VINOVE Milano Modern Wood osvežilec za avto

VINOVE Milano Modern Wood osvežilec za avto

Številka: 2869446
Odlična cena
MILANO Modern Wood je ustvarjalec prave umetnosti, edinstvenega trenutka, v katerem vemo, za kaj živimo. Kombinacija izrazite in drzne arome kardamoma s pridihom pekoče paprike sproži ustvarjalnost, nežna nota listov vijolice in svežega žajblja pa na subtilen način spodbudita in celoti dajeta mladostni vetrič. Vonj vanilije sproščujoče deluje na vsa čutila, vonj po cimetu in kostanju pa vas počuti blaženo. Celoten opis
9,96 €
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

15.4. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
19.4. predvidena dostava na dom
 

Številka: 2869446

Predstavitev

Vinove Milano Modern Wood osvežilec za avto


MILANO Modern Wood je ustvarjalec prave umetnosti, edinstvenega trenutka, v katerem vemo, za kaj živimo. Kombinacija izrazite in drzne arome kardamoma s pridihom pekoče paprike sproži ustvarjalnost, nežna nota listov vijolice in svežega žajblja pa na subtilen način spodbudita in celoti dajeta mladostni vetrič. Vonj vanilije sproščujoče deluje na vsa čutila, vonj po cimetu in kostanju pa vas počuti blaženo.

Sprednja stran osvežilca je narejena iz pravega lesa ameriškega oreha.

Kondenzator osvežilca z originalnim izgledom – postopoma sprošča aromo do 90 dni.

Ergonomsko oblikovan zatič omogoča enostavno horizontalno ali vertikalno namestitev. Zatič je prevlečen z mehko prevleko in je popolnoma varen za reže.

Ohišje osvežilca je prevlečeno s premazom, mehkim na otip.

Okvir osvežilca je prevlečen z imitacijo kovine v moderni grafitno sivi barvi.

Osvežilci so popolnoma varni do armaturnih plošč in oblazinjenih delov. Osvežilec je shranjen v trpežnem polimeru, ki je popolnoma varen za celotno notranjost vozila. Testi so pokazali popolno odpornost osvežilcev na visoke in nizke temperature. Nobena komponenta, uporabljena v osvežilcih VINOVE, ni škodljiva za materiale, ki se uporabljajo v notranjosti avtomobila. Dišavni kondenzator VINOVE ima trdno obliko, zaradi katere nobena snov – razen edinstvenega vonja – ne bo sproščena.

  Vinove Milano Modern Wood osvežilec za avto

Italijanski izged

Plemenita oblika avtomobilskih parfumov VINOVE se idealno vklopi v slog sodobnih vozil.

Unikaten vonj

Francoska linija avtomobilskih parfumov VINOVE zagotavlja prefinjeno kombinacijo dišavnih not. Vaše vozilo bo dobilo dodaten pridih elegance.

Obstojnost osvežilca

Avtomobilski osvežilci Vinove so obstojni do 90 dni. Diskretni vonj se počasi sprošča zaradi koncentriranih dišavnih esenc in tehnološko naprednih polimerov, ki se uporabljajo kot sredstvo za aromo.


Sestava:

Glavna nota kardamom, listi vijolice in bugenvilije, meta, roza poper
Srčna nota ananas, melona, ​​hibiskus
Osnovna nota kostanj, ambra, bor, vanilija

Razvrstitev nevarnosti po zakonu o kemikalijah

GHS07 GHS09

POZOR

  • H315 Povzroča draženje kože.
  • H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože.
  • H411 Strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki.
  • P102 Hraniti zunaj dosega otrok.
  • P264 Po uporabi temeljito umiti roke.
  • P273 Preprečiti sproščanje v okolje.
  • P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi/regionalnimi/nacionalnimi/mednarodnimi predpisi.
  • Vsebuje: 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-on; heksil salicilat; linalol; ®-p-menta-1,8-dien; linalil acetat; 2-(2,2,7,7-tetrametiltriciklo[6.2.1.0((1,6)]undek-5(4)-en-5-il)prop an-1-ol; kumarin; 3-metil-4-(2,6,6-trimetil-2-cikloheksen-1-il)-3-buten-2-on; α-metil-1,3-benzodioksiol-5-propionaldehid; 1-(2,6,6-trimetil-3-cikloheksen-1-il)-2-buten-1-on.