Slušalke

Široka ponudba avdio-video izdelkov iz kategorije Slušalke.

Prikaži več
 • Dostava na področju celotne Slovenije.
 • Izdelke lahko sami prevzamete v enem izmed naših prevzemnih mest.
 • V primeru težav ali vprašanj se lahko obrnete na našo podporo za stranke.
 • Več načinov plačila:
  • S kreditno kartico preko spleta
  • Ob prevzemu s kartico ali gotovino
  • Po predračunu
  • Leanpay
  • V poslovalnicah na obroke
 • Če vam izdelek ne ustreza, ga lahko vrnete v 14 dneh.

Pri izbiri izdelkov iz kategorije Slušalke vam lahko pomaga filter Razvrsti po najnižji ceni ali Razvrsti po priljubljenosti.

Na mimovrste=) lahko najdete več kot 300.000 izdelkov. Priporočamo ogled tudi podobnih kategorij: Apple Airpods, Apple slušalke, Brezžične slušalke za TV, Slušalke za TV in Audio oprema.

-30%
Anker Soundcore Life Note brezžične slušalke, bele
27x

Anker Soundcore Life Note brezžične slušalke

79,90 €
55,90 €
Odlična cena

Vse so samo navadne – elegantne slušalke Bluetooth 5.0 Anker Soundcore Life Note, ki očarajo s svojim modernim dizajnom in zvokom, podprtim s 6-milimetrskimi gonilniki in tehnologijo Graphene-enhanced Sound. Ponuja BassUp ojačanje basov, 7h vzdržljivost, funkcijo handsfree in ima polnilno omarico za skupno 40 ur delovanja.

Dostava Mimovrste
-20%
Anker Liberty Air 2 brezžične slušalke, črne
173x

Anker Liberty Air 2 brezžične slušalke

99,89 €
79,90 €
Odlična cena

Ljubitelji elegantnega oblikovanja in glasbe bodo uživali v čudovitih minimalističnih slušalkah Bluetooth 5.0 Anker Liberty Air 2, opremljenih z gonilniki z diamantnim premazom za dodatno kakovost zvoka. Slušalke so vodoodporne po standardu IPX5, predvajajo 7h in imajo 4 mikrofone za upravljanje prostoročnih klicev s polno jasnostjo.

Dostava Mimovrste
Sennheiser Momentum True Wireless 2 brezžične slušalke, črne
46x

Sennheiser Momentum True Wireless 2 brezžične slušalke

299 €
279 €
Odlična cena

Popolnoma brezžične slušalke z aktivnim odpravljanjem hrupa (ANC) in izjemno pasivno izolacijo. Odlikujejo jih vrhunski 7-milimetrski gonilniki, napredna Bluetooth 5.1 tehnologija in zmogljiva litij-ionska baterija, ki zagotavlja do 7 ur delovanja.

Dostava Mimovrste
-20%
Sennheiser CX400 brezžične Bluetooth slušalke, črne
20x

Sennheiser CX400 BT brezžične slušalke

199,99 €
159,99 €
Odlična cena

In-ear premium za zahtevne poslušalce in poslušalke so Bluetooth 5.1 slušalke Sennheiser CX400 BT, opremljene s 7-milimetrskimi dinamičnimi gonilniki, ki skrbijo za popolne lastnosti zvoka. Slušalke imajo vgrajen izenačevalnik, mikrofon za prostoročno uporabo, baterijo z življenjsko dobo 7 ur na polnjenje in polnilno škatlo za nadaljnjih 13 ur delovanja.

Dostava Mimovrste
-21%
Anker Liberty Air 2 brezžične slušalke, črne +Anker polnilna postaja Astro E1 6700 mAh - Odprta embalaža

Anker Liberty Air 2 brezžične slušalke, črne +Anker polnilna postaja Astro E1 6700 mAh - Odprta embalaža

79,90 €
62,55 €
Odprta embalaža

Ljubitelji elegantnega oblikovanja in glasbe bodo uživali v čudovitih minimalističnih slušalkah Bluetooth 5.0 Anker Liberty Air 2, opremljenih z gonilniki z diamantnim premazom za dodatno kakovost zvoka. Slušalke so vodoodporne po standardu IPX5, predvajajo 7h in imajo 4 mikrofone za upravljanje prostoročnih klicev s polno jasnostjo. Artikel je bil servisiran na pooblašcenem servisu. Artikel je brezhibno delujoc. Cena je dodatno znižana, velja naveden garancijski rok.

Dostava Mimovrste
-30%
Anker Liberty Air 2 brezžične slušalke, črne - Odprta embalaža
4x

Anker Liberty Air 2 brezžične slušalke, črne - Odprta embalaža

99,90 €
69,51 €
Z estetsko napako

Ljubitelji elegantnega oblikovanja in glasbe bodo uživali v čudovitih minimalističnih slušalkah Bluetooth 5.0 Anker Liberty Air 2, opremljenih z gonilniki z diamantnim premazom za dodatno kakovost zvoka. Slušalke so vodoodporne po standardu IPX5, predvajajo 7h in imajo 4 mikrofone za upravljanje prostoročnih klicev s polno jasnostjo. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

Dostava Mimovrste
-20%
Sennheiser Momentum True Wireless 2 brezžične slušalke, črne - Odprta embalaža

Sennheiser Momentum True Wireless 2 brezžične slušalke, črne - Odprta embalaža

299,99 €
239 €
Z estetsko napako

Popolnoma brezžične slušalke z aktivnim odpravljanjem hrupa (ANC) in izjemno pasivno izolacijo. Odlikujejo jih vrhunski 7-milimetrski gonilniki, napredna Bluetooth 5.1 tehnologija in zmogljiva litij-ionska baterija, ki zagotavlja do 7 ur delovanja. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

Dostava Mimovrste
Philips TAE1205 slušalke, črne

Philips TAE1205 slušalke

29,99 €
27,99 €

Njihov kabel se ne zapleta zaradi ravne zasnove in igrajo z odličnim zvokom do 7 ur na eno polnjenje – sodobne Bluetooth 5.1 slušalke Philips TAE1205 se odlikujejo po odličnih zvočnih funkcijah zahvaljujoč 8-milimetrskim gonilnikom, imajo prostoročni mikrofon in so odporne na vodo in znoj po standardu IPX4.

Dostava Mimovrste
Energy Sistem Running 2 športne brezžične slušalke, zelene

Energy Sistem Running 2 športne brezžične slušalke

39,39 €

Športne slušalke Running 2 se ponašajo s povečano odpornostjo na vodo (IPX4), LED svetlobnim kablom za večjo vidljivost in zmogljivo baterijo, ki zagotavlja do 7 ur predvajanje glasbe.

Dostava Mimovrste