Konami PES 2019 PC
19,99 €

Igra za vse nogometne navdušence, PES 2019 je igra. ki ponuja neprimerljivo igralno izkušnjo.

Warner Bros igra Dying Light Enhanced Edition (PC)
49,99 € 28,06 €

Zadnji kos!

Igra Dying Light Enhanced Edition je primerna za PC. Verzija Enhanced Edition vsebuje Dying Light Game Enhanced, Dying Light: The Following , Season pass in Be the Zombie Mode .

Blizzard Starcraft II: Battle Chest (PC)
39,99 € 31,41 €

Zadnji kos!

Starcraft II: Battle Chest je združitev osnovne igre StarCraft II Wings of Liberty in razširitve StarCraft II Heart of the Swarm, dodan pa je tudi vodič StarCraft II Brady Strategy Guide.

Ubisoft igra Far Cry Primal Standard Edition (PC)
39,99 € 14,99 €

Zadnji kos!

Nagrajena Far Cry franšiza, katero smo lahko spremljali v tropih in na Himalaji, zdaj vstopa v prazgodovino. S svojim inovativnim načinom igranja združuje velike zveri, osupljiva okolja in nepredvidljiva divja srečanja. Igra je namenjena igranju na PC.

Excalibur Games Euro Truck Simulator 2 Platinum Collection (PC)
24,99 € 20,82 €

Postavite se v vlogo voznika tovornjaka ter se podajte na pot, kjer vas bo pričakalo veliko različnih dejavnikov, zaradi katerih boste morali sprejeti marsikatero odločitev, da bo tovor pravočasno in brez poškodb pripeljan na cilj.

Capcom igra Resident Evil 2 (PC)
59,99 € 56,15 €

Vstopite v klasično, napeto grozljivko in razrešite skrivnosti ter poskusite preživeti horde gnusnih zombijev. Igra Resident Evil 2 je primerna za PC.

Namco Bandai Games MotoGP 17 (PC)
49,99 € 19,99 €

Poženite se v svet motociklizma, dihajte za ekipo in dirke ter postanite prvak! Preizkusite se kot voznik izjemnih motorjev v raznolikih vremenskih razmerah.

EA Games Mass Effect Trilogy
19,99 € 19 €

Mass Effect Trilogy vsebuje igre Mass Effect, Mass Effect 2 ter Mass Effect 3. Paket iger je za PC.

Take 2 igra XCOM 2 (PC)
22,99 € 21,52 €

XCOM 2 je nadaljevanje večkrat nagrajene strategije XCOM: Enemy Unknown. Od katastrofalne vojne z nezemljani je minilo več kot 20 let, in na Zemlji vlada nov red. Po več letih skrivanja se XCOM sile vračajo in nameravajo izbrisati nezemeljske okupatorje. Igra je namenjena igranju na PC.

Excalibur Games Euro Truck Simulator 2 Beyond the Baltic Sea (PC)
17,99 € 14,98 €

Postavite se v vlogo voznika tovornjaka ter se podajte na pot mimo Baltskega morja, kjer vas bo pričakalo ne vedno prijazno vreme in drugi dejavniki, zaradi katerih boste morali sprejeti marsikatero odločitev, da bo tovor pravočasno in brez poškodb pripeljan na cilj.

Bigben Hunting Simulator (PC)
29,99 € 11,99 €

Hunting Simulator je realistična simulacija lova, ki ponuja igralcem možnost tavanja v odprti divjini s številnimi lovskimi območji in na stotinami izzivov.

Grey Box RiME (PC)
29,99 € 14,14 €

V ugankarski igri RiME boste lahko odkrili skrivnosti čudovitega in skrivnostnega otoka, na katerem se prebudite po silnem neurju.