Take 2 Grand Theft Auto V Premium Edition igra, PS4

Take 2 Grand Theft Auto V Premium Edition igra, PS4

Številka: 1431043
GTA 5 Premium Edition je posodobljena različica izdelka – Grand Theft Auto V, ki bo na voljo samo za PlayStation 4 in Xbox One platforme. Vsebuje vse dosedanje popravke in dodatke. GTA5 brezšivno spaja zgodbo in igranje na povsem nov način, kot igralec boste namreč skakali v življenja treh junakov igre in tako doživeli vse tri plati prepletajoče se zgodbe. Čaka pa vas tudi največji, najbolj razgiban ter raznolik svet kadarkoli ustvarjen v igrah. Celoten opis
29,99 €
29,39 €
Dostava Mimovrste

Na zalogi v trgovini 2 artikla

Na voljo takoj v 2 prevzemnih mestih
Prevzemna mesta
 
Dostava na dom ni na voljo

Številka: 1431043

Predstavitev

GTA 5 – Premium Edition

GTA 5 Premium Edition ni nova igra, vendar gre za posodobljeno verzijo izdelka – Grand Theft Auto V, ki bo na voljo samo za PlayStation 4 in Xbox One platforme.

Grand Theft Auto V: Premium Edition vsebuje kompletno igro Grand Theft Auto V, vključno z Grand Theft Auto Online in vsemi dosedanjimi popravki in dodatki, vključno z The Doomsday Heist, Gunrunning, Smuggler’s Run, Bikers in še mnogo več. Poleg tega dobite še Criminal Enterprise Starter Pack.


Grand Theft Auto V

Los Santos je sončna metropola polna gurujev za samopomoč, slave željnih mladenk in zvezdnikov v zatonu. Brsteče mesto nekoč v ponos zahodnemu svetu, zdaj pa propadajoča luknja, ki se bori za preživetje v obdobju gospodarske negotovosti in neumnih resničnostnih šovov.

Sredi krize, se trije povsem različni kriminalci borijo za preživetje in tlakujejo svojo pot do uspeha. Franklin je ulični postopač v iskanju priložnosti za zaslužek.Michael je skoraj profesionalni zapornik čigar upokojitev ni tako rožnata kot je upal. Trevor pa je nasilni blaznež, ki ga poganja poceni droga. Ker jim zmanjkuje možnosti, se odločijo za serijo drznih in nevarnih ropov Izplen ropov bi bil dovolj za lagoden preostanek življenja.

Poleg povsem novega in ambicioznega pristopa k večigralnosti pa so tu še vedno vsi klasični elementi serij Grand Theft Auto, vključno z neverjetno pozornostjo do detajlov in mračno humorne interpretacije modernega sveta.

GTA 5 - Premium Edition

Tehnične podrobnosti

Platforma PlayStation 4
Priporočena starost od 18. leta naprej
Zvrst akcijska-pustolovščina
GTA 5 – Premium Edition