EA Games The Sims 4 (PS4)-50%
39,99 € 19,99 €

Zadnji kos!

Uživajte v ustvarjanju in nadziranju vaših Simčkov v virtualnem svetu kjer vi delate pravila. Izrazite svojo ustvarjalnost in prilagodite videz in osebnost svojih Simčkov in jim zgradite popolne domove. Razvijte svoje Simsove odnose, si prizadevajte za kariero in preučite živahne nove svetove.

Take 2 Grand Theft Auto V Premium Edition igra, PS4
29,99 € 29,39 €

GTA 5 Premium Edition je posodobljena različica izdelka – Grand Theft Auto V, ki bo na voljo samo za PlayStation 4 in Xbox One platforme. Vsebuje vse dosedanje popravke in dodatke. GTA5 brezšivno spaja zgodbo in igranje na povsem nov način, kot igralec boste namreč skakali v življenja treh junakov igre in tako doživeli vse tri plati prepletajoče se zgodbe. Čaka pa vas tudi največji, najbolj razgiban ter raznolik svet kadarkoli ustvarjen v igrah.

Take 2 Grand Theft Auto V Premium Edition igra, Xbox One
29,99 € 29,39 €

GTA 5 Premium Edition je posodobljena različica izdelka – Grand Theft Auto V, ki bo na voljo samo za Xbox One in PlayStation 4 platforme. Vsebuje vse dosedanje popravke in dodatke. GTA5 brezšivno spaja zgodbo in igranje na povsem nov način, kot igralec boste namreč skakali v življenja treh junakov igre in tako doživeli vse tri plati prepletajoče se zgodbe. Čaka pa vas tudi največji, najbolj razgiban ter raznolik svet kadarkoli ustvarjen v igrah.

Nintendo Super Mario Odyssey (NSW)
59,99 € 57,90 €

Raziščite neverjetne kraje daleč od Mushroom kraljevstva, in se pridružite Mariu in njegovemu zavezniku Cappy na ogromni svetovni 3D-avanturi.

EA Games UFC 3 (PS4)-33%
29,99 € 19,99 €

Zadnji kos!

Vstopite v oktagon, razbijte svoje nasprotnike in postanite kralj UFC-ja.

Ubisoft igra Assassin's Creed: The Ezio Collection (PS4)
29,99 €

Zadnji kos!

Assassin’s Creed The Ezio Collection vključuje odmevne single-player kampanje in single-player dodatke iz Assassins Creed II, Assassin’s Creed Brotherhood in Assassin’s Creed Revelations, z izboljšano grafiko. Zbirka iger je namenjena igranju na konzoli PS4.

Ubisoft igra Watch Dogs 2 Standard Edition (PS4)
19,99 € 19,52 €

Združite se z ekipo hackerjev DedSec ter izpostavite skrite nevarnosti ct0S 2.0 sistema, kateri se v rokah skorumpiranih družb uporablja za spremljanje in manipuliranje državljanov. Watch Dogs 2 Standard Edition je igra namenjena igranju na konzoli PS4.

EA Games Need for Speed Heat igra (PS4)-42%
69,99 € 39,99 €

Odlična cena

Po uspešnih dnevnih dirkah, ponoči stopite na plin in ubežite mestni policiji, ki je pripravljena uporabiti vsa sredtva, da vas ustavi. Igra Need for Speed Heat je primerna za igralno konzolo PlayStation 4.

Namco Project Cars 2 (PC)
29,99 €

Zadnji kos!

Project cars 2 je nadaljevanje nagrajene dirkaške igre z legendarnimi avtomobili v izjemno zahtevnih razmerah.

Ubisoft igra Watch Dogs 2 Standard Edition (Xbox One)
19,99 € 19,60 €

Združite se z ekipo hackerjev DedSec ter izpostavite skrite nevarnosti ct0S 2.0 sistema, kateri se v rokah skorumpiranih družb uporablja za spremljanje in manipuliranje državljanov. Watch Dogs 2 Standard Edition je igra namenjena igranju na konzoli Xbox One.

Microids Gear.Club Unlimited 2 - Porsche Edition igra (Switch)
49,99 € 43,74 €

Zadnji kos!

Doživite dirko svojih sanj z avtomobili prestižnih znamk. Tokrat pa se pridružujejo še avtomobili znamke Porsche v osupljivem okolju. Igra Gear.Club Unlimited 2 Porsche Edition je primerna za igralno konzolo Nintendo Switch.

Take 2 NBA 2K20 Standard Edition igra (Switch)
35,93 €

Zadnji kos!

Igra NBA 2K20 Standard Edition združuje še izboljšan grafični pogon in igralne načine. Pridružite se elitnim košarkarjem in igrajte v vrhunski zvezi NBA. Igra je primerna za igralno konzolo Nintendo Switch.

EA Games The Sims 4: Island Living razširitev igre (PC)-50%
39,99 € 19,99 €

Odlična cena

Pobegni vsakdanjiku in obkrožen s plažami uživaj v sproščenem življenjskem slogu v razširitvi The Sims 4: Island Living. Razišči svet, poln sonca, mivke in neskončne zabave, ki ga hladi rahla sapica, medtem ko si tvoji Simčki ustvarjajo lasten raj. The Sims 4: Island Living je razširitev igre namenjena igranju na PC.

Warner Bros igra Mortal Kombat 11 (Switch)-20%
49,99 € 39,99 €

Zadnji kos!

Pridružite se novemu delu te vrhunske franšize bojevanja in izkusite še osupljivejše doživetje. Igra Mortal Kombat 11 je primerna za igralno konzolo Nintendo Switch.