Playgro žogica z ropotuljico
10,09 € 9,01 €

Zadnji kos!

Playgro ropotulja – žogica je prava zabava pisanih barv, saj z zvokom in večnivojsko razgibano obliko malčka vzpodbuja k raziskovanju in razvoju motoričnih sposobnosti.

Playgro super ropotuljica 181598-36%
8,99 € 5,74 €

Zadnji kos!

Ropotuljica, ki s svojimi barvami in zvokom pritegne otrokovo pozornost in pomaga pri razvoju otrokovih motoričnih sposobnosti.

Plan Toys Oblikovalski komplet - Kocka
22,30 € 19,83 €

Kocka v obliki naravnega ročnega klopotka ima dva obroča, ki pri tresenju dajejo prijeten zvok. Tanek les je primeren za zelo majhne roke.

DBB Remond ropotulja Triangel, roza
5,51 €

Otroška ropotulja s tremi različnimi vrstami površin za lažjo rast zob. Izdelano iz polipropilena, brez dodatkov BPA. Ropotulja je narejena iz mehkega materiala in veselih barv, prilagojena je majhnim rokam in pomaga pri razvijanju otroških sposobnosti.

Canpol babies plišasta igrača s podobo sove-32%
11,26 € 7,60 €

Odlična cena

Plišasta vzgojno izobraževalna roza sova je namenjena najmlajšim otrokom. -Atraktivne oblike in intenzivne barve hitro pritegnejo otrokovo pozornost. Zvočni in gibljivi elementi pritegnejo otrokovo pozornost in ga uvedejo v svet barv in zvokov.

Canpol babies plišasta igrača s podobo medvedka
11,26 € 7,11 €

Plišasti vzgojno izobraževalni moder medvedek je namenjen najmlajšim otrokom. -Atraktivne oblike in intenzivne barve hitro pritegnejo otrokovo pozornost. Zvočni in gibljivi elementi pritegnejo otrokovo pozornost in ga uvedejo v svet barv in zvokov.

Playgro mehka knjižica
9,08 €

Playgro mehka knjižica z držalom bo z barvitimi elementi pritegnila otrokovo pozornost, gumijasti del pa bo služil kot grizalo za pomoč med izraščanjem prvih zobkov.

Nuvita grizalo v obliki dude, 2m+
5,97 €

Grizalo v obliki dude je odlično za pomirjanje razdraženih in bolečih otroških dlesni v času rasti zob. Posebno oblikovanje doseže tudi najbolj oddaljene dele dlesni.

Matchstick Monkey grizalo z masažno zobno ščetko, zeleno
14,99 € 14,59 €

Grizalo Matchstick Monkey z grizenjem pomaga malčkom lajšati bolečino in otekanje dlesni. Narejeno je iz silikona, ne vsebuje BPA in je okolju prijazno. Predstavlja odličen in zabaven način prvega srečanja z zobno higieno.

Nuvita otroško grizalo, 4m+
6,96 €

Grizalo v S-obliki je odlično za pomirjanje razdraženih in bolečih otroških dlesni v času rasti zob, poleg tega pa čisti ustno votlino in zobe, ko otrok začenja jesti mehko hrano. Posebno oblikovanje doseže tudi bolj oddaljene dele ustne votline.

Playgro 24 barvitih obročkov
7,99 € 7,56 €

Playgro 24 barvnih obročkov za igro, opazovanje barv in masažo dlesni pri otrocih, starejših od 3 mesecev.

Fisher-Price migajoča ropotuljica Panda
11,99 € 11,27 €

Ropotuljica še nikoli ni bila tako zabavna! Fisher-Price migajoča ropotuljica bo navdušila vašega malčka. Igračka je primerna za otroke, starejše od treh mesecev.