Tefal opekač GC461B34 SuperGrill Timer XL
144,80 € 115,30 €

Zadnji kos!

Električni opekač s trpežno in neprepustno površino za peko. Tefal GC461B34 SuperGrill Timer XL vsebuje nastavljiv termostat. Pri opekaču lahko izbirate 2 možnosti – kontaktni opekač ali odprti opekač s temperaturo 180°. Zahvaljujoč posebnemu premazu proti sprijemanju, bosta peka in čiščenje veliko bolj enostavna. Snemljive plošče za žar in prostor kamor odteka tekočina iz hrane, lahko snamete in umijete v pomivalnem stroju.

Happy Green Žar KANSAS, antracit
157,30 € 123,49 €

Zadnji kos!

Žar na oglje Kansas izdelan iz jekla. Dovod zraka je nastavljiv na stranskem nagibnem pokrovu. Dimenzije žara 114 × 60 × 108 cm. Kolesa omogočajo enostavno upravljanje.

Fieldmann žar na oglje FZG 1007
139,99 € 109,90 €

Žar na oglje FZG 1007 je izdelan iz jeklene pločevine z debelino 1 mm in ima dimezije rešetke 72 × 42 cm.

Campingaz krtača za čiščenje Triangle
11,77 € 11 €

Zadnji kos!

Tento čistilna ščetka blagovne znamke Campingaz je izdelana iz nerjavečega jekla, hkrati pa se ponaša tudi z dodelanimi obstojnimi ščetinami. Odstrani najbolj odporne ostanke. Dimenzije krače so 17 × 32 cm.

žar za enkratno uporabo Ecogrill, L
7,81 € 7,66 €

Zadnji kos!

Ekološki žar za enkratno uporabo, ki ustvari odpadke, ki za okolje niso škodljivi. Večja velikost vam omogoča pripravo obrokov za več ljudi, kar je idealno za večje družine. Ecogrill gril, L je izdelan iz naravnega lesa in je opremljen z izrezi za lažje pečenje v družbi z vašimi najbližjimi.

Campingaz plinski žar RBS C-LINE 2 Classic
416 €

Zadnji kos!

Campingaz plinski žar z dvema keramičnima gorilnikoma, nameščenima vzdolž stranic. Žar nudi 2100 cm² kuhalne površine, po kateri se toplota enakomerno razporedi ter omogoča optimalno pečenje pri temperaturah med 250 in 300°C.

Happy Green žar Gril LANDER, 101 × 70 × 94 cm
116,77 € 103,99 €

Odlična cena

Žar z integriranim pepelnikom in 2 vrsti rešetk za pripravo hrane na žaru. Opremljen s 3 ploščami za zamenjavo. Happy Green Grill LANDER 101 × 70 × 94 cm je opremljen z ** regulacijo ** zraka , ki vpliva na hitrost gorenja in notranjo temperaturo žara. Vključuje praktičen **ročaj za praktično prestavljanje.

Happy Green Gril Vermont žar
74,58 € 57,52 €

Okrogel žar VERMOUNT ima emajliran kamin (črn) s premerom 57 cm, kromirano rešetko, noge iz nerjavečega jekla, pocinkano rešetko iz premoga in odstranljiv zunanji pepelnik.

Happy Green TWISTO, žar, 35,5 × 24,5 cm
89,19 € 79,99 €

Odlična cena

Majhen namizni okrogel žar na oglje, ki vsebuje vgrajen ventilator z nastavitvijo hitrosti. Happy Green TWISTO lahko uporabite pri kampiranju, na vrtu ali na terasi. Premer rešetke je 34 cm, notranja stena je iz nerjavečega jekla in odseva toploto v smeri žara h hrani.

Happy Green Gril Rancher žar
74,99 €

Odlična cena

Gril RANCHER iz ogljikovega jekla ima višino 90 cm in dolžino 82 cm, razdalja noge (širina) je 72 cm. 2 rešetki (ogrevanje in pečenje na žaru) sta izdelani iz kromiranega jekla.

Campingaz ponev Culinary Modular Pizza Stone
46 €

Zadnji kos!

Keramični žar kamen z nerjavečo ploščo za pripravo pice, sladkih in slanih kolačev. Pizza Stone je združljiva z vsemi žari, ki imajo Culinary Modular. Kamen ima premer 290 mm. V kompletu boste prejeli tudi rezalnik za pico iz nerjavečega jekla.

Happy Green žar Gril LEROY
124,56 € 97,33 €

Zadnji kos!

Vrtni žar z 2 kuriščema, je opremljen z dodelanim dimnikom za učinkovitejše pečenje in primerno odvajanje dimnih plinov. Na sprednji strani pokrova z ročico boste našli zanesljiv termometerza informacije o temperaturi. Žar Happy Green Gril LEROY je 113,5 cm visok in opremljen z regulacijo dovod zraka na strani žara.

Happy Green žar na oglje Gril WELTON
116,77 € 107,99 €

Zadnji kos!

Dodelan žar s površino 48 × 44 cm je opremljen z dimnikom za odvod dimnih plinov. Na sprednji strani pokrova z ročico boste našli zanesljiv termometerza informacije o temperaturi. Happy Green Gril WELTON je 70cm visok in ima praktično polico, zato boste imeli pripomočke za peko vedno na dosegu roke.

G21 rokavice za žar, do 350 °C
19,99 € 16,14 €

Rokavice za žar bodo ščitile vaše roke pred opeklinami, ki jih lahko povzroči vroč žar. Učinkovite so do temperature 350 °C. Za povečanje varnosti je zagotovljena zunanja nedrseča gumijasta plast. G21 Rokavice za žar do 350 ° C so primerne za vsakogar.

Fieldmann žar na oglje FZG 1000
24,99 € 18,90 €

Vrtni žar je še posebej v poletnih dneh in večerih lahko bistven posrednik za druženje s prijatelji ali družino, saj poskrbi za dobro hrano, ki jo lahko uživate ob dobri družbi.

Campingaz vok Culinary Modular Wok
46 €

Zadnji kos!

Vok ponev s površino, na katero se hrana ne prijema je primerna za pripravo tradicionalnih azijskih jedi. Uporabite jo lahko na vseh žar površinah z rešetko Culinary Modular. Ponev je izdelana iz visoko kakovostnega karbonskega jekla in ima dolg ročaj iz bambusa. 2 kuhalnici sta vključeni v pakiranju.

Campingaz zaščitna prevleka za žar XXXL-25%
79,99 € 59,99 €

Zadnji kos!

Ta zaščitna prevleka je primerna za prekrivanje žara serije Master Series, 2, 3 & 4 Series RBS in 4 Series Classic blagovne znamke Campingaz. Je odporna na sonce, mraz in dež. Zahvaljujoč zadrgi in sponki jo lahko nastavite na dve možni velikosti.

G21 orodje za pripravo hamburgerja
12,99 € 11,99 €

Odlična cena

Uporabite orodje za pripravo hamburgerja da ustvarite en kos mesa, ki je enakomerno narezan točno po vaših željah. Narejen je iz neprijemljive površine, meso pa lahko naravnost prevrnete na žar. G21 Orodje za pripravo hamburgerja ima režasto notranjost.

Campingaz miza za žar BBQ ACCY, Premium Plancha Trolley
208 €

Zadnji kos!

Praktična miza za žar Plancha. Campingaz Premium Plancha Trolley ima robustno jekleno konstrukcijo in robustna kolesa. Vse, kar potrebujete lahko odložite na 2 stranska pladnja, v omarico ali predal, ali pa stvari obesite na kavlje na straneh.

Campingaz ponev Culinary Modular Paella
39,40 € 39 €

Zadnji kos!

Ponev iz nerjavečega jekla, ki jo lahko uporabite na vseh plinskih žar površinah Culinary Modular. Ponev Paella lahko uporabite tako za pripravo tradicionalne španskih špagetov, kot tudi drugih jedi. Opremljena je z dvema ročajema iz nerjavečega jekla.

Campingaz komplet za peko na žaru z lesenim ročajem, 3 deli
23,58 € 21 €

Zadnji kos!

Komplet za peko na žaru, ki ga bo vsak samopostrežni kuhar zagotovo zelo cenil na vrtni zabavi. Dodelan komplet za peko na žaru iz nerjavečega jekla s podaljšanimi ročaji iz bambusa, ki ščiti pred vročino iz grila. Komplet vsebuje klešče, obračalnik in vilico.

Campingaz pladenj za pečenje perutnine Culinary Modular Poultry Roaster-19%
31,10 € 24,99 €

Zadnji kos!

Pladenj za pečenje perutnine, ki odlično in hrustljavo zapeče tudi kokoš. Pladenj Stone je združljiv z vsemi žari, ki imajo rešetko Culinary Modular. Med pečenjem na žaru se iz notranjega valja sprošča tekočina (pivo, vino, marinada), ki hrano prijetno začini.

G21 oprema za žar, 6 delov v visečem žepu
13,60 € 12,82 €

Tekstilni žep, poln pripomočkov za žar, ki bo zadovolji vsakega kralja žara. Lahko ga obesimo ali celo uporabimo kot predpasnik. Med drugim vsebuje tudi posodi za sol in poper, za boljši okus mesa ali zelenjave. G21 oprema za žar, 6 delov v visečem žepu bo idealno darilo.

Campingaz plošča za žar
87 €

Zadnji kos!

Praktična plošča za žar ali rešetke za žar? Lahko imate oboje. Plošča za žar je združljiva z vsemi rešetkami 3 in 4 serije Classic in Woody in Master 4. Plošča je izdelana iz kakovostne emajlirane litine in je zelo enostavna za čiščenje. Uporabili ga boste tudi za pripravo slastnih palačink.

G21 set za čiščenje orodja za žar
11,01 €

Pri peki na žaru je pomembno, da je pribor vedno čist. Komplet za vzdrževanje žara pomaga, da vaš žar žari in je pripravljen za pripravo odlične hrane. Krtače čistijo rešetke, lito železo in kamen. G21 Orodje za peko na žaru odstranjuje ostanke od pečenja.

Happy Green žar na oglje Gril MADISON 55 × 28 cm-19%
54,47 € 43,99 €

Odlična cena

Vrtni žar s pripravljalnim prostorom v velikosti 55 × 28 cm. Kader ** litega železa ** jedi hrano enakomerno, ker po segrevanju še vedno oddaja toploto. ** Ogrevanje zadaj ** je mogoče doseči s preprosto obračanjem žara. Happy Green 55 × 28 cm MADISON Grill prispeva k bolj zdravemu načinu priprave jedi iz žara, zahvaljujoč plošči.

Campingaz ščetka za čiščenje 2v1
4,29 € 4 €

Novo

Ščetka za čiščenje blagovne znamka Campingaz z dodelanimi ščetinami vam zagotavlja, da bo vaš žar kot nov. Trdne ščetine in posebno dodelano kovinski strgalo prav tako odstrani ostanke zgorelega mesa. Avtobus je izdelan iz plastike.

Campingaz čistilni sprej BIO
12,90 € 10,99 €

Odlična cena

Ta čistilni sprej blagovne znamke Campingaz je okolju prijazen. Z uporabo ne boste škodili naravi, poleg tega pa učinkovito očisti žar po peki in odstranjuje maščobo. Prostornina 500 ml

Campingaz rešetka za žar Culinary Modular
52 €

Novo

Nadomestna mreža iz litega železa za plinske rešetke serije 3 in serije 4. Rešetka za žar ima odstranljiv notranji obroč, na katerem lahko namestite dodatke Culinary Modular (Pizza, Wok, Paella, Poultry Roaster).

Happy Green krtača za čiščenje žara, 50 cm
5,04 € 3,75 €

Krtača za vzdrževanje žara, z njo bo čiščenje zelo enostavno. Z dolžino 50 cm boste dosegli tudi težko dostopna mesta. Konec ročaja je opremljen z zanko za obešanje. Krtača za čiščenje žara, 50 cm ima nerjavečo in plastično konstrukcijo za dolgo življenjsko dobo.

SOMAGIC plinski žar Valencia paella, 11,4 kW
115,30 € 98,75 €

Zadnji kos!

Plinski žar Sydney s 3 gorilniki iz nerjavečega jekla z močjo 11,4 kW. Zasnovan predvsem za pripravo španske paelle. Podvozje z 2 kolesi za nemoteno gibanje. Polica neposredno pod ogrevanjem. Ponev iz poliranega jekla 50 cm. Dno obdelano pred toplotno varno zasnovo. Primerno za kuhanje obrokov za do 8 oseb.

J.A.D. TOOLS pokrov za kotliček, 10 l
7,73 € 7,49 €

Zadnji kos!

Idealen pokrov za posodo s kapaciteto 10 l. Emajlirani pokrov iz visoko kakovostnega materiala z visoko obstojnostjo. Obstaja tudi plastični ročaj.

Happy Green Gril Tripod žar
10,73 € 7,45 €

Zadnji kos!

Gril TRIPOD iz jekla v skupni višini 43 cm in emajliran kamin s premerom 32,5 cm. Rdeča zaščita proti vetru in kromirane rešetke.

Campingaz klešče za žar Premium Barbecue-37%
25,90 € 16,13 €

Odprodaja

Eleganten pomočnik za žar, to so klešče Premium Barbecue blagovne znamke Campingaz. Imajo gumijast ročaj, zato je oprijem stabilen, poleg tega pa so odporne na visoke temperature. Konstrukcija je izdelana iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla.

Campingaz obračalka za žar premium Plancha
21 €

Novo

Praktična lopatica za žar iz trdnega nerjavečega jekla. Campingaz je idealen za uporabo **z rešetkami tipa Plancha. Lahko služi tako za ravnanje s hrano kot za čiščenje površine plošče. Je udobna za držanje in ima dolgo življenjsko dobo.

Campingaz vilice za žar Premium Barbecue-38%
21,90 € 13,42 €

Odprodaja

Eleganten pomočnik za žar, to so vilice Premium Barbecue blagovne znamke Campingaz. Ima gumijast ročaj, zato je oprijem stabilen, poleg tega pa je odporna na visoke temperature. Konstrukcija je izdelana iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla.

Campingaz vilica za žar s podaljšanim lesenim ročajem-74%
8,90 € 2,30 €

Odprodaja

Pomočnik za žar v klasičnem oblikovanju. Vilica blagovne znamke Campingaz s podaljšanim ročajem iz lesa, ki zaščiti vaše roke pred toploto žara. Vilice so izdelane iz kakovostnega nerjavečega jekla.

ECG KG 1000 Gourmet kontaktni žar
110 € 79,99 €

Kontaktni žar z močjo 2000 W in s stalno nastavitvijo temperature med 60 – 230 °C. ECG KG 1000 Gourmet je opremljen z 4 delovnimi površinami za peko, BBQ in žarjenje. Plošče z nelepljivimi rešetkami imajo tako rebrasto gladko površino, ki je primerna za zrezke.

Žari, kotlički in ptibor

Izberite si žar, vrtno kurišče ali kotliček za kuhanje na prostem v spletni trgovini mimovrste in pripravite pravo vrtno zabavo za celo družino. Na zalogi imamo ugodne električne in plinske žare ter žare na oglje.

Izbirate lahko med priljubljenimi znamkami žarov, kot so Campingaz, Gorenc, Happy Green in številnimi drugimi.

In ne pozabite poleg žara kupiti tudi druge pripomočke.

^ Na vrh