K´s Kids interaktivni dinozaver + 60 žogic
84,99 €

74,70 €

Zadnji kos!

Atraktivno zasnovan interaktivni dinozaver se po odprtju zadrge preoblikuje v igralni bazen z žogicami. Izdelan je iz mehkega materiala in opremljen z zvočnimi elementi. Primerno za otroke od 6. meseca naprej.


K´s Kids veliki aktivni center Zebra Ryan, 28 zabavnih funkcij
99,99 €

66,80 €

Atraktivno zasnovana igrača veliki aktivni center Zebra Ryan ponuja 28 zabavnih funkcij, ki bodo navduševale vašega malčka in mu pomagale pri razvoju ter dojemanju sveta okoli sebe. Primerno za otroke od 6. meseca naprej.


Fisher-Price Posodice za zlaganje
17,99 €

16,60 €

Zadnji kos!

„Klasična“ igrača, Brilliant Basics Zložljive posodice, ponuja cel kup različnih možnosti za igro. Malček lahko teh 10 okroglic posodic enostavno zloži v vertikalen stolp ali pa eno v drugo.


K´s Kids govoreča mehka žoga 2v1
29,99 €

22,80 €

S pomočjo interaktivne govoreče mehke žoge 2v1 se bodo otroci učili štetja in abecede v angleškem jeziku. Glede na stran na katero pade, žoga z govorno funkcijo v angleškem jeziku sporoča znak. Primerno za otroke od 1. leta naprej.


K´s Kids veliki mehki dinozaver + 60 žogic
99,99 €

68,80 €

Zadnji kos!

Atraktivno zasnovan veliki mehki dinozaver se po odprtju zadrge preoblikuje v igralni bazen z žogicami. Izdelan je iz mehkega materiala in opremljen z zvočnimi elementi. Primerno za otroke od 6. meseca naprej.


Cotoons večnamenska igralna miza, modra
57,99 €

47,20 €

Zadnji kos!

Večnamenska igralna miza za malčke. Odlikujejo jo elektronske in mehanske funkcije, ki pomagajo pri razvoju motoričnih sposobnosti.


Smoby igralna hiša Cotoons Discovery
95,70 €

78,30 €

Zadnji kos!

Igralna hiša s priljubljenimi motivi Cotoons vsebuje veliko elementov za igro. Zaradi ročaja in zložljivih delov je enostavna za prenašanje. Otroška igralna hiša je večnamenska – otroci se lahko igrajo v njej, zelo hitro pa jo je možno spremeniti v otroški šotor.


K´s Kids radovedni čeveljci-31%
31,99 €

21,90 €

Zadnji kos!

Atraktivno zasnovani radovedni čeveljci bodo otroku v veliko pomoč pri učenju zavezovanju, zapenjanju in drugimi funkcijami, ki jih čeveljci ponujajo. Primerno za otroke od 1. leta starosti naprej.


Rappa vesela račka z zvočnimi in svetlobnimi efekti
13,60 €

10,90 €

Zadnji kos!

Lepa pisana račka bo navdušila vsakega malčka. Hodi, nato se obrne in hodi naprej. Ob tem oddaja zvočne efekte, igra vesele melodije, na nogicah pa ji sveti lučka.


K´s Kids set 3 razvojnih igrač - razred 3
19,46 €

16,10 €

Zadnji kos!

Komplet 3 razvojnih igrač vsebuje igrače za otroško razmišljanje. Brisalna tabla je za vse male umetnike (15,5 × 15 cm). Ptiček je za izboljšan razvoj dihanja in govorjenja (13 × 12 cm). Majhen zibajoči poni pa razvija otroško motoriko (16 × 14 cm).


Playgro piramida 4011455
11,99 €

8,10 €

Zadnji kos!

Otrok se uči spoznavanja razlike v velikosti predmetov.


K´s Kids avti iz blaga s pogonom, 3 kosi-28%
19,35 €

13,90 €

Zadnji kos!

Mehka dodelana vozila za majhne otroke. Zelo lepa igrača za vse nove voznike. Igrača se razteza in se premika sama. Šasija se lahko odstrani, saj ima velcro pritrdilo. V paketu so trije različni avtomobili.


Playgro raziskovalna žogica 4082426
8,99 €

7 €

Zadnji kos!

Žogica lahko služi kot ropotuljica ali grizalo. Ima majhne dodatke, ki vedno pritegnejo otrokovo pozornost.


Playgro žogica Loopy loops 0180271
9,99 €

8 €

Zadnji kos!

Mehka plišasta žogica s svojimi barvami pritegne otrokovo pozornostin ostane zanimiva tudi še kasneje, ko se otrok že plazi.


Fisher-Price samorog z obroči
11,54 €

10,60 €

Zadnji kos!

Prednost in novost te barvite igrače je, da ima vsak od štirih barvnih obročev drugačno površino, ki jo lahko otroci med igro raziskujejo. Na vrhu je srčkan samorog, spodaj pa trdna podlaga, ki na katero padejo obroči.


Ludi otroške senzorične žoge, 3 kose, roza
13,96 €
13,30 €

Zadnji kos!

Mehke žoge z različnimi površinami so primerne za igro, sprostitev in masažo. Premer žoge je 15 cm in 2 × 8 cm. Primerno za otroke, starejše od 6 mesecev.


Fisher-Price mavrični labirint
15,39 €

14,10 €

Zadnji kos!

Pojdite se igrat s mavričnim labirintom in se pri tem igrajte z živimi barvami. Barviti koleščki so prijetni na dotik in jih lahko enostavno premikate po labirintu, vrtite ali pustite da se premikajo sami.


Fisher-Price mobilno letalo
9 €

Zadnji kos!

Simpatično mobilno letalo prinaša vašemu otroku veliko zabave! Svetle barve, prefinjeni zvok in smešne poteze pomagajo razviti čute vašega otroka.


Fisher-Price mobilni gradbeni tovornjak
9 €

Zadnji kos!

Simpatični mobilni tovornjak prinaša vašemu otroku veliko zabave! Svetle barve, prefinjeni zvok in smešne poteze pomagajo razviti čute vašega otroka.


Playgro rožica s sortirnikom kock
12,82 €

11,80 €

Zadnji kos!

Playgro rožica omogoča razvrščanje barvitih kock, s čimer pomaga pri prepoznavanju oblik, učenju barv in krepitvi motoričnih spretnosti, domišljije ter spomina.


Teddies BABY igralna skrinjica
7,80 €

Zadnji kos!

Večbarvna igralnica za učenje ponuja različne dejavnosti, kar prevzame otroke že na prvi pogled, ob vsem pa igra tudi spodbuja čute. Medtem ko se simpatične slike vrtijo, igra igrača prijetno melodijo.


Ludi otroški senzorični valj s kroglicami
28,74 €

25,50 €

Zadnji kos!

Valj in gumijaste kroglice z mnogimi aktivnostmi za spodbujanje razvoja čutov in motoričnih sposobnosti. V notranjosti so kroglice, tekstilna prevleka, ki ponuja različne teksture in dva dodatka. Primeren je za otroke od 6. meseca starosti dalje.


K´s Kids set 3 razvojnih igrač - razred 1
26,09 €

21,60 €

Zadnji kos!

Komplet 3 razvojnih igrač vsebuje igrače za otroško razmišljanje. Mehak rdeči kuža za lažje spanje (38 × 38 × 6,5 cm), metulj za razvoj vida, sluha in olajšanja rasti zob (13,5 × 14 cm) in knjiga za prve besede.


Ludi otroški senzorični valj
17,07 €

15,30 €

Zadnji kos!

Valj z mnogimi aktivnostmi za spodbujanje razvoja čutov in motoričnih sposobnosti. V notranjosti so kroglice, tekstilna prevleka, ki ponuja različne teksture in dva dodatka. Primeren je za otroke od 6. meseca starosti dalje.


Playgro aktivni stolp iz kock
14,99 €

13,30 €

Odprodaja

Aktivni stolp iz kock je primeren za zlaganje in podiranje mogočnih zgradb vašega malega arhitekta. Kocke se lahko vrtijo. Primerno za malčke od 12. mesecev naprej.


Denis telovadnica za dojenčke
24,99 €

19,20 €

Zadnji kos!

Telovadnica za otroke bo zagotovo navdušila vaše otroke. Čebelice, ki visijo z igrala oddajajo različne zvoke in melodije.


Fisher-Price jahalni slon
11,69 €

10,60 €

Zadnji kos!

Simpatičen mobilni slon prinaša vašemu otroku veliko zabave! Vrtljiva krogla na trebuhu igrače, veseli zvoki in mehak rep bodo poskrbeli za neizmerno količino zabave.


Yookidoo hiška za igro
94,40 €

Zadnji kos!

Yookidoo hiška za igro ponuja možnost različnih iger in aktivnosti. Primerna je za starejše od 1. leta starosti.


Smoby želva s kroglicami Cotoons
19,93 €

15,30 €

Zadnji kos!

Cotoons čudovita mala želva. Spustite žogico čez odprtino v oklepu želve in jo opazujte, kako potuje. Žoga drsi navzdol po toboganu vse do želvinega repa. Želva se zaradi koles lahko premika.


Fisher-Price jahalni lev
11,60 €

Simpatičen mobilni lev prinaša vašemu otroku veliko zabave! Vrtljiva krogla na trebuhu igrače, veseli zvoki in mehak rep bodo poskrbeli za neizmerno količino zabave.


K´s Kids set 3 razvojnih igrač - razred 2-25%
22,19 €

16,50 €

Zadnji kos!

Komplet 3 razvojnih igrač vsebuje igrače za otroško razmišljanje. Riba uči otroka telesne pripravljenosti zaradi premagovanje upora. (17,5 × 7 × 5,5 cm). Kit poučuje oblike (10 × 7,5 × 14 cm) in otroško ogledalo za poučevanje in izražanje obraznih in čustvenih izrazov (14 × 11 cm).


Let's play igrača živalska zabava z resničnimi zvoki
31 €

28,70 €

Zadnji kos!

Uživajte v neizmerni zabavi s hišnimi ljubljenčki z veliko zabavnih igric in smešnih zvokov ter barvno podlogo. Otroci bodo uživali ob tej atraktivni barviti igrači, ki ponuja 5 igralnih načinov in 8 zvokov.


Ludi Bowling za najmlajše, v motivu mačk
17,07 €

14,10 €

Zadnji kos!

Čudovit komplet petih stožcev v obliki muc in krogla z odprtinami je izdelana iz mehkega materiala. Igra bo zelo zabavna. Komplet je primeren za otroke od 10. meseca starosti.


K´s Kids veliki mehki elektronski avtomobil "Go Go"
99,99 €

69,80 €

Atraktivno oblikovan veliki mehki elektronski avtomobil „Go Go“ bo preko zabavne igre spodbujal razvoj otrokovega zaznavanja in logičnega razmišljanja. Izdelan je iz mehkega materiala in opremljen z zabavnimi funkcijami. Primerno za otroke od 6. meseca naprej.


Yookidoo žvižgajoča račka
25,50 €

Yookidoo igrača bo poskrbela za neizmerno veselje. Primerna je za starejše od 1. leta starosti.


Fisher-Price igra vstavljanje likov
16,99 €

10,10 €

Novo

Kreativna igra z robustnimi barvnimi kockami pomaga otroku spoznati različne barve in oblike. Otroci lahko posamezno sestavljajo s kockami ali pa jih vstavljajo v pravilne luknje vedra.


Clementoni Glasbena žoga z živalmi
10,60 €

Glasbena žoga je izdelana iz mehkega materiala in ima živalske podobe. Žoga oddaja zvoke živali in veliko drugih zvočnih učinkov in melodij. Mehka tkanina je idealna za podpiranje razvoja ročnih spretnosti in otipne zaznave.


Smoby proga za žogice Cotoons
48,76 €

41,70 €

Proga za žogice z različnimi pregradami in katapultom. Žogice se lahko kotalijo po dveh progah. Prečkajo različne odprtine, stopnice in pregrade. Katapult lahko žogico izstreli iz drevesa s potiskom na gumb.


Smoby darilni komplet 3v1 Cotoons
26,51 €

22,80 €

Darilni komplet z motivom Cotoons vsebuje piramido, sestavljeno iz 6 skodelic, košaro za shranjevanje in ladjo s podstavkom Cotoons. Pri otrocih se pričnejo razvijati fine motorične spretnosti.