Dice Battlefield 4 (PS3)
20,51 €

Spopadi še nikoli niso bili tako intenzivni kot bodo v Battlefieldu 4. Nova igra v super uspešni seriji bo tako predstavila še večja bojišča, izjemno uničljivo okolico, ogromno vozil in sposobnost ukazovanja svojim sobojevnikom v ekipi.


Activision Call of Duty: Modern Warfare 2 Platinum PS3
15,99 €

Serija Call of Duty je s svojo igralnostjo, grafično podobo in seveda nepozabno več igralsko izkušnjo postala zaščitni znak zadnje generacije konzol in najbolje prodajana serija v zgodovini videoiger.


Activision call of duty black ops 3 ps3
22,10 €

Call of Duty: Black Ops III za Playstation 3. Tretji del nadaljevanja serije igre Black Ops. V igri prejmete priloženo mapo Nuketown, katera je bila priljubljena pri igralcih prejšnjih delov igre Black Ops.


Warner Bros igra LEGO Harry Potter: Years 5-7 (PS3)
14,99 €

13,90 €

Kot Harry Potter, neustavljivi čarodej, se podajte v pustolovščine polne presenečenj ter zabave v LEGO verziji te izjemno uspešne franšize. Igra je namenjena igranju na konzoli PS3.


Infinity Ward Call of Duty: Modern Warfare 3 (PS3)
14,99 €

13,45 €

CoD: Modern Warfare 3 namerava nadaljevati dediščino eksplozivnih kampanj v zgodbi, ki bo sledila dogodkom v Modern Warfare 2 – ruske sile nadaljujejo invazijo na ZDA, bojevanje pa se je razširilo tudi v Evropo, vključno z Anglijo, Francijo in Nemčijo, in druge dele sveta. Besede „predaja“ ni v besednjaku.


Ubisoft Assassin's Creed 3 (PS3)
20,66 €

14,20 €

Severna Amerika, 18. stoletje. Po več kot dvajsetih letih konfliktov je napetost med trinajstimi ameriškimi kolonijami in angleško oblastjo na vrhuncu. Že so zarisane meje bojišč in prelivanje krvi je neizbežno. Iz pepela požgane vasi, pa se dviga nov ubijalec. Izbranec indijanske in britanske mešane krvi, po imenu Connor Kenway. Njegov boj za svobodo in pravico bo zanetil revolucijo!


EA Games Mass Effect Trilogy (PS3)
29,99 €

24,60 €

Mass Effect Trilogy vsebuje igre Mass Effect, Mass Effect 2 ter Mass Effect 3. Paket iger je za igralno konzolo PlayStation 3


Gearbox Software Borderlands 2 (PS3)
76,83 €

10,60 €

Borderlands 2 nadaljuje izrazito mešanje prvo-osebne strelske igre z igranjem vlog z namenom razviti pravo evolucijo strelskih iger z igranjem vlog. Povežite se s tremi igralci za spletno večigralsko igro ali se usedite na kavč kot v starih časih, si razdelite ekran na dva dela in preživite ure in ure ob izpopolnjevanju vašega lika in ga opremite z enim od milijon možnih orožij.


Infinity Ward Call of Duty: Ghosts (PS3)
14,14 €

Nova igra v znameniti franšizi Call of Duty poimenovana po skupini elitnih vojakov Ghost vas bo tokrat popeljala v Južno Ameriko, kjer boste soočeni s podvodnimi misijami, kemičnim orožjem in veliko situacijami, ki naredijo vsako Call of Duty igro tako posebno.


Activision Call of Duty: World at War Platinum (PS3)
15,99 €

Postavite se v središče vojne in naredite misijo tako, kot vam je zadana. Pred vami preži veliko nevarnosti, tako da bodite pozorni na vsak metek, ki prileti mimo vas. Tukaj so še izdajalci, ki vam preprečujejo vaše cilje in še več.


Activision igra Call of Duty: Black Ops (PS3)
16,99 €

Call of Duty: Black Ops je igra namenjena igranju na konzoli PS3. Pričakujete lahko številne napete misije, dodelano sodelovalno igranje za do 4 igralce, obsežen arzenal orožij in ogromen vozni park, ter mnogo drugih reči.


Ubisoft Assassin's Creed: Ezio Trilogy (PS3)
29,99 €

26,70 €

Igra Assassin's Creed: Ezio Trilogy je namenjena za igranje na konzoli PS3, vsebuje pa Assassin's Creed II, Assassins Creed Revelations in Assassin's Creed Brotherhood.


Ubisoft Rayman Legends PS3
24,99 €

22,20 €

Rayman Legends je izvrstna platformska videoigra ob kateri se boste dodobra pozabavali. Namenjena je za igralno konzolo PS3.


Sony Minecraft PS3
36,99 €

V igri ustvarimo nov odprt prazen svet nad katerim se lahko po svojih željah izživljamo. Prevzamemo vlogo možiclja, graditelja, ki ima na voljo 36 različnih elementov. Le te potem po svoji volji zlagamo enega na drugega in začnemo graditi svoje strukture.