisher-Price ribica s funkcijami
23,11 €

18,40 €

Zadnji kos!

Odličen okrogel morski prijatelj je izdelan iz različnih materialov in je okrašen s številnimi vzorci, zato ga bo lahko vaš malček dolgo raziskoval. igrača je za razvoj občutljivosti na dotik opremljena s plastičnimi plavutkami, zanimivim repom in okrašenimi ročaji s školjko in prelepo meduzo, ki ima lovke iz tkanine.


Hape vrteča igrača za nad posteljo Baby
36,13 €

26,70 €

Zadnji kos!

S to barvito igračo z različnimi živalmi je spanje lahko zabavno. Obstaja tudi glasbeno polje, ki se vrti in igra otroške rime. Dojenček lahko preprosto uživa v gledanju igrač in poslušanju melodije pred spanjem.


K´s Kids srečna Stonoga z oprijemkom za voziček
13,99 €

10,20 €

K's Kids srečna Stonoga je atraktivno zasnovana igrača, ki je izdelana iz mehkega materiala in omogoča pritrjevanje na ročaj vozička. Opremljena je z različnimi zvočnimi elementi, kot so šumenje, rožljanje in piskanje. Primerno za otroke od 3. meseca naprej.


Nattou igralo kuža, veliko
21,99 €

16,40 €

Otroško igralo, ki vašega otroka animirajo pred spanjem, v vozičku ali avtosedežu.


Playgro viseča čebelica Bertie
6,10 €

Viseča igrača čebelica Bertie znamke Playgro je namenjena dojenčkom za razvijanje senzoričnih in motoričnih sposobnosti.


Playgro viseči konjiček
10,90 €

Zabavni in barviti konjiček iz finega plišastega materiala s sponko za obešanje je kot nalašč za igro med vožnjo, saj jo lahko obesite na otroški sedež.


Playgro viseči pingvinček Poppy
6,10 €

Viseča igrača pingvinček Poppy znamke Playgro je namenjena dojenčkom za razvijanje senzoričnih in motoričnih sposobnosti.


Playgro viseča miška
10,90 €

Zabavna in barvita miška iz finega plišastega materiala s sponko za obešanje je kot nalašč za igro med vožnjo, saj jo lahko obesite na otroški sedež.