POLAROID NOW fotoaparat, roza-bel

POLAROID NOW fotoaparat, roza-bel

Številka: 2912781
Odlična cena
NOW je novi Polaroid fotoaparat, ki združuje klasično obliko in sodoben stil. Novi analogni instant fotoaparat ima samodejno ostrenje, ki vam pomaga ujeti življenje, kot ga živite v ikonični Polaroidni instantni filmski obliki. Celoten opis
129,99 €
Vključno z DDV
119,99 €
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

27.9. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
29.9. predvidena dostava na dom
 

Številka: 2912781

Predstavitev

Ujemite življenje kot ga živite

NOW je novi Polaroid fotoaparat, ki združuje klasično obliko in sodoben stil. Novi analogni instant fotoaparat ima samodejno ostrenje, ki vam pomaga ujeti življenje, kot ga živite v tisti ikonični Polaroidni instantni filmski obliki.


Sanjsko-umetniški učinek fotografij

Samodejno ostrenje in 2-objektivni sistem z drugimi besedami Polaroid Now se odloči, kateri objektiv je primeren, zato lepe portrete dobite na več mestih – tudi brez bliskavice. Vgrajena dvojna izpostavljenost na eni fotografiji Polaroid dobite dva okvirja. Sanjski, umetniški in je pripravljeni dodati nekaj drame k vašim fotografijam.


Pripravljenost na vsakem koraku

Samosprožilec samo z enim pritiskom na gumb nudi 9 sekund časa, da zberete prijatelje in se nasmejete. Natančna bliskavica je bolj prijazna človeku in hkrati dovolj močna, da so vsi na fotografiji vidni. Polnilna baterija je vgrajena in ima priložen USB polnilni kabel, da boste v pripravljenosti na vsakem koraku. Deluje z: i-Type in 600 film.Opomba: Izdelek vsebuje baterijo.

Ali ste vedeli…

…, da veliko ljudi uporablja termin Polaroid za fotoaparate, ki posnamejo fotografijo in jo po nekaj sekundah tudi natisnejo ali za fotografije, posnete s to vrsto fotoaparata? Polaroid pa je eden in edini – je blagovna znamka, ki je že leta 1948 zasnovala prvi fotoaparat, ki tudi natisne fotografijo. Zato je tudi Polaroid tako poseben in edinstven.

Tehnične podrobnosti

Format Fotoaparat i-tipa
Kompatibilnost Filmi i-tipa, filmi tipa 600
Baterija Litij-ionska baterija (750 mAh)
Sistem samodejnega ostrenja skozi dve fiksni fokusni coni 0,55 m – 1,3 m, neskončnost 0,6
Dolžina goriščnice (objektiv 1) 94,96 mm; razdalja (leča 2) 102,35 mm
Vidno polje 41 stopinj navpično, 40 stopinj vodoravno
Dodatno Trak za nošenje okoli vratu, USB kabel za polnjenje
Barva roza, bela
Teža 434 g
Dimenzije 150 × 112,2 × 94 mm

Garancija: 1 leto