Manta MIC002 Aretha, brezžični mikrofon karaoke

Manta MIC002 Aretha, brezžični mikrofon karaoke

Številka: 1383853
Odlična cena
Brezžični mikrofon MIC002 Aretha omogoča enostavno uporabo. Deluje preko 6,3-milimetrskega brezžičnega sprejemnika. Celoten opis
29,90 €
Vključno z DDV
15 €
-49%
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 1383853

Predstavitev

Brezžični mikrofon za vsako priložnost

Brezžični mikrofon MIC002 priznanega proizvajalca MANTA je idealen pripomoček za vse vrste dogodkov in prireditev. Lahko ga uporabljate za druženje s prijatelji, izbrani družbi zapojete pesem ali pa vas spremlja med govornim nastopom in vodenjem različnih dogodkov na prostem, na konferencah, za animiranje otrok na zabavah in tečajih, itd… Primeren je tako za profesionalno kot tudi amatersko rabo in omogoča enostavno ter praktično rabo. Z njim boste zahvaljujoč čistemu in jasnemu zvoku lahko naredili pravo karaoke zabavo ali pa samo preprečili izgubo glasu zaradi preveč glasnega govorjenja na raznih sejmih, predstavitvah, itd… Brezžično povezavo z dometom do 20 m in izredno dolgo avtonomijo baterije dopolnjuje izjemno čist in jasen zvok brez popačenja.

MANTA MIC002 deluje preko 6,3-milimetrskega brezžičnega sprejemnika. V primeru, da se vam baterija v sprejemniku izprazni, vi pa ste ravno sredi pomembnega nastopa, preprosto priključite priloženi kabel v mikrofon preko XLR konektorja in spremenite brezžični mikrofon v žičnega, ki deluje tudi preko priloženega 2,5 metrov dolgega kabla.

Mikrofon ima izjemno lahko zasnovo, zato njegovo prenašanje ne bo ovira in prevelik zalogaj tudi na letalu. Napajanje mikrofona in sprejemnika poteka preko AA baterij (priložene).

Brezžični mikrofon MANTA MIC002 Aretha

Tehnične podrobnosti

Frekvenčni razpon 100 Hz – 10000 Hz
Način prenosa brezžičen in žičen
Oblika mikrofona ročni
Občutljivost (brezžični mikrofon) 30 db
Občutljivost (žični mikrofon) 54 dB
S/N razmerje 60 dB
Doseg brezžičnega delovanja do 20 m
Napajanje mikrofona 1 × AA (baterija priložena)
Napajanje sprejemnika 1 x AA (baterije niso priložene)
Priloženo žični kabel dolžine 2,5 m
Barva črna

Garancija: 1 leto