Sony objektiv SEL-55F18Z F1,8

Sony objektiv SEL-55F18Z F1,8

Številka: 668027
Odlična cena
Standardni glavni objektiv Sony Sonnar SEL-55F18Z zahvaljujoč vsestranski goriščni razdalji 55 mm in svetli najširši zaslonki F1,8 omogoča osupljive portrete, naravne ter druge posnetke. Celoten opis
999,99 €
Vključno z DDV
879,90 €
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču zadnji kos

Že danes predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
4.8. predvidena dostava na dom
 

Številka: 668027

Predstavitev

Pridobite vračilo kupnine do 100 EUR!

Pri nakupu izbranega Sony fotoaparata, objektiva ali dodatne opreme, boste prejeli vračilo kupnine do 100 EUR.

Ponudba velja za nakupe med 5. 5. 2021 in 31. 7. 2021, oziroma do odprodaje zalog.

Za uveljavljanje vračila kupnine pojdite na https://www.sony.si/cashback/summer in izberite oddelek, ki se nanaša na izdelek, ki ste ga kupili (fotoaparati, objektivi in dodatki) ter sledite navodilom in izpolnite zahtevek pred 30. 9. 2021.

Vračilo kupnine v višini 100 EUR!

Standardni glavni objektiv Sony Sonnar SEL-55F18Z zahvaljujoč vsestranski goriščni razdalji 55 mm in svetli najširši zaslonki F1,8 omogoča osupljive portrete, naravne ter druge posnetke. Z visokozmogljivo Carl Zeiss optiko sta zagotovljena izredna ločljivost in izjemen kontrast. Zasnova objektiva je odporna na prah in vodo, zato bo vaše fotografiranje povsem brezskrbno tudi na prostem.

Full Frame

Sonnar SEL-55F18Z skupaj s fotoaparatom polnega formata Sony E serije zagotavlja visoko zmogljivost skupaj s kompaktnim, za uporabo preprostim ohišjem.

Tekoča zameglitev

SEL-55F18Z objektiv odlikuje krožna zaslonka z 9 ploščicami, ki v primerjavi s standardno mnogokotno zaslonko nudi naravnejše in bolj uravnotežene učinke zameglitve ozadja.

Prefinjena optična zmogljivost

Ponaša se z asferičnimi elementi, ki odpravljajo motnje, stekleni elementi z izjemno nizko razpršitvijo (ED) pa tudi pri goriščni razdalji 10 mm zagotavljajo vrhunski kontrast, pristnost barv ter navdušujočo ločljivost.

Hitro samodejno ostrenje

Zahvaljujoč notranjemu mehanizmu za ostrenje v zadnjem delu, ki odpravlja gibanje ohišja, je zasnova kompaktnejša, samodejno ostrenje odzivnejše, najkrajša razdalja ostrenja pa še krajša.

Sony objektiv SEL-55F18Z je izdelek družbe Zeiss – legendarnega proizvajalca optike za fotoaparate. Zeiss objektivi slovijo po izjemni svetlosti, jasnosti, kontrastu in ločljivosti. Zaznamuje ga priznani premaz Zeiss T, ki odpravlja notranje osebe in tako zmanjšuje odsev ter bleščanje.

Tehnične podrobnosti:

  • 35 mm glavni objektiv polnega formata ZEISS
  • Svetla najširša zaslonka F1,8
  • Protiodsevna plast ZEISS T
  • Krožna zaslonka z 9 ploščicami za čudovite učinke zameglitve
  • Na prah in vlago odporna zasnova
  • Najmanjša razdalja ostrenja: 0,5 m
  • Največje razmerje povečave: 0,14
  • Premer filtra: 49 mm
  • Masa: 281 g

Garancija: 2 leti

Sony nudi tudi možnost podaljšanja garancije za dodatna 3 leta. Podaljšanje garancije lahko dokupite na povezavi – Sony garancija za dodatna 3 leta za fotoaparate in kamere