Hape igra Nahrani žabo
20,59 € 14,84 €

Zadnji kos!

Ta vesela žaba ljubi hranjenje v vodi! Vaši malčki naj žabo hranijo z žuželkami, ki so upodobljene na kockah za vstavljanje in tako prepoznavajo različne oblike. Žabo lahko praktično pritrdite na kad s 4 priseski na hrbtni strani.

Smoby Cotoons Otok z živalmi v vodi
24,08 € 19,47 €

Plavajoči otok s figurami Cotoons in brizgajočimi živalicami za zabavno kopanje. Kita lahko uporabite tudi kot čajnik. Vse živali imajo sesalno podlago.

Hape vodni slap z morskimi bitji
26,74 € 19,18 €

Zadnji kos!

Otroci obožujejo kopanje! Vodni slap z morskimi bitji je idealna vodna igrača! Lonček napolnite z vodo, jo polijte po raku in opazujte, kaj se bo zgodilo. Iz zibajočega se raka se voda razdeli na 2 curka, zavrti zvezdo, s hobotnice pa se ulije vodna prha.

SoapSox delfin Ava za umivanje
13,65 € 12,75 €

Zadnji kos!

SoapSox delfin Ava za umivanje je edinstvena igrača 2v1. igrača je prijetno mehka na dotik, otrok se lahko z njo igra čez dan, zvečer pa jo odnese seboj tudi na kopel. Patentiran žep iz mreže za milo bo igračo spremenil v ljubko SoapSox gobico za umivanje, ki ustvari razkošno peno.

Hape vodna igrača - plavajoči medved-27%
13,23 € 9,63 €

Zadnji kos!

Otroci obožujejo kopanje, še posebej če imajo družbo vodnih igrač. Plavajoči medved bo vodno zabavo še dodatno popestril. V kadi ustvarite majhen bazen in tekmujte kdo pluje hitreje.

Hape vodna igrača - dežnik s kroglicami-38%
18,31 € 11,33 €

Zadnji kos!

Zabaven in lep set za igranje v vodi. Nalijte vodo v dežnik, ki bo nato odtekala skozi luknje in ustvarila iluzijo dežja. Veliko zabave zagotavljajo tudi priložene kroglice.

Hape vodna igrača - medvedek z dežniki
15,27 € 10,98 €

Otroci obožujejo kopanje, še posebej če imajo družbo vodnih igrač. Barvni dežniki so sestavljeni en nad drugim. Cilj je uravnotežiti čimveč dežnikov.

Summer Infant naprava mehurčkov za kopel
14,36 € 13,89 €

S tem prenosno napravo mehurčkov lahko ustvarite mehurčke kjerkoli želite. Zaradi sesalne podloge jo lahko namestite kamorkoli na steno.

Hape Vodne igrače – rak in riba za špricanje
13,47 € 9,66 €

Prisrčna rak in riba imata veliko skrivnost! Če ju napolnite z vodo in stisnete, bosta špricali vodo. Vodne igračke prinašajo obilico zabave pri kopanju, in to ne le doma v kopalnici, temveč tudi pri zunanjih vodnih igrah.

Hape Vodne igrače – kit s peno
10,69 € 7,69 €

Otroci imajo radi kopanje, s kitom, ki spušča peno pa bo le-to še zabavnejše. Potopi kita in ga napolni z vodo ter milnico. Potem mu nad gladino stisnite rep. Kit bo popestril vsa naslednja kopanja vašega otroka.

SES Barvanje v vodi - dišeče barvice
10,55 € 9,04 €

Dišeče barvice z žigi v obliki morskih živali. Idealno za slikanje v kadi, ki jo je mogoče enostavno umiti z mokro gobo! Zdravju neškodljivo!

SoapSox morski pes Tank za umivanje-20%
13,65 € 10,80 €

Odlična cena

SoapSox morski pes Tank za umivanje je edinstvena igrača 2v1. igrača je prijetno mehka na dotik, otrok se lahko z njo igra čez dan, zvečer pa jo odnese seboj tudi na kopel. Patentiran žep iz mreže za milo bo igračo spremenil v ljubko SoapSox gobico za umivanje, ki ustvari razkošno peno.

Hape Vodne igrače – hobotnica in morska zvezda za špricanje
13,47 € 9,66 €

Prikupni hobotnica in morska zvezda imata veliko skrivnost. Če ju napolnite z vodo in stisnete, bosta špricali vodo. Vodne igračke prinašajo obilico zabave pri kopanju, in to ne le doma v kopalnici, temveč tudi pri zunanjih vodnih igrah.

Tomy igrača Družina malih hobotnic
26,99 € 22,04 €

Tomy čudovit plavajoč otoček v obliki mame hobotnice in njenih 8 malih hobotnic bo navdušil vašega malčka. Mama hobotnica služi kot zabavna posodica za nalivanje in škropljenje, male hobotnice pa se lahko prisesajo na kopalno kad ali ploščice. Igračka je primerna za otroke, starejše od dvanajstih mesecev.

Yookidoo vodna fontana
31,99 € 29,85 €

Yookidoo vodna fontana ima vodno črpalko in vsebuje 5 različnih likov. Črpalka deluje na baterije.

Playgro špricajoče igrače za kopanje
10,99 € 9,08 €

Igračko napolnite z vodo in že se lahko začne zabava. Igrača je primerna tako za igranje doma v kadi, kot tudi ob vročih poletnih dneh.

Fisher-Price želvica za kopanje
16,99 € 15,94 €

Mala kopalne želvica je pripravljena na kopalniške pustolovščine. Primerno za otroke od 6. meseca naprej.

Tomy pingvin z zvoki
12,99 € 11,73 €

Pingvin Peryn je zabavna vodna igračka, ki jo potopiš v vodo in tako zaigra melodijo ter naredi kup mehurčkov. Primerno za otroke od 1 leta starosti.

Yookidoo kopel s tušem, rožica
32,99 € 30,79 €

Baterijska senzorična mobilna kopel s pisanimi cvetovi je primerna za dojenčke in otroke, ki že lahko sedijo.

Yookidoo tuširanje s slončkom
27,99 € 26,12 €

Yookidoo zabavni slon je prenosni otroški tuš, ki deluje na baterije. Primeren je za otroke starosti od 0 do 2 leti.

Ubbi set 4 igračk za kopanje
10,99 € 6,83 €

Set 4 igračk različnih motivov in oblik, ki so primerne za uporabo v vodi in bodo zagotovo popestrile kopalne vragolije vašemu malčku.

Yookidoo račka pirat
29,99 € 27,99 €

Račka na baterije, ki se vrti in plava, je primerna za igro v banji ali bazenu. Primerna je za otroke, starejše od 2 let.

Tomy vodni smučar
24,99 € 22,56 €

Aligator TOMY na vodnih smučeh, bodo vašega malčka navdušil in kopanje naredil zabavno kot še nikoli.

Hape vodna igrača - peneči medvedek
13,23 € 9,66 €

Peneči medvedek je odličen prijatelj v kopeli za majhne otroke v prikupnem dizajnu in vzdržljivim materialom. Z medvedkom se lahko igrate skrivalnice. Ko se telo medveda napolni z vodo se le ta skrije v svoje skrivališče in takoj, ko začne voda odtekati skozi dno se medvedek znova prikaže.

Hape Vodne igrače – ribiški komplet
21,38 € 15,36 €

Otroci obožujejo kopanje, zato bodo mali ribiči bodo navdušeni! Z ribiško palico ulovi plavajoče ribe in žabe ter jih nato dajte v mrežo za ribe. Vodne igračke prinašajo obilico zabave pri kopanju, in to ne le doma v kopalnici, temveč tudi pri zunanjih vodnih igrah.