Alpine Nizkotonski zvočnik SWG-1044

Znamka: Alpine Naša številka: 594017

Alpine Nizkotonski zvočnik SWG-1044

Alpine SWG-1044 je 10" (25 cm) nizkotonski zvočnik (4 Ohm), ki ponuja odlične materiale, številne varnostne elemente, ki skupaj s 500 W glasbene moči tvorijo odlično zvočno predstavo v vašem avtomobilu. Celoten opis

79

89 €
79 €
-11%

Naša številka: 594017

Predstavitev

Opis artikla

G serija nizkotonskih zvočnikov ponuja izjemen nadzor nad močjo, globok in močen bas, zato jo mnogi uvrščajo kot najboljšo izbiro za manj denarja ta hip. Vgradi pa se seveda lahko v katerikoli sistem, ki z vašim avtomobilom potuje naokoli.

Nizkotonski zvočnik Alpine SWG-1044 se ponaša z novim plitvejšim izgledom. Želite odlično delovanje ter nizkotonski zvočnik, ki ne bo zavzel veliko prostora? Novi nizkotonski zvočniki serije G so ravno pravi za vas.

Nizkotonski zvočniki proizvajajo zelo visoke nivoje zvoka, zato je velika obremenitev takega zvočnika skorajda samoumevna. Pri Alpine-u pa so za serijo S uporabili trden, po meri narejen železen okvir, ki ponuja odlično oporo ter preprečuje nastanek motenj, ki bi se pojavile zaradi šibkih materialov. Vgradili so tudi poseben zračni sistem, ki odlično hladi zvočnik, kar posledično pripomore tudi k večji moči samega zvočnika.

Posebno oblikovani priključki omogočajo lahek in varen priklop različnih kablov na nizkotonski zvočnik. Poskrbeli pa so tudi za izgled samega zvočnika, saj so rob, kjer se nahajajo luknje za pritrditev, pokrili s posebno prevleko.

Sigurno ste že slišali za kevlar. No, če niste, se lahko razveselite dejstva, da je membrana nizkotonca ojačana s tem neverjetno vzdržljivim materialom, ki ga mimogrede uporabljajo tudi v neprebojnih jopičih in v vojaški opremi.

Lastnosti:

  • tip subwooferja: vgradni (Tip G)
  • vhodna moč (RMS): 150 W
  • vhodna moč (DIN): 500 W
  • impedanca: 4 Ohm
  • frekvenčni razpon: 30 Hz – 1 kHz
  • občutljivost: 88,4 dB/W (1 m)
  • dimenzije membrane: 25 cm
  • vgradljiv v večino ohišij
  • teža magneta: 1,62 kg

Garancija: 1 leto


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Nosilnost 500 W
Premer zvočnika 250 mm
Frekvenčni razpon od 30 Hz
Frekvenčni razpon do 1000 Hz
občutljivost DB MW 88.4 dB/mW
Širina 23.5 cm
Višina 23.5 cm
Globina 13.9 cm