Fisher-Price pametni kužek
49,90 €

Odlična cena

Fisher Price pametni kužek L&L, primeren za otroke od 6. meseca starosti, vsebuje več kot 50 pesmic.


Cotoons Cotoons pametni telefon, moder
21,99 €

17 €

Zadnji kos!

Smoby Cotoons pametni telefon je primeren za najmlajše. Ima 6 gumbov ter svetlobne in zvočne signale. Omogoča tudi snemanje kratkih sporočil.


ZAZU glasbena igrača s pomirjujočimi zvoki panda COCO
29,60 €

Zadnji kos!

Dodatni 15 % popust s promo kodo ZAZU519 velja do 31.5.2019 oz. do odprodaje zalog.

COCO je prikupna plišasta igrača, ki v kombinaciji mehkega otipa in pomirjajočega zvoka umiri otroka, da hitro in mirno zaspi. Igrača oddaja šest različnih pomirjajočih zvokov, obenem pa ima zasnovan tudi senzor, ki se aktivira, ko se vaš malček prebudi.


Fisher-Price Zvočna kitara
17,30 €

15 €

Zvočna kitara z melodičnimi pesmimi za majhne otroke in malčke. Interaktivna kitara ima tudi zvonec z ogledalom. Igrača pomaga otrokom pri razvijanju smisla za ritem in spretnost. Izdelana je iz kakovostnih materialov.


Smoby glasbena plošča Cotoons 2v1
25,34 €

20,70 €

Glasbena plošča z barvnimi LED svetilkami, melodijami in drugimi aktivnostmi. S hrbtno stranjo prispeva k razvoju ustvarjalnosti vašega otroka. Igrača spodbuja razvoj radovednosti in uči enostavnega prepoznavanja.


Smoby glasbeni komplet Cotoons
40,95 €

35,60 €

Glasbeni komplet vsebuje elektronsko kitaro, tamburin in 2 ropotuljici. Kitara je opremljena z zvočnimi in svetlobnimi efekti. Otroške melodije in edinstvena glasba. Igrača je primerna za najmanjše roke.


Yookidoo ropotulja osliček
7,99 €

7,50 €

Odlična cena

Yookidoo ropotulja bo poskrbela za neizmerno zabavo. Ob premikanju se aktivira. Deluje na baterije.


Denis Glasbeni center z volanom
12,90 €

10,20 €

Vesela glasbena igrača, znamke Denis je zabavna in poučna ter spodbuja otrokov ritmični razvoj.


Fisher-Price Laugh&Learn učno veselo jabolko
27,99 €

26,10 €

FisherPrice Laugh&Learn učno veselo jabolko omogoča zabavno učenje številk. Za delovanje potrebuje 1× AA baterijo. Primerno je za otroke od 6. mesecev dalje.


Playgro gasilsko vozilo z lučko in zvokom
11,10 €

Interaktivno gasilsko vozilo z lučkami in zvokom. V vašemu otroku bo igrača nudila veliko različnih dogodivščin na katere bo priletel na pomoč s svojim super gasilskim avtomobilom. Primerna starost je od 12. mesecev dalje.


Playgro policijsko vozilo z lučko in zvokom
11,10 €

Interaktivno policijsko vozilo z lučkami in zvokom. V vašemu otroku bo igrača nudila veliko različnih dogodivščin na katere bo priletel na kraje zločina s svojim super policijskem avtomobilom. Primerna starost je od 12. mesecev dalje.


Yookidoo ropotulja kravica
9,10 €

Yookidoo ropotulja bo poskrbela za neizmerno zabavo. Ob premikanju se aktivira. Deluje na baterije.


Yookidoo ropotulja petelinček
9,10 €

Yookidoo ropotulja bo poskrbela za neizmerno zabavo. Ob premikanju se aktivira. Deluje na baterije.


Fisher-Price glasbena podmornica
13,80 €

S polno paro naprej! Z glasbeno podmornico se vaš mali raziskovalec lahko potopi v svet „podvodnih“ dogodivščin doma in na prostem. Zahvaljujoč vrtljivemu propelerju, barvnih luči, igrivih pesmi o morskih in ljubkih podmorskih prijateljih, bo vaš otrok užival veliko zabave, medtem, ko razvija svoje čute, kot so sluh, pogled in dotik.


Let's play igrača psa z zvočno spremljavo
13,71 €

10,60 €

Barvita otroška klaviatura v obliki veselega psička je namenjena majhnim glasbenikom od 1 leta starosti. Igra nudi različne zvoke in melodije ter ponuja tudi svetlobne učinke. Uporaba je zelo enostavna.


Tomy vozilo za domače živali
39,99 €

35,50 €

Avtomobilček TOMY, ki skrbi za prevoz domačih živali. Uporaba je interaktivna; otrok mora ugotoviti vrstni red nameščanja živali v avtomobilček, da lahko le-ta odpelje.