Walser ledvena opora iz spominske pene Lumbar Jack, črna
37,06 € 35,17 €

Uživajte ob udobni in zdravi drži, tudi na dolgih potovanjih v avtu. Ledvena podpora iz spominske pene Walser Lumbar Jack se prilagodi telesu in vam pomaga ohraniti pravilen položaj pri sedenju. Narejena je iz visoke gostote spominske pene v merah 26 × 36 cm.

Walser ledvena podpora iz spominske pene za avtosedež Soft Jack
21,44 € 20,40 €

Uživajte v udobni ter zdravi legi ob vožnji na vašem avtosedežu. Ledvena podpora iz spominske pene Walser Soft Jack se prilagodi telesu in vam pomaga ohraniti pravilen položaj pri sedenju. Narejena je iz visoke gostote spominske pene v merah 24 × 45 cm.

Walser držalo za tablični računalnik za avtosedež
16,75 € 15,86 €

Praktično držalo za tablični računalnik, ki ga preprosto namestite na naslonjalo za glavo v vozilu. Walser Holder bo vašo napravo zaščitil, medtem pa bo ohranil popoln dostop do zaslona na dotik, napajanja in priključka za slušalke. Potnikom bo zagotovil zabavo in udobno vožnjo.

HHeadster Torba za avtomobilski sedež Headster Family
40,60 € 36,60 €

Kakovostna torba, ki jo enostavno montirate na sedež v avtomobilu. Je odlična rešitev za organiziran prostor v vašem vozilu ter vam tako omogoča shranjevanje raznovrstnih stvari, kot so CD in DVD mediji, pijača, karte, pomembni papirji, otroške stvari in to vse na enem mestu. V setu dobite tudi manjšo zložljivo mizico na kateri bodo lahko otroci igrali karte, risali ali se preprosto igrali ter pojedli svoj obrok.

Walser blazina za potovanje iz spominske pene Comfort Jill
16,75 € 15,86 €

Uživajte v sproščeni vratni hrbtenici in udobju hrbta tudi ob dolgih potovanjih z avtom. Vratna blazina Walser Comfort Jill podpira vaš vrat, medtem ko daje oporo predelu hrbtenice za pravilno držo, z namenom, da se nudi udobje hrbtnim mišicam. Blazina je izdelana iz dodelane spominske pene visoke gostote, ki se primerno prilega vašemu telesu.