Take 2 Grand Theft Auto V Premium Edition igra, PS4
29,99 € 29,39 €

GTA 5 Premium Edition je posodobljena različica izdelka – Grand Theft Auto V, ki bo na voljo samo za PlayStation 4 in Xbox One platforme. Vsebuje vse dosedanje popravke in dodatke. GTA5 brezšivno spaja zgodbo in igranje na povsem nov način, kot igralec boste namreč skakali v življenja treh junakov igre in tako doživeli vse tri plati prepletajoče se zgodbe. Čaka pa vas tudi največji, najbolj razgiban ter raznolik svet kadarkoli ustvarjen v igrah.

Sony Gran Turismo Sport Hits igra (PS4)
19,99 € 13,65 €

Odlična dirkalna igra, ki je bila ponovno izdana v okviru zbirke PlayStation Hits. Primerna je za igralno konzolo PlayStation 4.

Ubisoft igra Watch Dogs 2 Standard Edition (PS4)
19,99 € 19,59 €

Združite se z ekipo hackerjev DedSec ter izpostavite skrite nevarnosti ct0S 2.0 sistema, kateri se v rokah skorumpiranih družb uporablja za spremljanje in manipuliranje državljanov. Watch Dogs 2 Standard Edition je igra namenjena igranju na konzoli PS4.

Warner Bros igra Shadow Of War: Definitive Edition (PS4)
24,99 €

V Middle-earth: Shadow of War: Ultimate Edition, igralci ustvarjajo nov obroč moči in se spopadajo s smrtonosnimi sovražniki, vključno s Sauronom in njegovim Nazgulom, v monumentalni bitki za Middle-earth. Igra je namenjena igranju na konzoli PS4.

Ubisoft igra Assassin's Creed: The Ezio Collection (PS4)
29,99 € 29,39 €

Zadnji kos!

Assassin’s Creed The Ezio Collection vključuje odmevne single-player kampanje in single-player dodatke iz Assassins Creed II, Assassin’s Creed Brotherhood in Assassin’s Creed Revelations, z izboljšano grafiko. Zbirka iger je namenjena igranju na konzoli PS4.

Deep Silver Blair Witch igra (PS4)
29,99 €

Zadnji kos!

Igra je nova prvoosebna psihološka grozljivka, katere izvirna zgodba temelji na kinematografski zapuščini slovitega istoimenskega filma.

Capcom Street Fighter V: Champion Edition igra (PS4)
29,99 € 27,99 €

Zadnji kos!

Nova različica Street Fighter V: Champion Edition vsebuje vso vsebino obeh originalnih izidov ter igre Street Fighter V: Arcade Edition. Igra je primerna za igralno konzolo PlayStation 4.

Capcom igra Devil May Cry 5 (PS4)
59,99 € 42,52 €

Vstopite v legendarno akcijsko borbo med dobrim in zlim. Igra Devil May Cry 5 je primerna za igralno konzolo PlayStation 4.

Perpetual igra Ghost Giant VR (PS4)
29,99 € 29,39 €

Zadnji kos!

V čudoviti ugankarski pustolovščini Ghost Giant pomagate osamljenemu dečku premagati vsakodnevne ovire. Igra je namenjena VR igranju na konzoli PS4.

EA Games UFC 3 (PS4)
29,99 €

Vstopite v oktagon, razbijte svoje nasprotnike in postanite kralj UFC-ja.

Take 2 NBA 2K20 Standard Edition igra (PS4)
39 €

Igra NBA 2K20 Standard Edition združuje še izboljšan grafični pogon in igralne načine. Pridružite se elitnim košarkarjem in igrajte v vrhunski zvezi NBA. Igra je primerna za igralno konzolo PlayStation 4.

Sony Death Stranding igra, PS4
69,99 € 63 €

Popolnoma nova akcijska pustolovščina, ki jo je ustvaril legendarni ustvarjalec videoiger Hideo Kojima. Odpravite se na nalogo reševanja civilizacije v porušenem svetu, polnem nadnaravnih nevarnosti.

EA Games Need for Speed Heat igra (PS4)
69,99 € 68,35 €

Po uspešnih dnevnih dirkah, ponoči stopite na plin in ubežite mestni policiji, ki je pripravljena uporabiti vsa sredtva, da vas ustavi. Igra Need for Speed Heat je primerna za igralno konzolo PlayStation 4.

Sony God of War Hits igra (PS4)
19,99 € 18,22 €

Zadnji kos!

Akcijska pustolovščina, v kateri spremljate zgodbo Kratosa in njegovega sina. Igra je primerna za igralno konzolo PlayStation 4.

Sony igra Days Gone (PS4)
69,99 € 63,81 €

Odprodaja

Z iznajdljivostjo in nepogrešljivim motociklom skušajte preživeti v osupljivem in brutalnem svetu. Igra Days Gone je primerna za igralno konzolo PlayStation 4.

Sony Minecraft igra (PS4)
29,99 € 27,34 €

V igri Minecraft raziščite naključno ustvarjene svetove in zgradite osupljive stvari. Edina omejitev je vaša domišljija. Igra je primerna za igralno konzolo PlayStation 4.

Atlus Yakuza Remastered Collection igra (PS4)
59,99 € 27,99 €

Niz japonskih mafijskih iger Yakuza ima skupno že šest delov, vendar vsi niso bili dostopni na sodobnih igralnih konzolah, kot je PS4. Z zbirko Yakuza Remastered Collection je zdaj na voljo tudi za PlayStation 4.

Warner Bros Lego Marvel Collection igra, PS4
49,99 €

Zbirka treh videoiger LEGO Marvel Super Heroes, LEGO Marvel’s Avengers in LEGO Marvel Super Heroes 2, vključno z vsemi „season pass“ vsebinami za igralno konzolo PlayStation 4 (PS4).