Campingaz pladenj za pečenje perutnine Culinary Modular Poultry Roaster-19%
31,10 €

24,99 €

Odlična cena

Pladenj za pečenje perutnine, ki odlično in hrustljavo zapeče tudi kokoš. Pladenj Stone je združljiv z vsemi žari, ki imajo rešetko Culinary Modular. Med pečenjem na žaru se iz notranjega valja sprošča tekočina (pivo, vino, marinada), ki hrano prijetno začini.


Gorenc sač LTŽ peka s priborom, 37 cm-18%
109,99 €

89,99 €

Odlična cena

V kompletu so: litoželezni sač (peka) s premerom 37 cm, lopatica za oglje in kavelj za pokrov. Vse, kar potrebujete za enostavno pripravo slastnih domačih jedi.


Campingaz ponev Culinary Modular Paella
39,40 €

Ponev iz nerjavečega jekla, ki jo lahko uporabite na vseh plinskih žar površinah Culinary Modular. Ponev Paella lahko uporabite tako za pripravo tradicionalne španskih špagetov, kot tudi drugih jedi. Opremljena je z dvema ročajema iz nerjavečega jekla.


Campingaz vok Culinary Modular Wok
45,70 €

Vok ponev s površino, na katero se hrana ne prijema je primerna za pripravo tradicionalnih azijskih jedi. Uporabite jo lahko na vseh žar površinah z rešetko Culinary Modular. Ponev je izdelana iz visoko kakovostnega karbonskega jekla in ima dolg ročaj iz bambusa. 2 kuhalnici sta vključeni v pakiranju.


Gorenc sač Fe peka družinska, 35 x 55 cm
139,99 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Sač iz specialne debelostenske pločevine, omogoča enakomerno pečenje in nelepljivo površino, ki bo poskrbela, da bo vaša hrana vsakič enkratno zapečena. Z dimenzijami 35 × 55 cm, je ta družinski model primeren za pripravljanje jedi za družine.


Gorenc sač Fe peka mala, 33 x 33 cm
94,99 €

Sač iz specialne debelostenske pločevine, omogoča enakomerno pečenje in nelepljivo površino, ki bo poskrbela, da bo vaša hrana vsakič enkratno zapečena. Z dimenzijami 33 × 33 cm, je ta mali model primeren za pripravljanje jedi za eno ali dve osebi.


Gorenc sač Fe peka mini, 30 x 30 cm
86,99 €

Sač iz specialne debelostenske pločevine, omogoča enakomerno pečenje in nelepljivo površino, ki bo poskrbela, da bo vaša hrana vsakič enkratno zapečena. Z dimenzijami 30 × 30 cm, je ta mini model primeren za pripravljanje jedi za eno ali dve osebi.


Gorenc sač Fe peka večja, 37 x 37 cm
96,99 €

Sač iz specialne debelostenske pločevine, omogoča enakomerno pečenje in nelepljivo površino, ki bo poskrbela, da bo vaša hrana vsakič enkratno zapečena. Z dimenzijami 37 × 37 cm, je ta večji model primeren za pripravljanje jedi za dve ali tri osebe.


Gorenc sač Fe peka večji družinski, 40 x 60 cm
153,99 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Sač iz specialne debelostenske pločevine, omogoča enakomerno pečenje in nelepljivo površino, ki bo poskrbela, da bo vaša hrana vsakič enkratno zapečena. Z dimenzijami 40 × 60 cm, je ta družinski model primeren za pripravljanje jedi za večje družine.


Gorenc sač LTŽ peka, 37 cm
99,98 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Sač iz specialnih kakovostnih materialov, omogoča enakomerno pečenje in nelepljivo površino, ki bo poskrbela, da bo vaša hrana vsakič enkratno zapečena. S premerom 37 cm, je ta večji model primeren za pripravljanje jedi za štiri do osem oseb.