Walser ščitnik za varnostni pas iz spominske pene, črn
11,28 €

Zadnji kos!

Ščitnik za varnostni pas, ki zagotavlja udobje med vožnjo in varuje ključnico pred zlomom v primeru nesreče. Walser ščitnik je izdelan iz visoko kakovostne spominske pene in je posebej zasnovan za avtomobile, ki nimajo vgrajene zračne blazine v okrožju varnostnih blazin.


Walser avtomobilski sedežni organizator Maxi
17,93 €

Praktičen žepni sedežni organizator z vgrajenim držalom za tablični računalnik. Walserjev organizator Maxi vam bo dal dovolj prostora za vse reči, ki jih želite vzeti na pot, brez da bi ovirali udobje potovanja. To bo izjemno preprost način, da obdržite avto urejen in udoben za vse potnike.


Walser potovalni vzglavnik/ovratnik za daljša potovanja iz spominske pene
25,35 €

Uživajte ob sproščenem vratu na dolgih potovanjih oziroma vožnjah z avtomobilom. Vratni vzglavnik Walser Cool Clara podpira pravilen položaj hrbtenice ter nudi primerno držo, z namenom nudenja ugodja hrbtnim mišicam, ob tem pa prav tako ohranja prijetnejšo hladnejšo temperaturo v poletnem času zaradi hladilnega gela. Izdelan je iz spominske pene s površinsko obdelavo s hladilnim gelom, v merah 32 × 30 × 10 cm.


Walser shranjevalna mreža za avtomobil, 25 × 30 cm
11,29 €

Praktična mreža za prevoz majhnih predmetov v notranjosti avtomobila. Mreža Walser je idealen način za ohranjanje reda v avtomobilu. Prostor med sprednjimi sedeži je vsem potnikom lahko dostopen in nikakor ne bo moteč Shranjevalna mreža ima dimenzije 25 × 30 cm.


Walser ledvena podpora iz spominske pene za avtosedež Soft Jack
21,44 €

Uživajte v udobni ter zdravi legi ob vožnji na vašem avtosedežu. Ledvena podpora iz spominske pene Walser Soft Jack se prilagodi telesu in vam pomaga ohraniti pravilen položaj pri sedenju. Narejena je iz visoke gostote spominske pene v merah 24 × 45 cm.


Walser shranjevalna mreža za avtomobilski prtljažnik
11,29 €

Praktična mreža, ki preprosto le obesite na zadnje sedeže. Walserjev sistem vzmetenja je idealen način za varno prenašanje majhnih predmetov v prtljažnik avtomobila, ne da bi pri tem ogrozili ali padli v globino avtomobila, hkrati pa vse reči ohranja na mestu. Shranjevalna mreža ima dimenzije 30 × 65 cm.


Walser blazina za potovanje iz spominske pene Comfort Jill
16,75 €

Uživajte v sproščeni vratni hrbtenici in udobju hrbta tudi ob dolgih potovanjih z avtom. Vratna blazina Walser Comfort Jill podpira vaš vrat, medtem ko daje oporo predelu hrbtenice za pravilno držo, z namenom, da se nudi udobje hrbtnim mišicam. Blazina je izdelana iz dodelane spominske pene visoke gostote, ki se primerno prilega vašemu telesu.


Walser varnostna opora za avtomobilski pas
7,77 €

Razigrna in simpatična varnostna opora za avtomobilski pas bo prinesla udobje ob sedenju otroka (starost od 5 let). Med vožnjo zagotavlja višje udobje in v primeru nesreče ščiti ključnico pred zlomom. Walser ščitnik je izdelan iz visoko kakovostne spominske pene in je posebej zasnovan za avtomobile, ki nimajo vgrajene zračne blazine v okrožju varnostnih blazin – blazina je primerna od 5. leta dalje.


Walser držalo za tablični računalnik za avtosedež
16,75 €

Praktično držalo za tablični računalnik, ki ga preprosto namestite na naslonjalo za glavo v vozilu. Walser Holder bo vašo napravo zaščitil, medtem pa bo ohranil popoln dostop do zaslona na dotik, napajanja in priključka za slušalke. Potnikom bo zagotovil zabavo in udobno vožnjo.


Walser ledvena opora iz spominske pene Lumbar Jack, črna
37,06 €

Uživajte ob udobni in zdravi drži, tudi na dolgih potovanjih v avtu. Ledvena podpora iz spominske pene Walser Lumbar Jack se prilagodi telesu in vam pomaga ohraniti pravilen položaj pri sedenju. Narejena je iz visoke gostote spominske pene v merah 26 × 36 cm.


HHeadster Torba za avtomobilski sedež Headster Family
40,60 €

30,90 €

Kakovostna torba, ki jo enostavno montirate na sedež v avtomobilu. Je odlična rešitev za organiziran prostor v vašem vozilu ter vam tako omogoča shranjevanje raznovrstnih stvari, kot so CD in DVD mediji, pijača, karte, pomembni papirji, otroške stvari in to vse na enem mestu. V setu dobite tudi manjšo zložljivo mizico na kateri bodo lahko otroci igrali karte, risali ali se preprosto igrali ter pojedli svoj obrok.