Intelly odstranjevalec prask na vozilu
49,90 € 19,90 €

Odstrani praske v le nekaj trenutkih! Varno, hitro in enostavno ročno nanašanje! Odporen na dež in primeren za avtopralnice.

Odstranjuje manjše praske in nepravilnosti, lažjo oksidacijo, žuželke, cestno umazanijo in madeže. Vsebuje poseben vosek, ki bo po uporabi pustil poliran zaščitni sijaj.

Slime Smart Spair komplet za krpanje pnevmatik-32%
44,15 € 29,90 €

Odlična cena

Z uporabo kompleta Smart Spair za krpanje avto pnevmatik, vam ob predrtju pnevmatike, ne bo potrebno zamenjati kolesa. Nov inovativni izdelek, ki prihrani čas in denar!

ATG kit za popravilo usnja
31,75 €

ATG Smart Repair kit za popravilo tekstila za hitro in enostavno popravilo manjših poškodb na vseh tekstilnih površinah. Omogoča popravilo poškodb od cigaret, odrgnin, rezov…

K2 Glass Doctor lepilo za popravilo stekel
15,84 € 13,86 €

Lepilo Glass Doctor je unikatni sistem za popravilo in odstranjevanje poškodb na avtomobilskih steklih. Lepilo tvori popolnoma nevidno tvorbo in s tem zagotavlja, da je popravilo popolnoma nevidno.

T-Cut set za obnovo žarometov
21 € 17,74 €

T-Cut set za obnovo žarometov obnovi porumenele ali lažje opraskane žaromete. Vsebuje polirno pasto za žaromete, zaščitni premaz za žaromete in krpo iz mikrovlaken.

Turtle Wax odstranjevalec prask in odrgnin, 207 ml
7,93 € 6,94 €

Sredstvo za odstranjevanje prask in drugih nepravilnosti na vašem vozilu le-te odstrani trajno in varno, hkrati pa zaščitna smola v njem obnavlja barvo. Postopek je enostaven.