DXR motoristični čevlji Biker Lace Up
37,95 € 32,33 €

Zadnji kos!

Kakovostni motoristični čevlji vas bodo ščitili in hkrati nudili maksimalno udobje. Oblazinjenje s trdim oklepom nudi maksimalno zaščito gležnja. Podplat je odporen na olje in bencin.

Anorak Polo Broker, črn
26,99 €

Odprodaja

Anorak Polo Broker z varjenimi šivi, izdelan iz 100% poliestra, nepremočljiv, črn.

Ledvični pas Skin, črn
9,99 €

Ledvični pas Skin je narejen iz 3 mm debelega neoprena z zapenjanjem na ježka.

Podkapa Polo, črna

Podkapa Polo, črna

Ocena: 4,1
6,95 €

Podkapa Polo iz poliestra in bombaža za zaščito čelade in glave, črna.

Dežne hlače ROAD 1.0, črne
19,99 €

Dežne hlače ROAD 1.0 vam omogočajo udobno vožnjo v vseh vremenskih razmerah. So odlična izbira za vse navdušene motoriste. Če je vaš cilj poleg uživanja v vožnji tudi udobje, so nujen dodatek k vaši motoristični opremi. Hlače, narejene iz poliestra, se ponašajo z varjenimi šivi, ki zagotavljajo 100% nepremočljivost. Praktičnost povečuje priložena majhna vrečka. v katero jih pospravite.

Oxford Podkapa CoolMax
14,86 € 11,54 €

Motoristična podkapa Oxford CoolMax je odlična motoristična podkapa, primerna za vroče poletne dneve saj zaradi svoje sestave omogoča odlično vpojnost vlage, hkrati pa izsušuje kožo in daje občutek suhosti.

Motoristične športne rokavice, črne
59,99 €

Športne, lahke in zračen poletne mrežaste rokavice so izdelane iz visoko kakovostnega kozjega usnja. Odlikuje jih zračen mrežasti material ter usnje na dlaneh.

Škornji Nadja, ženski, črni
129,95 €

Udoben, eleganten in kakovosten usnjen motoristični ženski čevelj. Škorenj je obstojen proti obrabi, ga odlikuje neprepustno usnje ter 100% vodoodporna, zračna in za veter nepropustna membrana.

Oxford obrazna maska Flame
25,99 € 22,74 €

Obrazna maska Flame priznane znamke Oxford je odličen dodatek za vse motoriste. Maska vaš ščiti pred vetrom in meglo.

Oxford Podkapa Ultra Thin
12,12 € 9,44 €

Podkapa Oxford Ultra Thin je najtanjša motoristična podkapa, ki je primerna za vroče poletne temperature, saj daje hladen občutek na kožo.