Ludi penasta sestavljanka Maxi, 140 x 140 cm
19,46 €

Podloga z dimenzijo 140 × 140 cm je sestavljena iz gibljivih delov in je primerna za otroka od rojstva. Tako jim boste zagotovili varno mesto za igro.

Plastica Penasta sestavljanka Tetris
14,68 €

Sestavljanka iz penastih delov, ki se morajo pravilno prilegati skupaj, da tvorijo kvadratno blazinico. Razvija ročno spretnost in podpira otrokovo domišljijo.

Ludi penasta sestavljanka, 90 x 90 cm-20%
27,18 € 21,60 €

Odlična cena

Podloga z dimenzijo 90 × 90 cm je sestavljena iz gibljivih delov in je primerna za otroka od rojstva. Tako jim boste zagotovili varno mesto za igro.

Lamps sestavljanka iz pene, prevozna sredstva
11,90 € 2,70 €

Z zabavno sestavljanko z prevoznih sredstev lahko ustvarite lepo in mehko igrišče. Kvadratne pene se enostavno prilegajo skupaj, zmanjšajo hrup in ustvarijo udobno površino za igranje. Barve posameznih delov se lahko razlikujejo od fotografije!

Lamps sestavljanka iz pene, živali
4,50 €

Z zabavno sestavljanko z motivom živali lahko ustvarite lepo in mehko igrišče. Kvadratne pene se enostavno prilegajo skupaj, zmanjšajo hrup in ustvarijo udobno površino za igranje. Barve posameznih delov se lahko razlikujejo od fotografije!

Plastica penasta sestavljanka Abeceda
17,63 €

Sestavljanka iz pene s snemljivim središčem, otrokom predstavijo različne črke. Posamezni deli pene so izdelani v različnih barvah in črkah abecede. Lahko jih je enostavno sestaviti in uporabiti ne samo kot komplet, ampak tudi kot talno preprogo.

Plastica penasta sestavljanka Ristanc
11,89 €

Sestavljanka iz pene s snemljivim središčem bo otroke uvedla v njihovo najljubšo igro Ristanc. Posamezni deli pene so izdelani v različnih barvah in oblikah, označeni s številkami od 1 do 10. Lahko jih je enostavno sestaviti in uporabiti ne le kot skakalno podlogo, ampak tudi kot preprogo na tleh.