Najdeno: 211

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

EA Games FIFA 18 - Standard Edition PC
40 €

Zadnji kos!

Začnite svojo Ultimativno FIFA sezono z video igro FIFA 18. 29. maja največji nogometni turnir praznuj z brezplačno* posodobitvijo vsebine 2018 FIFA World Cup Russia.


Activision Destiny 2 - Limited Edition (PC)
99,99 €

43,60 €

Zadnji kos!

Težko pričakovano nadaljevanje prvega dela izjemne igre Destiny. Omejena izdaja vključuje Destiny 2 osnovno igro, Expansion Pass, dodatne digitalne predmete in škatlo Cabal.


Blizzard Dablo III (PC)
19,99 €

16,90 €

Zadnji kos!

Diablo III je fantazijska in akcijska igra vlog, ter nadaljevanje serije Diablo.


Activision igra Call of Duty: Black Ops 4 Pro Edition (PC)
119,99 €

108 €

Zadnji kos!

Call of Duty: Black Ops se vrača! Vseboval bo surov večigralski boj, ki bo tokrat potekal na tleh, nadalje razširjen modus Zombies, kjer bodo že ob splovitvi na razpolago polne tri kampanje, in način Blackout. Igra je namenjena igranju na PC.


Blizzard Diablo III Battlechest
29,99 €

25,40 €

V posebni izdaji igre Diablo III sta združena osnovna igra in dodatek Reaper of Souls.


Electronic Arts igra Battlefield V (PC)
60 €

Stopite v največji konflikt v zgodovini človeštva z igro Battlefield V , saj se serija vrača k svojim koreninam in prinaša še nikdar viden pogled na 2. svetovno vojno. Spustite se v več igralske bitke po vsem svetu ali pa bodite priča človeški drami v zgodbah vojne (War Stories) za samostojne igralce.


Konami PES 2019 PC
39,99 €

33,50 €

Igra za vse nogometne navdušence, PES 2019 je igra. ki ponuja neprimerljivo igralno izkušnjo.


Milestone MXGP Pro (PC)
49,99 €

42,30 €

Zadnji kos!

Dirkaška igra vas bo napolnila z dozo adrenalina, ko boste po dirkali po številnih etapah največjega motociklističnega tekmovanja.


Warner Bros Mortal Kombat 9 (PC)
31,57 €

8,90 €

Zadnji kos!

Pred vami je novo poglavje v tej kultni pretepačini, ki označuje vrnitev zrelejše reprezentacije igre. Vrača se h 2D koreninam tako po predstavitvi kot po mehaniki boja in veščin. Seveda ne boste pogrešali za to serijo značilnih „Fatality“ usmrtitev, vrača pa se tudi veliko znanih borcev, poleg pa je tudi nekaj novih.


Ubisoft igra Far Cry Primal Standard Edition (PC)
39,99 €

37,10 €

Zadnji kos!

Nagrajena Far Cry franšiza, katero smo lahko spremljali v tropih in na Himalaji, zdaj vstopa v prazgodovino. S svojim inovativnim načinom igranja združuje velike zveri, osupljiva okolja in nepredvidljiva divja srečanja. Igra je namenjena igranju na PC.


Ubisoft Tom Clancy`s Rainbow Six Siege,PC
49,99 €

37,10 €

Zadnji kos!

Akcijska igra Tom Clancy`s Rainbow Six: Siege za PC. Prevzeli boste nadzor nad člani protiteroristične enote. Vaša naloga bo, vdor v zgradbo, zavarovati prostore in rešiti talce. Pomagali si boste z velikim izborom orožja in posebne opreme. V igri boste lahko izbirali med več različnimi kategorijami izurjenih vojakov. Na voljo pa vam bo tudi večigralski način preko spleta. Igra je zasnovana na novi grafiki in fiziki.


The Witcher
9,99 €

8,30 €

Zadnji kos!

Igro z naslovom The Withcer, so ustvarili pri Poljskem podjetju CD Projekt. Role-playing način igranja z veliko napetosti in še večjim izborom orožij. Ustvarjena je na Aurora pogonu, kateri je bil predstavljen prvič leta 2007.


2K games Mafia 3 (PC)
39,99 €

27,90 €

Trenutno ni na zalogi

Grajenje kriminalnega imperija zahteva moč in puške. Kot novi šef v mestu boste s pomočjo tvoje družine poteptali vaše nasprotnike in zavzeli mesto.


Activision Destiny 2 - Collector's Edition (PC)
249,99 €

207 €
+ brezplačna dostava

Trenutno ni na zalogi

Težko pričakovano nadaljevanje prvega dela izjemne igre Destiny. Zbirateljska izdaja vsebuje popolno zbirko fizičnih in digitalnih predmetov. Vključuje igro Destiny 2, povsem funkcionalno torbo Frontier, Expansion Pass, premium digitalne vsebine in zbirateljsko škatlo na temo Cabal-a.