Alpine UTE-202DAB avtoradio

Alpine UTE-202DAB avtoradio

Številka: 2513004
Avtoradio UTE-202DAB vam ponuja svet glasbene zabave z vseh modernih medijev. Ponaša se z vgrajenim DAB/DAB+ sprejemnikom, ki zagotavlja kristalno čist in jasen zvok radijskih frekvenc. Celoten opis
121,72 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Razprodano

Številka: 2513004

Predstavitev

DAB/DAB+ tuner

Alpine UTE-202DAB je namenjen vsem, ki jim je pri avtoradiu pomembna enostavna uporaba in široka možnost povezovanja. Nudi 14 segmentni LCD zaslon z več kot 150.000 barvami, ki si jih lahko nastavite po vaši želji. 

Vgrajen je tudi DAB/DAB+ sprejemnik, ki poskrbi za predvajanje vaših najljubših radijskih postaj brez motečega šumenja in drugih motenj. 

Alpine UTE-202DAB

Številni priključki

Avtoradio je opremljen z USB in avdio (AUX) priključkoma ter MOSFET 4× 50 W ojačevalcem, ki poskrbi za kakovosten in mogočen zvok. Vgrajena ima tudi dva RCA predizhoda, ki omogočata priklop dodatnih ojačevalcev. Z ustreznim vmesnikom pa omogoča tudi povezavo z obvolanskimi kontrolami vašega vozila (vmesnik ni priložen).

Alpine UTE-202DAB

Tehnične podrobnosti

Velikost radia 1-DIN
Vhodi (sprednja stran) AUX, USB
Tunerji FM, MW, LW, DAB/DAB+
Bluetooth ne
Podprti formati MP3, WMA, AAC, FLAC
Prilagoditev zvoka Bass Engine SQ, High Pass / Low Pass filtra
Prednastavljene nastavitve izenačevalnika Flat, Pop, Rock, News, Jazz, Electrical Dance, Hip Hop, Easy Listening, Country, Classical
Ojačevalec MOSFET 4 × 50 W
Barva zaslona bela
Osvetlitev tipk nastavljiva (RGB)
Predizhodi 2 x RCA
Varnost snemljiva prednja ploščica
Združljivost iOS, Android

Garancija: 1 leto