GP baterija CR123A, 1 kos

GP baterija CR123A, 1 kos

Številka: 571072
Litijeva baterija GP CR123A za fotoaparate in svetilke. Celoten opis
5,19 €
Vključno z DDV
5,19 €/Kos
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Na voljo takoj v trgovini
Trgovine
 
Jutri predvidena dostava na dom
 
Številka: 571072

Predstavitev


Družba GP Batteries oskrbuje ves svet z najrazličnejšimi vrstami baterij vključno z najmanjšimi – gumbnimi in posebnimi. Predvsem te simbolizirajo pravo umetnost proizvodnje, ker v svojem drobnem ohišju skrivajo ogromno mero energije. S postopnim posodabljanjem gospodinjstev, kjer niso pametni le telefoni, njihova poraba nenehno narašča. Bodite tudi vi pametni in opremite svoj dom ali pisarno z baterijami, ki so tega vredne.

Družba GP Batteries

Posebna baterija CR123A vsebuje litij, po zaslugi katerega vas nikoli ne razočara. V dobrem pomenu besede vam s svojo stabilno močjo in napetostjo (3 V) vzame sapo v kakršnihkoli skrajnih razmerah, in z nenavadno dolgo življenjsko dobo (10 let). Glede na to je uporabna v vsakodnevnem življenju, pa tudi v zahtevnih načrtih vrhunskih športnikov in neozdravljivih pustolovcev – kot skrajna baterija, na katero se lahko zanesete.

Dolga življenjska doba

Tempo življenja večine od nas je postopoma pridobil na hitrosti, pri kateri ni možno imeti vsega pod nadzorom. Na srečo obstaja način, kako več majhnih in večjih nalog preusmeriti na koga drugega – na pametno gospodinjstvo. Iz svojega mobitela ali tablice danes že upravljate vgradne aparate, LED razsvetljavo, televizijo, sobni termostat, video nadzorni sistem, vremensko postaj in garažna vrata.

Vendar se ne priključujejo vsi elementi tega centralno vodenega sistema v vtičnico. Npr. za detektor plina, dima, temperature, razbitega stekla, poplavni senzor in senzorje gibanja video nadzornih sistemov so zmogljive baterije GP nepogrešljive. Poskrbijo za brezhibno delovanje vaše inteligentne hiše, vam pa zagotovijo miren spanec, kjerkoli že boste.

Baterija GP

Baterijo CR123A boste našli tudi pod drugimi oznakami, kljub temu gre za eno in isto „baterijo". Tukaj je nabor njenih drugih poimenovanj: CR123, CR17345, DL123A, EL123AP, K123LA, RL123A, EL123A, 5018LC, LR123 in VL12


10 let s polno paro

10 let s polno paro

Predanost in maksimalno zavzetost vam zagotovijo najmanj 10 dolgih let. Glede na njeno moč, odpornost in ceno lahko njen nakup brez pretiravanja primerjamo z zadetkom na loteriji.

Z zaščitnim ščitom proti iztekanju

Z zaščitnim ščitom proti iztekanju

Iztečene baterije v dražjih napravah predstavljajo pravo nočno moro za vsakogar od nas. Zato so se te litijske baterije GP oborožile z zaščito pred iztekanjem, s katero so opremljene do temperature v neverjetnem razponu od −40 °C do 60 °C.

Od strokovnjakov za baterije

Od strokovnjakov za baterije

Kakovostne baterije ne rastejo na drevesih. Za njihovim obstojem so leta raziskav pod vodstvom izkušenih razvijalcev in moderna proizvodna linija. Družba GP se lahko ponaša z obojim. Po zaslugi tega vas že desetletja oskrbuje z baterijami vrhunske kakovosti.


Tehnične podrobnosti

  • Tipska oznaka: CR123A (CR123AP, CR17345)
  • Kemijska sestava: litijska
  • Napetost: 3 V
  • Nazivna kapaciteta: 1500 mAh
  • Količina: 1 kos, blister
  • Dimenzije: 17,0 × 34,5 mm
GP CR123A

Garancija: 2 leti