Marumi filter 67 mm DHG ND32

Ocena: 5 2 ocen Znamka: Marumi Naša številka: 815023

Marumi filter 67 mm DHG ND32

Marumi filter 67 mm DHG ND32 je primeren tudi pri visoki občutljivosti oz. pri zelo močni svetlobi. Celoten opis

40.75
5 2

42,90 € Vključno z DDV
40,75 €

Naša številka: 815023

Predstavitev

Opis artikla

Ste doživeli da se zaklop sprosti prej, kot ste pričakovali? Morda ob fotografiranju pod preveč močno sončno svetlobo ali pri fotografiranju zelo odbojno površino vode ipd.? Obseg svetlobe se lahko zmanjša z uporabo ND filtra, in lahko nadzirate hitrost zaklopa in vrednost šarenične zaklopke. S tem se poveča učinkovitost v preprečevanju prevelike osvetlitve, ki lahko nastane kot posledica prevelikega izpostavljanja. Poveča se tudi učinkovitost v preprečevanju slabšanja kakovosti digitalnega posnetka, ki lahko nastane ob prevelikem zaslonskem številu.

Tudi začetniki, ki še ne poznajo manjših hitrostih zaklopa ali načinov obvladovanja stopnje odprtosti zaslonke v objektivu, so s pomočjo tega filtra sposobni zajemanja boljših fotografije kot jih sicer.

Marumi filter 67 mm DHG ND32 je izdelan na Japonskem. Zmanjša jakost vpadne svetlobe na 1/32 (5 zaslonk). Na ta način omogoča daljši čas osvetlitve in prepreči presvetlitev posnetka. Filter je primeren tudi pri visoki občutljivosti oz. pri zelo močni svetlobi..

Tehnične podrobnosti:

  • Premer: 67 mm
  • Gostota: 1,5
  • Zmanjša jakost vpadne svetlobe na 1/32 (5 zaslonk ali 3,1 %)

Garancija: 1 leto

Uradna stran izdelka


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta filtra stopnjasti/gradacijski
Premer navoja za filter 67 mm