EA Games The Sims 4 (EP 4) - Cats&Dogs
39,99 €

Zadnji kos!

Ustvarite celo serijo različnih mačk in psov in jih dodajte v domove vaših Simčkov in za vedno spremenite njihova življenja. Postanite veterinar in poskrbite za okoliške in potepuške živalice. Seveda je na voljo tudi izjemno močno in raznoliko orodje Create A Pet, ki vam bo omogočilo popolnoma prilagoditi vašo mačko ali psa popolnoma po vašem okusu.

EA Games FIFA 21 igra (PC)
59,99 €

Igra FIFA 21 je primerna za igranje na osebnem računalniku. Razvijalec obljublja novo tehnologijo za še bolj realistično izkušnjo.

EA Games Need for Speed Heat igra (PC)
39,99 €

Po uspešnih dnevnih dirkah, ponoči stopite na plin in ubežite mestni policiji, ki je pripravljena uporabiti vsa sredtva, da vas ustavi. Igra Need for Speed Heat je primerna za PC.

Excalibur Games Euro Truck Simulator 2 Beyond the Baltic Sea (PC)
17,99 € 14,61 €

Postavite se v vlogo voznika tovornjaka ter se podajte na pot mimo Baltskega morja, kjer vas bo pričakalo ne vedno prijazno vreme in drugi dejavniki, zaradi katerih boste morali sprejeti marsikatero odločitev, da bo tovor pravočasno in brez poškodb pripeljan na cilj.

Focus Snowrunner igra (PC)
39,99 € 37,33 €

Sedite za volan zmogljivih vozil in izkusite osupljivo napredno simulacijo, medtem ko kljubujete ekstremnih terenskim pogojem. Igra Snowrunner je primerna za PC.

Focus Snowrunner - Premium Edition igra (PC)
59,99 € 55,99 €

Sedite za volan zmogljivih vozil in izkusite osupljivo napredno simulacijo, medtem ko kljubujete ekstremnih terenskim pogojem. Igra Snowrunner – Premium Edition je primerna za PC.

2K games Mafia 3 (PC)
39,99 € 29,39 €

Grajenje kriminalnega imperija zahteva moč in puške. Kot novi šef v mestu boste s pomočjo tvoje družine poteptali vaše nasprotnike in zavzeli mesto.

EA Games igra Battlefield V (PC)
39,99 €

Stopite v največji konflikt v zgodovini človeštva z igro Battlefield V , saj se serija vrača k svojim koreninam in prinaša še nikdar viden pogled na 2. svetovno vojno. Spustite se v več igralske bitke po vsem svetu ali pa bodite priča človeški drami v zgodbah vojne (War Stories) za samostojne igralce.

Milestone MotoGP 20 igra (PC)
39,99 € 35 €

Pomerite se z MotoGP 20 legendami in to leto uživajte v še izboljšani grafiki. Igra MotoGP 20 je primerna za PC.

Soedesco igra Real Farm (PC)
19,99 € 18,66 €

Odkrijte svojo pot do uspeha na Real Farmu, najbolj živahnem kmetijskem simulatorju okoli. Raziščite podeželje ga naredite vašega. Začnite z ničemer ali začnite z že delujočo kmetijo. Upravljajte zemljo, pridelke, živali in osebje ter izkoristite bogastvo, ki ga požanjete.

Bigben WRC 8 - Collectors Edition igra (PC)
69,99 € 65,62 €

Uradna WRC simulacija zahvaljujoč prenovljenemu fizikalnemu pogonu poudarja realistično vožnjo. Prav tako prinaša izpopolnjen karierni način, dinamično vreme, ki še kako vpliva na vožnjo, petdeset ekip, štirinajst dežel z več kot sto dirkalnimi prizorišči iz WRC sezone 2019 in večigralstvo. Igra je primerna za igranje na osebnem računalniku.

Sega Football Manager 2020 igra (PC)
54,99 € 51,32 €

Prevzemite nadzor nad svojim nogometnihm klubom in popeljite mlade nogometaše v sam vrh elitnega nogometa. Igra Football Manager 2020 v je primerna za PC.

Nacon Gaming Pro Cycling Manager 2020 igra (PC)
39,99 € 37,48 €

Postanite menedžer kolesarske ekipe in upravljajte s svojo strategijo, financami ter poskrbite za vrhunsko pripravljenost svoje ekipe. Igra Pro Cycling Manager 2020 je primerna za PC.

Blizzard Dablo III (PC)
19,99 € 17,49 €

Diablo III je fantazijska in akcijska igra vlog, ter nadaljevanje serije Diablo.