Niceboy Bluetooth slušalke HIVE E2-30%
49,90 €

34,90 €

Odlična cena

Bluetooth slušalke z nastavitvijo glasnosti in vgrajenim mikrofonom. Niceboy Hive E2 z enim polnjenjem omogočajo do 8 ur predvajanja glasbe, pri čemer lahko povežete do 2 napravi istočasno. Lahko poslušate glasbo iz MP3 predvajalnika ali tabličnega računalnika. Praktični dodatki so magnetni zatiči, zaradi katerih se slušalke na vratu spojijo in vam ne padajo ven.


Niceboy brezžične slušalke Hive Pods-34%
99 €

64,90 €

Odlična cena

Brezžične slušalke s perfektnim prileganjem in izolacijo služijo kot nepogrešljiv pripomoček pri poslušanju glasbe. Bluetooth brezžična povezava vam bo omogočila svobodno premikanje v dosegu 10 metrov.


JBL slušalke T110BT
39,99 €

Kakovostne lahke in udobne prenosne brezžične slušalke JBL imajo dve 9 mm pogonski enoti in se ponašajo z izjemnim zvokom. Zahvaljujoč mikrofonu in preprostemu upravljanju z enim gumbom vam prinašajo udobje in hitro uporabo.


Jabra Bluetooth slušalke Elite Active 65t, črne
189,99 €

179,99 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Kakovostne brezžične slušalke so primerne za povezavo z vsemi napravami, ki podpirajo Bluetooth 5.0. Med drugim se ponašajo s kakovostnim zvočnikom (od 20 Hz do 20 kHz), certifikatom IP56, modernim dizajnom …


Niceboy brezžične slušalke HIVEsport-34%
69,90 €

45,90 €

Odlična cena

Brezžične slušalke nudijo perfektno prileganje in so nepogrešljiv pripomoček pri poslušanju glasbe med športnimi aktivnostmi. Bluetooth brezžična povezava vam bo omogočila svobodno premikanje v dosegu 10 metrov.


ERATO Bluetooth slušalke RIO 3-40%
99,90 €

59 €

Zadnji kos!

Bluetooth slušalke RIO 3 proizvajalca Erato so visoko kakovostne slušalke, ki se ponašajo s svojo brezžično zasnovo, ki omogoča enostavno uporabo in upravljanje. Odlikuje jih tudi vodotesen premaz, ki omogoča uporabo tudi med potenjem in po dežju.


Ferrari bluetooth slušalke FESEPRCBK
32,99 €

28 €

Zadnji kos!

Zmogljive brezžične Bluetooth slušalke, ki nudijo izjemno kakovost zvoka odlikuje hitro polnjenje in eleganca. Idealne so za sprejemanje klicev in poslušanje glasbe.


JBL brezžične slušalke T160BT, črne-32%
39,99 €

26,90 €

Odlična cena

JBL kakovostne, lahke in udobne prenosne brezžične slušalke T160BT imajo dve 8,6 mm pogonski enoti in se ponašajo z izjemnim zvokom. Zahvaljujoč mikrofonu in preprostemu upravljanju s tremi gumbi vam prinašajo udobje in hitro uporabo.


Panasonic brezžične slušalke RP-BTS30E
72,40 €

Zadnji kos!

Brezžične Bluetooth slušalke Panasonic RP-BTS30 so izjemno lahke in bodo vašo vadbo ponesle na nov nivo. Posebno oblikovanje jim omogoča, da ne padajo iz ušesa tudi pri zahtevnejših aktivnostih.


Promate brezžične slušalke PrimeBud TWS Ultra-Mini True Bluetooth
45 €

39,90 €

Odlična cena

Ultra-lahke brezžične stereo slušalke PrimeBud TWS, z vgrajenim brezžičnim mikrofonom Bluetooth, se ponašajo s 4,5 urno uporabno dobo baterije. Ohišje za shranjevanje se ponaša tudi kot magnetna polnilna postaja s prenosno baterijo 400 mAh. Pohvalijo se lahko z odličnim prilagajanjem ušesnih čepkov in funkcijo dvojnega delovanja.


Sennheiser slušalke CX 6.00BT In-Ear Wireless-20%
99,90 €

79,90 €

Odlična cena

Brezžične ultra lahke bluetooth slušalke vam nudijo razkošen zvok. Sennheiser CX 6.00BT zagotavlja visoko udobje poslušanja in čudovite glasbene izkušnje z barvitim, dinamičnim zvokom in bogatim basom. Do 6 ur delovanja na eno polnjenje.


Sennheiser slušalke CX Sport BT In-Ear Wireless-21%
139,90 €

109,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Slušalke CX Sport so lahke, odporne na znoj in polivanje. Z vrhunskim zvokom se s telefonom povežejo preko Bluetooth povezave, brez dodatnih kablov, ter ne ovirajo med rekreacijo ali vsakodnevno uporabo.


Apple brezžične slušalke Airpods
189 €

179 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Brezžične slušalke Apple Airpods so namenjene uporabi z Apple napravami. Ponašajo se z elegantnim oblikovanjem, preprostim parjenjem in uporabo ter visokokakovostnim zvokom.


Energy Sistem slušalke Earphones Neckband 3
45,90 €

39,90 €

Odlična cena

Kolesarite, tečete, trenirate mišice? Ne glede na to, kaj počnete, Bluetooth slušalka Energy Sistem Earphones Neckband 3 je zasnovana za maksimalno udobje v vsaki situaciji. Imajo vgrajene gumbe, mikrofon za prostoročne klice in baterijo, ki traja
do 10 ur. Praktični magnet preprečuje zapletanje.


MARSHALL slušalke Minor II BT
129 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Bluetooth slušalke s sistemom ear-fit, s katerim se popolno prilagodijo vašim ušesom. Odlično in vrhunsko glasbeno izkušnjo posreduje velik 14,2 mm pogon. Slušalke Marshall Minor II BT razpolagajo z večstranskim gumbom za upravljanje glasbe in sprejemanje prostoročnih klicev.


Sony slušalke WI-1000X
279,99 €

266,30 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Z najboljšo zmogljivostjo odpravljanja šumov se znebite hrupa ter se prepustite samo glasbi v elegantni in lahki zasnovi.


Anker brezžične slušalke Liberty Air
89,80 €

84,90 €

Odlična cena

Odlično držijo v ušesih in zagotavljajo odličen čist zvok in se ponašajo z 2 mikrofonoma za udobno neprekinjeno prostoročno telefoniranje – izjemno brezžično oblikovanje prinaša povezljivost slušalk prek Bluetooth 5.0 tehnologije Anker Liberty Air bodo prav gotovo všeč vsakomur, ki obožuje svobodo in odličen zvok. Vgrajena baterija zagotavlja kar 5 ur delovanja, polnilna škatlica pa omogoča še polnjenje za 4-kratno uporabo.