Garmin vzvratna kamera BC 30 - odprta embalaža

Znamka: Garmin Naša številka: 1069889

Odprta embalažaBrezplačna dostavaOdprodaja

Garmin vzvratna kamera BC 30 - odprta embalaža

Garmin brezžična vzvratna kamera BC™ 30 prikaže, kaj je za vašim vozilom, ko imate v vzvratni prestavi. Celoten opis

121.71

121,71 € vključno z DDVRedna cena: 172,99 €, Prihranite 51,28 € (29 %)

Naša številka: 1069889

Uporabljen artikel

Artikel je bil vrnjen s strani kupca. Bil je uporabljen in ima lahko nekoliko poškodovano embalažo. Cena je dodatno znižana, velja naveden garancijski rok.

Predstavitev

Opis artikla

Garmin brezžična vzvratna kamera BC™ 30 vam omogoča ogled posnetkov na zzaslonu navigacijske naprave GPS, ki je naprodaj posebej. Kamero lahko priključite na kostanten vir napajanja in enostavno preklapljate med načini kamere in navigacije. Videoposnetke lahko brezžično pošiljate v oddaljenosti največ 10 metrov. BC™ 30 je dovolj trpežna, da zdrži neprijazne vremnske razmere. Omogoča hkratno uporabo največ štirih kamer. Združljiva je z veliko izdelki nüvi® in dēzl™.

Garmin BC 30, lahko bistveno izboljša vzvratno vidljivost za voznike in posledično pomaga preprečevati nesreče zaradi „mrtvega kota“ pri vzvratni vožnji.

Znebite se skrbi pri vzvratni vožnji

Ko je brezžična vzvratna kamera BC 30 združena z združljivo navigacijsko napravo GPS, boste hitreje opazili vse ovire za vozilom. Če je napajanje kamere vezano na vzvratno luč, lahko vaša navigacijska naprava samodejno prikaže posnetek vsakič, ko prestavite v vzvratno prestavo. Ko pa prestavite spet v prestavo za vožnjo naprej pa zopet preklopi v način za navigacijo.

Jasen prikaz vsega potrebnega

Sistem lahko tudi priključite na kostanten vir napajanja, ki omogoča, da z gumbom preklapljate med prikazom navigacije in vzvratne vožnje. Oddajnik pošlje posnetek kamere v sprejemnik navigacijske naprave, ki je oddaljena največ 10 metrov (33 čevljev) (oddaljenost je odvisna od namestitve; za nekatera vozila bo morda potreben dodaten podaljšek, ki je naprodaj posebej).

Priporočena profesionalna namestitev

Priporočljivo je, da delo prepustite profesionalcu. Kamero morate namestiti na zadnji del vozila in jo priključiti na vir napajanja, kot na primer zadnje luči.

Tehnične podrobnosti:

  • Proizvajalec: Garmin
  • Naziv: Brezžična vzvratna kamera Garmin BC30
  • Napajanje: 12–32 V DC

Garancija: 1 leto

Uradna stran proizvajalca


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Za v avto da