Navitel R700 GPS Dual avto kamera, Sony senzor, Full HD, Night Vision - Odprta embalaža

Znamka: Navitel Naša številka: 2667321

Odprta embalaža Odprodaja

Navitel R700 GPS Dual avto kamera, Sony senzor, Full HD, Night Vision - Odprta embalaža

Navitel avto kamera R700 GPS Dual s Sony senzorjem, ločljivostjo Full HD (1920 × 1080), 6,8-cm zaslonom, kotom 170 ° in možnostjo nočnega snemanja. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen. Celoten opis

95.61

149,90 € Vključno z DDV
95,61 €
-36%

Naša številka: 2667321

Predstavitev

Opis artikla

Velik zaslon, Night Vision in vzvratna kamera

Pri lastnikih avtomobilov se velikokrat nahaja strah, da bo njihovega jeklenega konjička na parkirišču kdo poškodoval ali da bo postal tarča nepridipravov. Avto kamera NAVITEL R700 GPS Dual z velikim LCD zaslonom velikosti 6,8 cm (2,7") in širokim kotom snemanja 170° snema in shranjuje posnetke v polni Full HD ločljivosti (1920 × 1080). Vgrajeni optični senzor proizvajalca Sony zagotavlja natančno, jasno ter čisto zajemanje prometnih znakov, registrskih tablic vozil v prometu ali voznikovih obrazov. Napredna funkcija senzorja, imenovana Night Vision, ter 4-plastne steklene leče omogočajo odlično snemanje tudi v slabših svetlobnih pogojih, seveda pa se odlično znajde tudi ponoči.

Glede na to, da ima avto kamera vgrajena tudi mikrofon in zvočnik, ne boste nikoli zamudili nobenih podrobnosti in boste imeli v primeru škodnega dogodka vedno dovolj dokazov, ki jih boste predložili policiji ali zavarovalnici. Komplet vsebuje tudi vzvratno kamero s 90-° kotom snemanja in 130-° vrtenjem. S standardom IP65 je odporna proti vlagi in padavinami ter jo je mogoče pritrditi zunaj avtomobila na okvir registrske tablice.

Velik zaslon, Night Vision in vzvratna kamera

Senzor gibanja, ciklično snemanje in G-senzor

Kamera NAVITEL R700 GPS Dual je opremljena tudi s funkcijo zaznavanja gibanja (Motion Detection), kar pomeni, da začne s snemanjem takoj, ko se začne avtomobil premikati, zaznava pa tudi samo premikanje v vidnem kotu kamere ter lahko posname vsako gibanje celo med vašo odsotnostjo.

Zahvaljujoč samodejnemu cikličnemu snemanje (Loop Recording) se snemanje vožnje nikoli ne ustavi, saj se najstarejši zapisi samodejno zamenjajo z novimi. Kamera slike in videoposnetke nenehno zapisuje, ne da bi pri tem morali ročno izbrisati vsebino vstavljene spominske kartice SD. Avto kamera ima vgrajen tudi občutljiv G-senzor, ki zabeleži morebitno nenadno spremembo gibanja in posledično shrani poslikano zaporedje slik oz. ščiti video pred ponovnim zapisovanjem, snemanjem. Zagotavlja, da se dnevniki prometnih nesreč samodejno zaklenejo in se ne prepišejo.

Senzor gibanja, ciklično snemanje in G-senzor

GPS senzor, GPS opozorila in digitalni merilnik hitrosti

Kamera R700 GPS Dual je v bistvu že kar multifunkcijska naprava, saj poleg snemanja omogoča tudi digitalni prikaz merilnika hitrosti, vgrajena GPS antena pa vas bo opozarjala na prihajajoče stacionarne radarske kamere in hitrostne omejitve.

Tako boste kot voznik zaradi vgrajene antene GPS in posodobljene baze podatkov dobili ustrezne in posodobljene podatke o kamerah, potencialno tveganih območjih in servisnih/delovnih razmerah. Inteligentni sistem vozniku omogoča vizualna in zvočna obvestila, ki se aktivirajo okoli 450 m pred samo lokacijo kamere ali druge cestne omejitve.

GPS senzor, GPS opozorila in digitalni merilnik hitrosti

Parking MODE in polnilna baterija

Zahvaljujoč načinu parkiranja (Parking Mode) in vgrajeni polnilni bateriji Li-Polymer lahko avto kamera zazna vibracije tudi v načinu mirovanja in prične s snemanjem tudi, ko je avto parkiran, ko voznika ni v avtu in je naprava izključena.

Zahvaljujoč majhni priročni velikosti avto kamera ne omejuje voznikovega vidnega polja. Kamero se z nosilcem povsem preprosto namesti na vetrobransko steklo. Napaja se preko 12-V priklopa na avtomobilski vtičnici, ki se nahaja že v vsakem avtomobilu.

Parking MODE in polnilna baterija

Aplikacija za mobilne naprave in Wi-Fi

Z aplikacijo Navitel DVR Center in vgrajenim brezžičnim Wi-Fi modulom si lahko preko pametnega telefona ali tabličnega računalnika ogledate video v realnem času, spremenite nastavitve naprave in shranite datoteke na pametni telefon ali tablični računalnik, jih delite v socialnih omrežjih ali pošljete po e-pošti … kjerkoli in kadarkoli.

Aplikacija za mobilne naprave in Wi-Fi

Darilo: GPS navigacijske karte 47 držav

Vsak kupec NAVITEL avto kamere dobi kot darilo NAVITEL navigacijske mape Evrope, Rusije, Belorusije, Belorusije, Ukrajine ter Kazakhstana, skupaj kar 47 držav, ki si jih preko licenčne kode namesti na pametni telefon ali tablični računalnik. Licenca je brezplačna in velja 12 mesecev. Po tem času jo lahko vsak uporabnik z nakupom podaljša na uradni strani lastnika licence NAVITEL.

Aplikacija za mobilne naprave in Wi-Fi

Tehnične podrobnosti

Barva črna
Zaslon TN, LCD, 6,8 cm (2,7 ")
Ločljivost Full HD, 1920 × 1080 / 30 fps, 1080 p
Senzor optični senzor SONY IMX307 – eden najboljših senzorjev na trgu
Night Vision DA (odlični posnetki tudi ponoči)
Kot snemanja 170 °
Reža za spominsko kartico DA (MicroSD do 64 GB)
Video format MOV
Format slike JPG
Kot snemanja – zadnja kamera 90 °
Neprekinjeno snemanje (Loop Recording) DA
Zaščita proti prepisovanju (Overwrite Protection) DA
GPS antena DA
Digitalni merilnik hitrosti (Digital Speedometer) DA
Zvočnik / Mikrofon / Snemanje zvoka DA
Podpora za Wi-Fi DA
Napajanje (12–24 V 1,5 A) – USB DC 5 V 1 A
Priklop priklop preko mini USB kabla
Vgrajena baterija Li-Polymer, 300 mAh, 3,7 V
Mere 74 × 53 × 33 mm
Teža 85 g
Darilo karta Evrope, Rusije, Belorusije, Kazahstana, Belorusije, Ukrajine (skupaj 47 držav)

Garancija: 2 leti


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta ločljivosti Full HD
Maksimalna ločljivost video po Full HD (1920 x 1080)
Velikost LCD 2.7 Palcev
Izhod AV ne
mini USB ne
USB da
Vodoodpornost da
HDMI izhod ne
Vrsta izmenjlivega pomnilnika MICROSD
Outdoor ne
Za v avto da
Barva črna