Take 2 NBA 2K20 Standard Edition igra (Switch)
31,02 €

Zadnji kos!

Igra NBA 2K20 Standard Edition združuje še izboljšan grafični pogon in igralne načine. Pridružite se elitnim košarkarjem in igrajte v vrhunski zvezi NBA. Igra je primerna za igralno konzolo Nintendo Switch.

Square Enix Monster Energy Supercross (Switch)
34,99 € 23,39 €

Zadnji kos!

Dirkajte z uradnimi motokrosisti iz razredov 250SX in 450SX, na uradnih progah in doživite eno izmed najbolj spektakularnih in zabavnih tekmovanj na svetu!

Microids Gear.Club Unlimited 2 - Porsche Edition igra (Switch)
49,99 € 43,74 €

Zadnji kos!

Doživite dirko svojih sanj z avtomobili prestižnih znamk. Tokrat pa se pridružujejo še avtomobili znamke Porsche v osupljivem okolju. Igra Gear.Club Unlimited 2 Porsche Edition je primerna za igralno konzolo Nintendo Switch.

Nintendo Super Mario Odyssey (NSW)
59,99 € 57,90 €

Raziščite neverjetne kraje daleč od Mushroom kraljevstva, in se pridružite Mariu in njegovemu zavezniku Cappy na ogromni svetovni 3D-avanturi.

Nintendo Luigi’s Mansion 3 igra (Switch)
59,99 €

V vlogi Luigija pograbite Poltergust G-00 in premagajte svoje strahove v strašljivem hotelu polnem duhov in drugih nevarnosti. Igra Luigi’s Mansion 3 je primerna za igralno konzolo Nintendo Switch.

Nintendo The Legend of Zelda: Link's Awakening igra (Switch)
59,99 €

V vlogi prikupnega in neustrašnega bojevnika Link raziščite barvit otok Koholint Island ter odkrijte njegove izjemne skrivnosti. Igra The Legend of Zelda: Link's Awakening je primerna za igralno konzolo Nintendo Switch.

Maximum Games Beast Quest igra (Switch)
34,99 € 30,62 €

Podajte se na neverjetno pustolovščino in rešite kraljestvo Avantia pred pogubo. Igra Beast Quest je primerna za igralno konzolo Nintendo Switch.

Milestone MotoGP 20 igra (Switch)
49,99 € 43,74 €

Pomerite se z MotoGP 20 legendami in to leto uživajte v še izboljšani grafiki. Igra MotoGP 20 je primerna za igralno konzolo Nintendo Switch.