Bosch polnilnik akumulatorjev C1

Bosch polnilnik akumulatorjev C1

Številka: 791377
Bosch C1 polnilnik akumulatorjev je namenjen za polnjenje odprtih ter najrazličnejših zaprtih svinčenih kislinskih akumulatorjev, ki se uporabljajo za osebna vozila, motorna kolesa in določena druga vozila. Celoten opis
54,41 €
49,47 €
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

21.5. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
25.5. predvidena dostava na dom
 

Številka: 791377

Predstavitev

Bosch C1 je zasnovan za polnjenje odprtih ter najrazličnejših zaprtih svinčenih kislinskih akumulatorjev, ki se uporabljajo za osebna vozila, motorna kolesa in določena druga vozila. Mednje spadajo mokri akumulatorji (s tekočim elektrolitom), akumulatorji z elektrolitom v gelu in akumulatorji EFB (Enhanced Flooded Battery). Kapacitete akumulatorjev segajo za nazivno napetost 12 V pa od 5 Ah do 120 Ah.

Posebni koncept naprave omogoča polnjenje do skoraj 100 % razpoložljive kapacitete.

Polnilnik ima skupaj 1 različne načine za različne akumulatorje v različnih stanjih. To omogoča učinkovitejše in zanesljivejše polnjenje.

Za razliko od običajnih izdelkov ponuja polnilnik posebno funkcijo, ki omogoča polnjenje tudi za popolnoma ali globoko izpraznjene akumulatorje. Polnilnik lahko pustite trajno priključen, da ohranite napolnjenost akumulatorja. Po polnjenju se polnilnik samodejno preklopi v način dopolnjevanja.

Varno delo zagotavljajo strogi ukrepi za preprečevanje napačne uporabe in kratkega stika. Vgrajeno vezje poskrbi za nekaj sekund zakasnitve od izbire načina polnjenja do začetka polnjenja. To pomeni, da se lahko izognete iskram, ki se sicer pogosto pojavljajo med priključitvijo.

Polnilnik akumulatorja krmili vgrajena enota MCU (mikroračunalnik).

C1 za 12V akumulatorje:

  • 3.6 A za 12 V (maks. 120 Ah) za svinčeve akumulatorje s kislino à
  • akumulatorje z ≥4.5V bo mogoče napolniti! à
  • za GEL, odprte ,VRLA in EFB

Tehnične podrobnosti:

  • Funkcije za zaščito
  • Stopnja IP: IP65
  • EFB (14.4V)

Garancija: 2 leti