G3 strešni kovček Reef 580, črn

G3 strešni kovček Reef 580, črn

Številka: 629369
Odlična cena
Strešni kovček G3 Reef 580 z maksimalno obremenitvijo 75 kg in prostornino 460 litrov. Celoten opis
259,90 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Jutri predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
22.8. predvidena dostava na dom
 
Številka: 629369

Mnenja (0)

Uroš P.
2.3.
Potrjen nakup
Enostavno za pritrditi. Lep kovček, neobčutljiv in hvaležen material. Odlično je, da se odpira obojestransko. Plastika nekoliko nekompakta in med vožnjo malo vijuga. Tisti, ki so navajeni na Montano, bodo sprva malo skeptični. Velik volumen, vanj gre nekaj konkretnih potovalnih kovčkov. Nalepke G3 so slabe in hitro odpadejo. Italijani bi pri kitajskem izdelku lahko vsaj svoje ime malo bolj s stilom dodali.
Silvo D.
21.8.
Potrjen nakup
Izdelek v primerjavi s poznanimi višjecenovnimi podobnimi izdelki res mogoče daje slab občutek, saj se pred montažo upogiba in izgleda ležerno ter je zelo lahek. Nameščen pa daje boljši vtis, le pokrov se nekoliko upogiba. Za njegov maksimalni izkoristek sem vanj nalagal in nalagal, prostora pa je ostajalo... Na pot sem odšel nekoliko v strahu, saj je bilo v njem 3/4 prtljage, vendar sem kmalu pozabil, da ga imam na strehi. Za razliko od predhodno uporabljenega starejšega modela, njegovega upiranja vetru nisem slišal. Če ne bi bilo ovinkov, ko je zaškripal prtljažik, bi nanj res pozabil. Srečno sem prišel na cilj in domov. Moja ocena je, da je izdelek glede na ceno odličen, predvsem za uporabnike, ki gremo na dopust enkrat letno. Prav tako moram pohvaliti njegov izgled in praktično uporabnost obojestranskega odpiranja, ki pa pride v poštev le, če ga namestite na sredino strehe.
Avtor je želel ostati anonimen
4.4.
Potrjen nakup
Prostora koliko hočeš, montaža dokaj preprosta, aerodinamika odličan, saj se pri porabi skoraj ni poznalo. Prav tako šum ni moteč. Zaenkrat, po prevoženih 2000 km, vse ok.
Avtor je želel ostati anonimen
10.7.
Potrjen nakup
zelo dober samo malo ttežje se odpira, drugače pa vse OK.
MIHA Z.
17.5.
Potrjen nakup
Z izdelkom sem po 5 dni vožnje okoli in testiranje vzdržljivosti bil zelo zadovoljen! Pričakoval sem več piskanja in hrupa ob hitrosti 130km/h. A se je presenetljivo dobro obnesel. Obojestransko odpiranje mi je zelo všeč, je pa res da so notranji odpiralni panti/odpiralne roke iz plastike in upam da se ne bodo tako hitro polomile. Izdelek ima 5 let garancije tako da upam da bo med tem času že dovolj stestiran.
Marko L.
26.8.
Potrjen nakup
Strešni kovček smo kupili letos konec julija pred odhodom na dopust. Odlično je prestal test. Kovček je prostoren, praktičen, lepo oblikovan, enostaven za montažo, brez težav ga pritrdiš sam. Hitrost je sicer v navodilih omejena na 120 km/h, a sem občasno vozil tudi do 150 km/h. Je pa res, da se občuti močnejši veter. Ko smo se vračali je pihala burja in se je čutilo na volanu. Praktično je obojestransko odpiranje, saj lažje prideš do "lukenj" za manjše pakete. Prtljažnika praktično nismo potrebovali, le za otroški voziček in težji, velik kovček. Odličen nakup, ki ga priporočam vsakemu, ki ne "pada" na firme in živi z načelom: " Thule in nič drugega." Absolutno vreden svojega denarja.
Avtor je želel ostati anonimen
30.11.
Potrjen nakup
Ma ta kufer je zakon - gleda vsi majo na strehi kovček ko pokrije samo pol strehe, mi smo eni redkih ko smo dobil tak zakon kufer da celo streho pokrije. Meli smo ga na avto Toyota Aygo - kar je zelo majhen avto, ampak morem rečit da je bila vožnja skoraj kot da nimamo na strehi nič. Priporočam!
Avtor je želel ostati anonimen
30.8.
Potrjen nakup
Cenovno ugoden. Mali je piravi, ker je tak velik. Črna barva je slabo, ker se vsak drek gor pozna. Nov sistem priterjevanja z zajlami in čepi je korak nazaj, ker zasede več prostora v kibli in je zadeve visoka, se stvari ne dajo tako lepo zložit. To zna motit nekoga ki bi uporabil celoten prostor kovčka. Kar je super, da se da odpirati iz leve in desne strani, tudi ko odpreš kocček da nosilci lepo držijo tole so izboljšali. Ključavnice so pa slabe, nekaj šteka in se zatika. Malo denarja malo muzike. Drugače pa ni slab.
Avtor je želel ostati anonimen
9.8.
Potrjen nakup
zaenkrat se zadeva dobro obnese... malo smešno pritrjevanje na nosilce (v primerjavi s thule kovčkom), sicer pa zelo tih in zelo prostoren.
Grega G.
10.8.
Potrjen nakup
Odličen prostoren strešni kovček. Prednost obojestransko odpiranje.
Avtor je želel ostati anonimen
7.7.
Potrjen nakup
Dober za to ceno.
BOJAN G.
17.5.
Potrjen nakup
Najboljši možen nakup!!
Avtor je želel ostati anonimen
20.4.
Potrjen nakup
Odlična zadeva za ta denar.
Grega B.
25.3.
Potrjen nakup
Marjana Deržaj bi veliko lahko peljala v Ljubljano! 😀
Grega B.
19.3.
Potrjen nakup
Super kovček,enostavna montaža,zelo zadovoljen, hvala