Najdeno: 508

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Activision igra Call of Duty: Black Ops 4 Pro Edition (PS4)
129,99 €

117 €

Call of Duty: Black Ops se vrača! Vseboval bo surov večigralski boj, ki bo tokrat potekal na tleh, nadalje razširjen modus Zombies, kjer bodo že ob splovitvi na razpolago polne tri kampanje, in način Blackout. Igra je namenjena igranju na konzoli PS4.


Capcom igra Resident Evil 7: Biohazard (PS4)
55,70 €

Zadnji kos!

Strah in samotnost prodirata skozi stene zapuščene kmetije na ameriškem Jugu. Resident Evil 7 zaznamuje začetek nove grozljivke s krvoločno prvoosebno perspektivo. Igra je namenjena igranju na konzoli PS4.


Rebellion Developmen Zombie Army Trilogy (PS4)
29,99 €

25 €

Zadnji kos!

Kaj je hujšega od nacistov? Morda nesmrtni, sestradani, zombi nacisti? V tej igri se boste za življenje bojevali v treh napetih kampanjah, v katerih vam bodo na pomoč priskočili tudi prijatelji (če boste igrali v Co-Op kampanji).


EA Games Battlefield 1 Revolution edition (PS4)
60 €

Zadnji kos!

Battlefield 1 Revolution vas postavi v čas prve svetovne vojne, ko so moderne vojne tehnologije spremenile globalne konflikte in vojno za vedno. Svet je prevzela vojna, bojujte se za sebe, borite se za svet, borite se za preživetje.


EA Games plants vs zombies garden warfare 2 PS4
20 €

Bitka za predmestje se je začela! Razmišljajte hitro in sadite še hitreje. Plants vs Zombies 2 je polna novosti in zanimivosti za vse starosti nad 10 let.


EA Sports UFC 3 (PS4)
70 €

Vstopite v oktagon, razbijte svoje nasprotnike in postanite kralj UFC-ja.


Electronic Arts igra Battlefield V (PS4)
70 €

Stopite v največji konflikt v zgodovini človeštva z igro Battlefield V , saj se serija vrača k svojim koreninam in prinaša še nikdar viden pogled na 2. svetovno vojno. Spustite se v več igralske bitke po vsem svetu ali pa bodite priča človeški drami v zgodbah vojne (War Stories) za samostojne igralce.


Focus Farming Simulator 19 - D1 Edition (PS4)
49,99 €

41,90 €

Igra Farming Simulator – D1 Edition za PS4 omogoča igralcu pravo izkušnjo življenja na kmetiji, ki je prikazana v realistični podobi.


Konami Metal Gear: Survive (PS4)
24,99 €

21 €

Metal Gear: Survive za PS4 je futuristična igra v kateri vstopite v boj za preživetje.


Microids Moto Racer 4 PS4
29,99 €

25 €

Zadnji kos!

V svetu kjer prevladuje freestyle in tvegane spretnosti, izpilite svoj stil vožnje. Oglejte si svoje nasprotnike in zmagajte vse dirke s svojo profesionalnostjo.


Milestone Gravel (PS4)
49,99 €

42,30 €

Zadnji kos!

Ultimativna Off-Road izkušnja! Najbolj ekstremne dirke, ki omogočajo izvajanje trikov na najbolj odročnih in izjemnih lokacijah na planetu.


Milestone MXGP Pro (PS4)
49,99 €

42,30 €

Zadnji kos!

Dirkaška igra vas bo napolnila z dozo adrenalina, ko boste po dirkali po številnih etapah največjega motociklističnega tekmovanja.


Namco Bandai Games Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm Legacy - PS4
74,99 €

63,50 €

Zadnji kos!

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm Legacy je izjemna zbirka 4 Naruto Storm iger. Zbirka vsebuje remastered različice Naruto HD: Ultimate Ninja Storm, Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2, Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst in Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 Road to Win.


Sega Mega Drive Classics PS4
29,99 €

25,10 €

Zadnji kos!

Kdor bi rad obudil spomine na Segin Mega Drive ali prvič spoznal številne klasične igre, ki so zaznamovale konec osemdesetih in prvo polovico devetdesetih, bo zagotovo vesel zbirke Sega Mega Drive Classics.


Sega Sonic Forces (PS4)
29,99 €

25,10 €

Zadnji kos!

Bojujte se skozi svet, ki ga je uničil zlobni dr. Eggman in njegovi zlobni pomočniki. Kot Sonic in prijatelji osvobodite in rešite svet pred zlobnim dr. Eggmanom.


Sony igra God of War (PS4)
69,99 €

61 €

Zadnji kos!

Igra God of War je primerna za igralno konzolo PlayStation 4.


Take 2 NBA 2K18 (PS4)
69,99 €

18,60 €

Zadnji kos!

Košarkarska videoigra NBA 2K18 za PlayStation 4.


Ubisoft igra Far Cry 5 (PS4)
49,99 €

46,40 €

Zadnji kos!

Far Cry 5 je igra namenjena igranju na konzoli PS4.


Ubisoft igra Assasins Creed: Unity (PS4)
29,99 €

27,90 €

Paris, 1789. Francoska revolucija spremeni to veličastno mesto v kraj strahu in kaosa. Ulice so obarvane s krvjo ljudi, ki si upajo upreti zatiralni aristokraciji.


Ubisoft igra Assassin's Creed: Rogue Remastered (PS4)
29,99 €

27,90 €

Assassin's Creed: Rogue Remastered je nadgradnja starejše verzije igre, ki so jo izdelovalci ponovno vzeli v roke in poboljšali grafiko, zvok in odstranili vse napake, ki jih je imela original verzija. Igra je namenjena igranju na konzoli PS4.


Ubisoft igra Assassin's Creed: The Ezio Collection (PS4)
29,99 €

27,90 €

Assassin’s Creed The Ezio Collection vključuje odmevne single-player kampanje in single-player dodatke iz Assassins Creed II, Assassin’s Creed Brotherhood in Assassin’s Creed Revelations, z izboljšano grafiko. Zbirka iger je namenjena igranju na konzoli PS4.


Ubisoft igra Far Cry Primal Standard Edition (PS4)
29,99 €

27,90 €

Nagrajena Far Cry franšiza, katero smo lahko spremljali v tropih in na Himalaji, zdaj vstopa v prazgodovino. S svojim inovativnim načinom igranja združuje velike zveri, osupljiva okolja in nepredvidljiva divja srečanja. Igra je namenjena igranju na konzoli PS4.