Hoya filter 67mm Fusion PL-CIR

Ocena: 5 1 ocen Znamka: Hoya Naša številka: 815207

Hoya filter 67mm Fusion PL-CIR

Filter Hoya 67 mm Fusion PL-CIR je izdelan na Japonskem. Celoten opis

79
5 1

86 € Vključno z DDV
79 €

Naša številka: 815207

Predstavitev

Opis artikla

Filter Hoya 67 mm Fusion PL-CIR namenjen zahtevnim uporabnikom je antistatičen in vodoodbojen filter odporen na prakse.Kontrast je še posebej opazen pri belini oblakov in modrini neba. Ta zaščitni filter je v celoti digitalno prevlečen z 9-slojnim premazom, kar pomeni, da ta filter ni treba tako pogosto čistiti. Vsakdanji odtisi pa se zelo lahko očistijo.Tudi vzdrževati jih ni treba tako pogosto. Flare in Ghost učinek, ki se pojavljata zaradi odsevov. Poleg tega preprečuje odboje svetlobe s stekla oz. vodne površine.

Hoya inženirji so razvili nov antistatičen premaz, ki deluje kot magnetno polje okoli filtra in s tem odganja prah. Filter je tako idealen za okolja, kjer je prah bolj pogost. Poleg tega je utrjen, antistatičen zgornji sloj vodoodbojen. Madeži se zlahka očistijo in je odporen na praske. Enostavno se očisti tudi, ko se packe ali prstni odtisi pojavijo na površju.

Krožni polarizacijski filtri omogočajo fotografom izražanje z ustvarjalnimi učinki preden slike nastanejo. Polarizacijski filter preprosto izloči neželene odseve z nekovinskih površin, kot sta voda in steklo. Poleg tega izloči tudi svetlobo, ki se odbija z vlage in onesnaženja v ozračju. Z vrtenjem zelo gladkega filtra, lahko izberete ravno pravo količino filtracije, ki je potrebujete za uresničevanje ustvarjalnih učinkov. To se kaže v bolj modrem nebu, bolj zelenih listih, zmanjšanih ali celo popolnoma odpravljenih odsevih in v večji količini jasnosti v vaših fotografijah

Novi Fusion antistatični profesionalni filtri so narejeni na Japonskem s pomočjo ročno izbranih silikatov, ki so skrbno staljeni in zmešani z namenom doseganja visoko zmogljivega optičnega stekla. Nato je Hoya pri izdelavi z veliko mero previdnosti in natančnosti uporabila izboljšane 9-slojni Super Multi formulo premaza, ki močno zmanjšuje ali odpravlja odseve na površini stekla in se izkaže v hitrosti prenosa svetlobe. Kar pomeni, da filter skoraj nima nobenega vpliva na ravnotežje barv, kontrast in jasnost končno podobo zunaj njenih polarizacijskih učinkov. Tako da vas filter nikakor ne bo motil pri zajemanju fotografije, skoraj ga ne boste opazili.

Filter Fusion ima lahek, dvodelen, aluminijast okvir z zelo nizkim profilom za umeščanje stekla. Nizek profil okvira odpravlja temnjenje pri uporabi na objektivih z zelo širokim koti. Poleg tega je filter zelo enostavno vrteti.

Filter je izdelan na Japonskem.

Tehnične podrobnosti:

 • Tip: cirkularni polarizacijski
 • Premer: 67 mm
 • Premaz: 9-slojni
 • Preprečuje notranje odboje svetlobe
 • Antistatičen premaz odbija prah
 • Izjemno gladko vrtenje filter
 • Odporen na praske – Kaljeno premaz varuje pred vsakodnevno obrabo
 • Odporen na odtise in madeže – ščiti tudi pred madeži črnila, označevalcev itd
 • Vodoodbojna – Vodni se odbije in obriše z lahkoto
 • Profesionalno optično steklo Hoya višjega razreda
 • Dvodelni okvir z zelo nizkimi profili z nitmi sprednjega filtra

Garancija: 1 leto

Video

Video


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta filtra polarizacijski
Premer navoja za filter 67 mm