Menabo nosilec Logic 3

Menabo nosilec Logic 3

Številka: 566367
Odlična cena
Kakovosten avto prtljažnik za kolesa z vpenjanjem na zadnja vrata vozila. Celoten opis
186,11 €
Vključno z DDV
114,90 €
-38%
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

4.10. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
6.10. predvidena dostava na dom
 

Številka: 566367

Mnenja (0)

Avtor je želel ostati anonimen
30.7.
Potrjen nakup
4 zvezdice, Bojan iz Kopra Z nosilcem za 3 kolesa Menabo Logic 3, sem zadovoljen. Za prvo montažo je bilo potrebno nekaj več časa in spretnosti. Priloženi plastični ključek za oprijem matice ni uporaben, potrebno je profesionalno orodje. 2. kolesi se na nosilec enostavno postavita in pritrdita. Z pritrditvijo 3. kolesa je nekaj težav, ker dodatni vezni element za 3. kolo ni gibljiv in je težko ali pa nemogoče povezati prečke 2. in 3. kolesa. Prečke okvirja koles imajo običajno različne nagibe.
samo k.
12.7.
Potrjen nakup
Slaba navodila za prvo sestavljanje. Prevažal tri kolesa, moški treking, žensko mestno kolo in otroško. Gre, se pa namučiš da jih vse lepo pritrdiš. Za ta denar, dober nosilec. Priporočam.
Avtor je želel ostati anonimen
20.5.
Potrjen nakup
Bolj primeren za avtomobile z večhim naklonom zadnjega stekla. Pri mojem renault scenic lll je steklo zelo pokončno zaeadi česar je namestitev na avto težje izvedljiva hkrati pa so tudi pritrditveni nosilci v popolnoma izvlečenem položaju ki pa ne daje več občutka varnosti in močne namestitve
Avtor je želel ostati anonimen
1.8.
Potrjen nakup
Nosilec sem postopoma sestavljal počasi, preko youtube video navodil. Na vozilo se nosilec namešča po občutku oz. tako da se ne premika. Med trasportom se je obnesel varno in brez težav. Za prvič si vzemite več časa pri sestavi in nameščanju nosilca, spoznali boste, da je vse skupaj čisto enostavno.
Avtor je želel ostati anonimen
30.6.
Potrjen nakup
Izjemno enostavna montaža, na qashqaiju se super obnese. Ročke pa le oblecite v stare zračnice, da vam na poškodujejo laka.