Sony ECM-W2BT brezžični Bluetooth mikrofon

Sony ECM-W2BT brezžični Bluetooth mikrofon

Številka: 2955287
Odlična cena
Mikrofon ECM-W2BT je lahek in preprost za prenašanje ter nudi odlično mobilnost med snemanjem na prostem. Zaradi zmogljivosti, ki je dvakrat večja od običajnih nastavitev, izboljšana brezžična povezljivost znatno zmanjša nevarnost motenj toka zvoka, tudi med snemanjem v gneči ljudi z veliko brezžičnimi dejavnostmi. Celoten opis
249 €
Vključno z DDV
239,90 €
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

29.7. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
2.8. predvidena dostava na dom
 

Številka: 2955287

Artikel lahko kupite tudi v kompletu

Skupna cena artiklov

2.618,80 €

Cena kompleta

2.438,80 € Prihranite: 180 €

Pri dobavitelju

Predstavitev

SONY ECM-W2BT

Preprosto snemanje vlogov in intervjujev z brezžičnim mikrofonom ECM-W2BT. Ker je mikrofon brezžičen, omogoča preprosto snemanje ter nudi čist zvok v različnih okoljih, pri tem pa vam ni treba skrbeti glede usmerjenosti mikrofona ali razdalje do mikrofona. 


Preprosta optimizacija zvoka za vse vire

S funkcijo dušilnega člena lahko preprosto prilagodite ravni snemanje tako, da ustrezajo viru. Preprosto preklopite stikalo, da zmanjšate raven zelo glasnih zvokov ali ojačate tihe za optimizirane ravni zvoka.

Čist zvok tudi na prostem v vetru

Enota je opremljena z vetrobranom za udobno snemanje na prostem. Vetrobran pritrdite na mikrofon za učinkovito zmanjšanje zvoka vetra in dihanja ter zagotovitev čistega in nemotenega zvoka, tudi med snemanjem na vetroven dan.

Stabilen prenos med mikrofonom in sprejemnikom

Kodek za Bluetooth® z nizko latenco Qualcomm® aptX™ se uporablja za prenos med mikrofonom in sprejemnikom, s čimer sta zagotovljena nizka latenca in zvok enake kakovosti. S tem preprečite nevšečnosti morebitnega ponovnega snemanja zvoka zaradi prekinitev v posnetem zvoku, nizka latenca pa zagotavlja boljše ujemanje zvočnega- in videoposnetka.


Podpora fotografiranja dveh oseb

Ko fotografirate s konfiguracijo fotografiranja dveh oseb (fotografiran subjekt in upravljavec fotoaparata), se lahko zanesete na ECM-W2BT. Poleg glavnega brezžičnega mikrofona je na voljo tudi interni mikrofon v sprejemniku, ki omogoča snemanje tako upravljavca fotoaparata kot tudi glavnega subjekta.


Omogoča tudi snemanje več oseb

Postavite mikrofon na osrednje mesto z držalom za zaščito priključka, ki je enoti priloženo kot stojalo mikrofona. Vsesmerni mikrofon bo zajel zvok z vseh strani, tudi med snemanjem več ljudi.


Tehnične podrobnosti

Brezžična povezava
Vrsta povezave Bluetooth
Čas delovanja do 9 ur z vgrajeno baterijo in napajanjem v fotoaparatu
Dodatna razširitev 3,5 mm stereo mini vtičnica
Zaščita pred napakami pri snemanju

Garancija: 2 leti