Najdeno: 35

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Brio obroč za grizenje
7,99 €

6 €

Zadnji kos!

Obroč za grizenje je namenjen otrokom, ki jim rastejo zobki. Grizenje plastičnega obroča čez čas utrdi dlesni. Obroč je izdelan iz kakovostne gume. Primeren je za otroke od 6. mesecev dalje.


Nuk grizalo v obliki kroga (3 - 12 mesecev)
6,49 €
6,40 €

Zadnji kos!

Hladen obroček je uporaben za dolgotrajno hlajenje brez tekočinskega polnila. Je klasični obroček s čvrsto obliko za intenzivno masažo.


Nuk grizalo v obliki slončka (3 - 12 mesecev)
7,49 €
7,40 €

Zadnji kos!

Hladen obroček je uporaben za dolgotrajno hlajenje brez tekočinskega polnila. Je klasični obroček s čvrsto obliko za intenzivno masažo.


Playgro mehka knjižica
8,80 €

Playgro mehka knjižica z držalom bo z barvitimi elementi pritegnila otrokovo pozornost, gumijasti del pa bo služil kot grizalo za pomoč med izraščanjem prvih zobkov.


Playgro ropotuljica za zvijanje z grizali Click&Twist
8 €

Zadnji kos!

Grizalna ropotuljica za zvijanje je odlična za pomirjanje razbolelih dlesni v obdobju rasti zob, spodbuja pa tudi motorične spretnosti, saj se ob proizvajanju zanimivih zvokov zvija v vse smeri, zaradi česar se bo otrok zelo rad igral z njo.


Playgro set aktivnih igrač in ropotuljic
24,99 €

20,20 €

Zadnji kos!

Prikupen set ropotuljic in grizal za vaše male sončke, s katerimi se bodo veselo zamotili in igrali. Primerno že od rojstva dalje.


Playgro super ropotuljica 181598
8,99 €

7 €

Zadnji kos!

Ropotuljica, ki s svojimi barvami in zvokom pritegne otrokovo pozornost in pomaga pri razvoju otrokovih motoričnih sposobnosti.


Playgro žogica z ropotuljico
9,99 €

9 €

Zadnji kos!

Playgro ropotulja – žogica je prava zabava pisanih barv, saj z zvokom in večnivojsko razgibano obliko malčka vzpodbuja k raziskovanju in razvoju motoričnih sposobnosti.


Nuvita grizalo v obliki dude, 2m+
5,99 €

Grizalo v obliki dude je odlično za pomirjanje razdraženih in bolečih otroških dlesni v času rasti zob. Posebno oblikovanje doseže tudi najbolj oddaljene dele dlesni.


Nuvita otroško grizalo, 4m+
6,49 €

Grizalo v S-obliki je odlično za pomirjanje razdraženih in bolečih otroških dlesni v času rasti zob, poleg tega pa čisti ustno votlino in zobe, ko otrok začenja jesti mehko hrano. Posebno oblikovanje doseže tudi bolj oddaljene dele ustne votline.


Playgro 24 barvitih obročkov
7,99 €

7,40 €

Playgro 24 barvnih obročkov za igro, opazovanje barv in masažo dlesni pri otrocih, starejših od 3 mesecev.


Playgro aktivna ropotuljica Clip 101145
10,99 €
10,70 €

Aktivna ropotuljica v obliki prisrčnega konjička Playgro Clip Clop za igro in razvoj vaših najmlajših.


Yookidoo ropotuljica poni
10,99 €

10,10 €

Yookidoo ropotuljica poni prinaša ponija, ki deluje na baterije in kavbojko.


Fisher-Price otroška kavna skodelica
7,68 €

Trenutno ni na zalogi

V kavni skodelici ne boste našli mleka ali kofeina, vendar kljub temu zagotavlja veliko zabave! Ne le, da se bo skodelica lepo prilegala v otroške roke, vendar hkrati zahvaljujoč funkciji ropotanja v enem nenehno spodbuja čute otroka.