Nikon adapter za bajonet FTZ

Nikon adapter za bajonet FTZ

Številka: 1271094
Odlična cena
Pri fotografiranju z Nikonovim fotoaparatom serije Z, lahko z adapterjem bajoneta FTZ v celoti izkoristite objektive z bajonetom F. Kakovost slike ostane nespremenjena. Pri objektivih NIKKOR brez funkcije zmanjšanja tresljajev (VR) pa lahko računate na izboljšano ostrino. Celoten opis
299 €
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

17.5. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
19.5. predvidena dostava na dom
 

Številka: 1271094

Predstavitev

Zmožnost popolnega samodejnega ostrenje

Fotografiranje s samodejno osvetlitvijo je omogočeno za več sto objektivov z bajonetom F. Pri objektivih z bajonetom F in vgrajenim motorčkom za samodejno ostrenje se ohrani zmožnost popolnega samodejnega ostrenja.

Popolno ohranjanje ostrenja

Videz objektiva NIKKOR

Brezhibno ni samo delovanje. Adapter bajoneta F ima prevleko v videzu usnja in se tako lepo dopolnjuje v videzu z objektivom z bajonetom F, in z vašim Nikonovim fotoaparatom serije Z. 

Videz

Enostavno prilaganja in mirno fotografiranje

Če uporabljate objektiv z bajonetom F in funkcijo VR, zaznavanje nagibanja po vertikalni in prečni osi v objektivu dopolnjuje zaznavanje nagibanja po vzdolžni osi, ki je vdelano v fotoaparat. Ko fotografirate z objektivom z bajonetom F brez funkcije VR, pa fotoaparat sam popravlja nagibanje po vertikalni, prečni in vzdolžni osi.

Prilagajanje

Vedno pripravljen

Zasnova z zaščito proti prahu in kapljanju vode ima gumijasta tesnila za povezave objektiva in fotoaparata ter za gumbe in ročice. S trpežnim, a lahkim ohišjem iz magnezijeve zlitine ste pripravljeni na vse. Velik navoj za stativ pa zagotavlja popolno ravnotežje, kadar uporabljate objektive z bajonetom F. 

Zaščita proti prahu in pršenju

Obseg dobave

  • Adapter za bajonet FTZ
  • Pokrovček ohišja BF-1B
  • Zadnji pokrovček LF-N1

Garancija: 1 leto